• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın Cicileri

kelebek41

Kalbinurum
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
799
9
296
Kocaeli
Kızım her an doğabilir arkadaşlar bilenler biliyordur
kızımın cicilerini ekliyim dedim kaydirigubbakcemile4
öncelikle bu kızım kalbinur :)

bebis2sj9.jpg

ecem074jt8.jpg

ecem075ve6.jpg

ecem076sm8.jpg

ecem077ve5.jpg

ecem078io1.jpg

ecem079fd5.jpg

Son düzenleme:
canımmm
çok güzeller hepsi de
bızdık bunları görüp acele etmesin de doğduktan sonra annesinden ayrı kalmak zorunda kalmasın inş. küvöze falan girmeden direk anneciğinin kucağına :))
inş. hayırlısıyla alacağız hepimiz kucaklarımıza
iyi bayramlar bu arada
kendine iyi bak

ay unutuyordum kocaman MAŞALLAH

kızın güle güle kullansın tatlım cicilerini ama hemen kullanılmasın o ciciler beklesin biraz daha nasıl olsa hep onun er ya da geç

canımmm
çok güzeller hepsi de
bızdık bunları görüp acele etmesin de doğduktan sonra annesinden ayrı kalmak zorunda kalmasın inş. küvöze falan girmeden direk anneciğinin kucağına :))
inş. hayırlısıyla alacağız hepimiz kucaklarımıza
iyi bayramlar bu arada
kendine iyi bak

ay unutuyordum kocaman MAŞALLAH

çok teşekkür ederim canım
Allah hepimizin bebeğine sağlık nasip etsin
sende kendine ve bebişine iyi bak
hayırlı bayramlar :ecrin_bebek:

cnm benimm masallah bebisine
hepside cok seker seyler :)))
saglikli günlerde giyimek nasip olsun
ana kiz size mutlu saglikli bayramlar tatlim

kelebekcim ilk başta maşallah kızına. merak ettim neden heran gelebilirr bir durummu varki

Canım 22.haftada kanamayla anlaşılan rahim açılması tespit edilmişti,rahim ağzı yetmezlıgınden oturu,26.hafta da su gelisi oldu,erken membran rüptürü teşhisi kondu.Sonrasında toplam rahim açılmasının 5 cm i buldugu öğrenildi.O gün bugündür doğum yapabilrim,ayağa kalkmam yasak,işte böyle...

cicleriniz çok güzelmiş iyi günlerde kullanın işallah bebeğinede maşallah bu arada :))
benimde erken doğum riskim var ilaç kullanıyorum ama çok şükür yinede birazda olsa gezebiliyorum allah yardımcın olsun işallah bebişlerimiz zamanında gelirler

Canım ne güzeller pembiş pembiş bayılıyorum kız şeylerine
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin maşallah

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende allah kısmet ederse şubat annesi olucam.kızının cicileri çok güzelmiş hakkaten.allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

canımm maşşallahh kızınaa yaa pekk tatlıı annesii.ciclerinizde çok güzel hanii yanii.eminim kalbinurumuza çok çok yakışacak hayatım.allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah....

Canım allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde giydirmek nasip etsin,(hepimizinkini):nazar:

Back