Ürünlerini iade ettim diye tüm sülaleme yazdı nasıl kurtulurum

Satıcı niye suçlanmış bu konuda. Satıcı kim bilir konu sahibi gibi kimlerle karşılaşmış ki böyle davranmaya başlamış. Konu sahibi resmen dolandırıcılık peşinde, kardeşi de biliyor ki o nedenle ablasına ağlamış
Geberticem de demesin çünkü. Her haklı olan diğerine ölüm tehditleri savurursa işimiz iş

bu arada konunun basligi bile yanlis, ürünleri iade etmedin ki 🤣
Konu sahibi de konuyu yemedigimiz icin hic cevap yazmamis sanirim.

Abla sen neden her olayda ilkokul öğrencisinin öğretmene şikayet ettiği gibi mune ablayı etiketliyorsun🤣🤣
Ya bir de yasak değil ki link atmak.
Konuları açarken ona göre açacaksınız işte, silinmiyor maalesef o konular. Kamuya açık hale geliyor işte.
Sadece aksiyonlu konulara şahıs etiketlemek yasaktı, gel beraber coşturalım diyemiyorsun. :KK53:

Ya bir de yasak değil ki link atmak.
Konuları açarken ona göre açacaksınız işte, silinmiyor maalesef o konular. Kamuya açık hale geliyor işte.
Sadece aksiyonlu konulara şahıs etiketlemek yasaktı, gel beraber coşturalım diyemiyorsun. :KK53:
Aynen. Ben de açıkçası merak etmiştim uyku apnesinin bahane edildiği konuyu ve görünce hemen okudum. İyi oldu yani link bırakılması ve bu yasak değil 😌😌🤣

Üç ürün için iade süreci başlatıp tek ürün mü gönderdin? Gönder o zaman diğer ikisini de. Satıcı çok tehlikeli okey ama sen burda suçlu görünüyorsun. Satıcı bu durumda ne yapabilir? Kargo ücretini ödemeli mi yani sen unuttun diye?

X