- 12 Temmuz 2022
- 24.213
- 88.131
Ay yuhhhh. O zaman dislike yok muydu sitede şimdi olsa 150 tane eksi alır her yorumuAa vallahi buldum.
Soktayım. Siddet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yuhhhh. O zaman dislike yok muydu sitede şimdi olsa 150 tane eksi alır her yorumuAa vallahi buldum.
Soktayım. Siddet
Ya xjzjsndns Allah affetsin çok güldüm bahaneyea vallahi buldum.
Soktayım. Siddet
Geberticem de demesin çünkü. Her haklı olan diğerine ölüm tehditleri savurursa işimiz işSatıcı niye suçlanmış bu konuda. Satıcı kim bilir konu sahibi gibi kimlerle karşılaşmış ki böyle davranmaya başlamış. Konu sahibi resmen dolandırıcılık peşinde, kardeşi de biliyor ki o nedenle ablasına ağlamış
Bence konu sahibi doğru anlatmıyorGeberticem de demesin çünkü. Her haklı olan diğerine ölüm tehditleri savurursa işimiz iş
Yani orası Allah'ın emri zaten 3 ürünü unutması zaten mümkün değil alzheimer falan değilse, satıcının dediğini de çarpıtmış olabilirBence konu sahibi doğru anlatmıyor
Benim konum burda ne arıyor herkesin yaşadıkları farklı Herkesin yaşam koşulları farklı ayıp değil mi bu ne yaşadığımı ne biliyorsunuz Mune Abla bir bakarmısın lütfenAa vallahi buldum.
Soktayım. Siddet
Abla sen neden her olayda ilkokul öğrencisinin öğretmene şikayet ettiği gibi mune ablayı etiketliyorsunBenim konum burda ne arıyor herkesin yaşadıkları farklı Herkesin yaşam koşulları farklı ayıp değil mi bu ne yaşadığımı ne biliyorsunuz Mune Abla bir bakarmısın lütfen
Kusura bakmayın, konuyu okumak istedikleri için paylaştım.Benim konum burda ne arıyor herkesin yaşadıkları farklı Herkesin yaşam koşulları farklı ayıp değil mi bu ne yaşadığımı ne biliyorsunuz Mune Abla bir bakarmısın lütfen
Ya bir de yasak değil ki link atmak.Abla sen neden her olayda ilkokul öğrencisinin öğretmene şikayet ettiği gibi mune ablayı etiketliyorsun
Aynen. Ben de açıkçası merak etmiştim uyku apnesinin bahane edildiği konuyu ve görünce hemen okudum. İyi oldu yani link bırakılması ve bu yasak değilYa bir de yasak değil ki link atmak.
Konuları açarken ona göre açacaksınız işte, silinmiyor maalesef o konular. Kamuya açık hale geliyor işte.
Sadece aksiyonlu konulara şahıs etiketlemek yasaktı, gel beraber coşturalım diyemiyorsun.
Ama konu dışı, mevzuyla hiç alakası yok.Aynen. Ben de açıkçası merak etmiştim uyku apnesinin bahane edildiği konuyu ve görünce hemen okudum. İyi oldu yani link bırakılması ve bu yasak değil