Burda birden fazla yanlış var bence adam tek kuruş nafaka ödemiyor ama yüzsüzce çıkıp ben babayım diyor bir de o kadını kuyruğuna takıp getiriyor ... saçmalık. Her şeyden önce mahkemeye başvurun nafaka davası açın.
İkinci olarak bence kendinize o adam ve o kadın olmayan bir hayat kurun. Spora başlayın, gezin sosyalleşin ... böyle yaparak kendi dertlerinizi ancak 5 yaşındaki çocuğa yüklersiniz o da çok yanlış olur.
Konuya geleyim, bence kıskanmıyorsunuz dümdüz nefret ediyorsunuz çok da haklısınız. Ex eşiniz net şerefsiz buraya yazıyorum, sen birini adattığın insanınasıl koluna takıp getirisin kardeşim
O kadın da yüzsüz bir or..pu açıkça, metreslik yaptığın adamın kolunda kuma olduğun kadının yüzüne nasıll gelip bakarsın yahuuu
İkisi de çok ahlaksız ve rezil insanlar, yine banlanıcam ama çocuğum olsa bir or..pu ve bir g.vatla görüşmesine asla razı olmazdım. Evde anneanne veya teyze varsa onlar çocuğu versin siz muhattap olmayın ya da çocuk apartmanın önüne insin. Bu kadar yüzsüz, rezil olunmaz. Ben olsam açar adama söylerdim ne rezil ne ahlaksız bir insanmışsın metres edindiğin kadını getiriyorsun yetmiyor çocuğumun yanına getiriyorsun diye. Asla çocuğumun o kadının yanında olmasını istemiyorum diceksiniz, getirmesin. Kadını getirirse de yanında ben olslam çocuğu vermem. Bu 2si o çocuğun ahlakını da bozarlar. Kendisi gvat da olsa şerefsiz de olsa babası, ha bana kalsa iskele babası ya neyse tek kuruş vermeden babayım diye geziyor yetmiyor o..sunu takıp getiriyor. Banım bugün açıldı yeniden yine bananıcam ya hayırlısı olsun
Çok sinirlendim ahlaksız reziller.