Merhaba,pembe sapkali tulum duruyor.yesil beyazli askili buluz duruyor.merhaba cikoby bluzlar ,renkli dügmeli cichlid takım ve tulumların oldugu yerdeki yeşil bady ve kadife pantolon hırka takımı satıldımı ve yine tulumların oldugu yerdeki pembe şapkalı tulum satıldımı?
Merhaba,pembe sapkali tulum duruyor.yesil beyazli askili buluz duruyor.
Rica ederim,guzel gunlerde kullansin kuzucugunuz:)gönderd,kleriniz yüreğiniz kadar güzel ve temizdi herşey için teşekkür etmeyi unuttum kusura bakmayın herşey için teşekkürler kolay gelsin.
bunlar kaç yaşa göre ve elinizde neler kaldı?el örgüsü elbiseler tanesi 3 lira
Merhaba,2 yas icin orgu elbiseler.bunlar kaç yaşa göre ve elinizde neler kaldı?
Sapka 2lira lcw buluzlar 2.50lira adeti.Merhaba,2 yas icin orgu elbiseler.
Sapka 2lira,lcw buluzlar adeti 2.50lira.3_4yas icin.ve benetton bolero el ise gomlek sort polaris a ya kkabi var elimdeMerhaba,2 yas icin orgu elbiseler.
cnm 6 yasa uygun bir seyler kaldiysa bi yazar msn ya da resim atar msn :)
cnm 6 yasa uygun bir seyler kaldiysa bi yazar msn ya da resim atar msn merhaba,elbise,gomlek bolero sort
bunlar kaç yaşa göre ve elinizde neler kaldı?
Merhaba,2 yas icin orgu elbiseler.
Canım pembe tulum dışında bunların hepsine en son ne dersinBenetton gomlek6lira,elbise 6.50lira benetton bolero 6lira benetton sort 6.50lira polarisayakkabi 29numara 2lira.hepsi 5_6 yas icindir
Tesekkur ederim ilginiz icincnm onceki msjlara baktim da simdi elbise 106 cm yaziyor bize olmaz maalesef. geriye de bolero sort gomlek kaliyor baska da olsaydi iyi olurmus iyi satislar diliyorum :)
Canım pembe tulum dışında bunların hepsine en son ne dersin[/QUOTe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?