Kızımı kedi tırmaladı

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
İyi geceler kk akşam kızım babasıyla yürürken arabanın yanında sokak kedisine yaklaştılar sevmek için kedi kızımın bacagını çizmiş ağlama felan olmadı eve geldiğimizde fark ettik sabunla yıkadım kolonyayla sildim kısa ve cok derin değil 2 tane çizik var kızımın bacagında bişey olurmu başına gelen varmı bu arada kızım 2 yaşında

Geçen bir kedi benim elimi kolumu kaptı kan revan, tırmık ne kelime, hiçbişey olmaz kuduz vakalarının %92si köpeklerden kaynaklanıyor, iltihap falan da olmaz kediyle büyüdük bizler💕

İyi geceler kk akşam kızım babasıyla yürürken arabanın yanında sokak kedisine yaklaştılar sevmek için kedi kızımın bacagını çizmiş ağlama felan olmadı eve geldiğimizde fark ettik sabunla yıkadım kolonyayla sildim kısa ve cok derin değil 2 tane çizik var kızımın bacagında bişey olurmu başına gelen varmı bu arada kızım 2 yaşında

Doktora danışmanızda fayda var. Kedi tırmalamasıyla kuduz veya tetanoz bulaşabiliyormuş. Doktora danışmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

Kanadiysa kuduz ya da tetanoz olmayacaginin garantisi yok. Binde bir bile olsa alinacak bir risk degil bana gore.

Kucukken kedi kolumu tirmalamisti hicbir sey olmadi. Ama siz doktora gidin iciniz rahat etsin

Doktora muhakkak götürün sokak kedisi olduğu için aşı yapıyorlar benim yiğenim küçükte değil 25 yaşında sokakta.kedi severken tirmalamis kedi 3 doz numune de aşı yaptılar tedbir amaclı ihmal etmeyin derim geçmiş olsun.

Doktora danışmanızda fayda var. Kedi tırmalamasıyla kuduz veya tetanoz bulaşabiliyormuş. Doktora danışmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.
Araştırdım olma ihtimali varmış kafamı çok karıştıtdı sabah ilk işim doktora götürmek olacak

Doktora muhakkak götürün sokak kedisi olduğu için aşı yapıyorlar benim yiğenim küçükte değil 25 yaşında sokakta.kedi severken tirmalamis kedi 3 doz numune de aşı yaptılar tedbir amaclı ihmal etmeyin derim geçmiş olsun.
Mutlaka götürcem teşekkür ederim

Kesinlikle doktora götürün. İçiniz rahat eder hem. Benim oğlanda hayvanlarla çok haşır neşir engel olmak istemiyorum hiç ama hep bi gözüm üzerinde.

Türkiyede kuduz vakasi neredeyse yok.ama siz yinede ne olur ne olmaz doktora gidin kuduz aşısı olsun kızınz.geçmiş olsun.

Nette bununla ilgili birsürü yazı var kuduz virüs kapabileceğine dahil zaten pimpirikli biriyim
Bişey olmaz korkma benim kızım özellikle tırmalatıyor kendini hiç bişey olmadı çok şükür senin yavruna da olmaz merak etme 😊
Birde bu kadar pimpirk sana zarar verir en çok az oluruna bırak 😉

Hemen bi doktora gidin iciniz rahat etsin. Biz kucukken kedi cok tirmaladi genelde bi sey olmuyo ama yine de iciniz rahat eder.

Back
X