Kızımı eski esimin yeni esinden kiskaniyorum..

Kızımı almaya kapıya kadar almaya başka bir kadının gelmesi için ; yürek yemiş olması gerekir.
Edebiyle arabada ya da aşağıda beklesin ne demek kapıdan almak fenalık geçirdim okurken bile.
Kesinlikle art niyet ,eski eşinle konuş getirmesin elin kadınını kapıya falan. Ne münasebet.
Bidaha birlikte kapıya geldiklerinde kızını vermeyeceğini belirt babası tek çıksın aklınca annecilik oynayacak. Hadsiz.

Derdim gercekten kizim. Derdim adam olsaydi daha bosanmadan once sevgili olduklarini biliyordum. Davada anlasmali bosanmaz arabadan falan hak isteyip surundururdum. Hic birsey talep etmedim yeter ki kurtulayim dedim. Sagliksiz bir durumda oldugumun farkindayim.
Derdin gerçekten kızınmı yoksa adamın hayatına devam etmesimi?
Ayrıca kızını sev ama böyle hastalık derecesinde bağlanmak biraz sağlıksız geldi bana.

Kızımı almaya kapıya kadar almaya başka bir kadının gelmesi için ; yürek yemiş olması gerekir.
Edebiyle arabada ya da aşağıda beklesin ne demek kapıdan almak fenalık geçirdim okurken bile.
Kesinlikle art niyet ,eski eşinle konuş getirmesin elin kadınını kapıya falan. Ne münasebet.
Bidaha birlikte kapıya geldiklerinde kızını vermeyeceğini belirt babası tek çıksın aklınca annecilik oynayacak. Hadsiz.
Ah ah neler soyledik ailem uyardi. Ailesiyle gorusuyoruz onlarda bana hak veriyorlar ama bizide dinlemiyo diyorlar. Guzellikle konustuk ama kendisi siz kimsiniz bana karisamazsiniz istedigimle gelip kizimi alirim diyor. Apartmana girmeyi biraktilar artik bahçenin kapisina kadar birlikte kizimi teslim edip gidiyorlar.

Merhaba kizlar biz esimle 2 bucuk sene once resmiyette 1 sene once boşandık. 5 yasinda bir kizimiz var. Eski esim daha dava acilmadan biriyle sevgili olmuş. Su an o kisiyle nisanlilar. Biz bosandiktan sonra sevgilisi oldugu halde esim bana tekrar barisma teklifi etti tabiki kabul etmedim. Surekli sevgilisiyle kapimiza kizimi gormeye geliyorlardi. Bu durum benim zoruma gidiyordu kizimi sevgilisinden kiskanmaya baslamistim. Seytana uydum bana barisma teklif ettigini sevgilisine ispatlariyla sundum. Tabi ayrildilar sonra bi sekilde ikna etmis tekrar baristilar yine kizimizi almaya geldiler. Normalde hep evin onunden alip giderlerdi bu sefer sevgilisiyle apartmana kadar cikti kizimi almak istedi bende tepki gosterdim bu kadarda olmaz ayiptir diye. Aramizda tartisma cikti. Kiz bana dusman oldu falan. Simdi nisanlanmislar tabi yine hep birlikte geliyorlar kizimi almaya. Asil derdim şu. Ben kizimi cok kiskaniyorum o kadinla paylasmak istemiyorum birlikte gidiyorlar geziyorlar ben evde dort gozle kizimin gelmesini bekliyorum. kizima cok bagliyim kizimda bana cok bagli ama ya birgun beni birakip babasinda kalmak isterse diye kendimi yiyorum. Yani su an ne duygular icinde oldugumu anlatamiyorum butun hayatimi kizima adadim hicbir sosyal aktivitem yok varsa yoksa kizim. 31 yasindayim tabi teklif eden evlenmek isteyen oluyo ben kimseyi kabul etmiyorum. Sadece kizim yanimda olsun baska bisey istemem modundayim. Benim bi icimi rahatlatin ya bi sese bi akila ihtiyacim var ben neden kizimi bu kadar cok kiskaniyorum...
Böyle yapıp yapıp kızınızın babasındaki kapısını kapatırsınız bu sefer de bütün sorumluluğu üstüme kaldı beyefendi karısıyla gününü gün ediyor ben bi gün bile kendime ayıramıyorum diye ağlarsınız sonra.

Ah ah neler soyledik ailem uyardi. Ailesiyle gorusuyoruz onlarda bana hak veriyorlar ama bizide dinlemiyo diyorlar. Guzellikle konustuk ama kendisi siz kimsiniz bana karisamazsiniz istedigimle gelip kizimi alirim diyor. Apartmana girmeyi biraktilar artik bahçenin kapisina kadar birlikte kizimi teslim edip gidiyorlar

Zaten bunu acikca bana soylemisti tartistigimizda heryere pesinizden gelicem sizi asla bas basa birakmicam seninle hep ugrasicam diye. Sevgilisinin bana barisma teklifi etmesinin acisini benden cikarmaya calisti. Benim gozumun onunde kizimin elinden tuttu hadi gel bebegim gidelim falan dedi almaya calisti belkide bunlari kaldiramiyorumdur
Bırak gelsin. Arada merhaba kuyruk diye laf sokarsınız sjdjjdndndn. Naparsanız yapın asla sinirlenmeyin. Bırakın paralasın kendini. Kocaya doyana kadar o pozlar.

Kizima hic bir sekilde ne babasiyla nede nisanlisiyla ilgili olumsuz hicbirsey soylemiyorum. Hatta tartisdigimizda polis geldi ve bana sen haklisin uzaklastirma aldirabilirsin dedi. Onu bile yapmadim sirf kizim etkilenmesin diye. Birakin almaya tek gelmeyi goruntulu aradiginda bile nisanlisi hep yaninda oluyor kizimla birlikte konuşuyorlar. Iyi niyetli olmadiklarini bildigim icin bu kadar cok korkularim var belkide.
Ben aldırırdım o kararı. Ya adam gibi gelsin çocuğunu alsın ya da kıskandırma ritüellerini kenara bıraksın.
Ayrıca çocuğun psikolojisini neden sadece anne düşünmeli, o adam bilmiyor mu yaptığının yanlış olduğunu.
Eğer sevgilisi olduğunu sadece bilseydiniz bu hisleri yaşamazdınız belki, yaşam alanınıza kadar gelmeleri sinirinizi bozmuş.
Hislerinizi yadırgamadım odağınızı değiştirmeyi deneyin.

Kızınıza zarar veriyorsunuz. Eski eşinizin yeni eşiyle kızın arasının iyi olması çocuk için daha iyi. Çocuk zaten anne baba bosanmasi yaşamış. Yeni düzene alışması gerekirken bir de üvey anne kıskanan annesi var. İyi niyetli olsaydınız çocuğun sağlıklı bir şekilde hayatına devam etmesi babasıyla iletişiminin bozulmaması için o kadınla arasının iyi olmasından memnun olurdunuz. Çok bencilsiniz.
Ben neler yasadim o kadin tarafindan biliyormusunuz ne hakaretlere ugradim tehdit edildim. Elalemin kizi benim anneligime laf etti. Gorus gunu kisitlamasi hic bi zaman koymadim istedigi zaman geldi gordu gorus gunu olmadigi halde gelip almaya çalıştılar birde kapima polis cagirdilar. Polis mahkemeye gitmemi soyledi sen haklisin dedi ben naptim sirf kizim etkilenmesin babasindan ayri kalmasin diye uzaklastirma bile aldirmadim. Ben cocuguma yasadigim hic birseyi yansitmadim hep icimde yasadim ben cocugum korkak olmasin diye o kadını iyiledim seni seviyomus seninle arkadas olmak istiyomus dedim. Yasadigim seyleri detayli anlatmadigim icin bu tepkiniz ama o kadar cok saygisizlik gordum ku kizimla bile tehdit edildim. Ama herseye ragmen Hazirladim susledim pusledim ellerimle teslim ettim hep babasina ve sevgilisine. Siz size dusman olan bir kadina cocugunuza gonul rahatligiyla emanet edebilirmiydiniz? Bence bencil olan ben degilim onlar..

Takmıyor gibi yaparsanız bu olanlar normalleşir... Taktığınızı bildikleri için nispet yapıyorlar...

Kızınızı kıskanmanız korkmanız normal geldi bana... Ama zamanla bu korkunun asılsız olduğunu anlayacaksınız. Annesi sizsiniz ve değişmesi mümkün değil... Baktınız zarar görüyorsunuz. Terapi alın.

Böyle yapıp yapıp kızınızın babasındaki kapısını kapatırsınız bu sefer de bütün sorumluluğu üstüme kaldı beyefendi karısıyla gününü gün ediyor ben bi gün bile kendime ayıramıyorum diye ağlarsınız sonr
Maddi ve manevi sorumluluk %90 bendr zaten 2 bucuk senedir. Su ana kadar hic aglamadim memnunum butun hayatimin kizimla olmasindan. Mesela 1 bucuk aydir gormeye gelmedi babasi. Sadece kizim acaba babasini ozluyormudur diye dusunuyorum bunlari dile getirmiyor ama babasindan uzak kalmasini istemem.

Neden bütün dunyan kızın ? O babasindayken sen de kendine zaman ayir. Sen anne isen o da baba. Hayatında baba figurune de ihtiyacı var. Ayrıca kızının psikolojisi için diğer kadınla uğraşma olur da Allah korusun şeytana uyar kızına kapanmayacak yaralar açar. Bir de gerçekten kızını mi kiskaniyorsun, senden sonra mutlu olan kocanı mi ? Bilincaltinda ne var ? Kocam sevmedi ama kızım sadece beni sevsin mi ?
+1 oh ya ben deşarj oldum ne guzel yazmışsın

Sağlıklı bir ilişki kurulacaksa çocuğumla çok güzel. Her şeyden önce çocuğumun duyguları önemli çünkü.
Ben yerinizde olsam hayatıma bakarım. Yeni başlangıçlar yapın. Biraz değişin. Pencere kenarlarında beklemek size bir şey katmayacak. Hayatınızı yaşayın. Çocuk varken yapamadıklarınızı yapın. Genceciksiniz. Hayatınıza tabi ki biri girecektir. Ayrıca velayeti neden alsınlar diğer kadına da zarar bu annesi varken o da talep etmez. Kolay mı bir çocuğa bakmak insan kendi çocuğuna zor bakıyor. Bundan korkmayın

Ben neler yasadim o kadin tarafindan biliyormusunuz ne hakaretlere ugradim tehdit edildim. Elalemin kizi benim anneligime laf etti. Gorus gunu kisitlamasi hic bi zaman koymadim istedigi zaman geldi gordu gorus gunu olmadigi halde gelip almaya çalıştılar birde kapima polis cagirdilar. Polis mahkemeye gitmemi soyledi sen haklisin dedi ben naptim sirf kizim etkilenmesin babasindan ayri kalmasin diye uzaklastirma bile aldirmadim. Ben cocuguma yasadigim hic birseyi yansitmadim hep icimde yasadim ben cocugum korkak olmasin diye o kadını iyiledim seni seviyomus seninle arkadas olmak istiyomus dedim. Yasadigim seyleri detayli anlatmadigim icin bu tepkiniz ama o kadar cok saygisizlik gordum ku kizimla bile tehdit edildim. Ama herseye ragmen Hazirladim susledim pusledim ellerimle teslim ettim hep babasina ve sevgilisine. Siz size dusman olan bir kadina cocugunuza gonul rahatligiyla emanet edebilirmiydiniz? Bence bencil olan ben degilim onlar..
Bak güzel kardeşim akıllı olmak zorundasınız. O kadın evlenene kadar şirin gözükecek, sonra görüş günü bile napıp edip aldırmayacak o çocuğu. Şimdi çocuğu verip bir güzel giyinip süslenip kendinizi dışarı atıyorsunuz, her defasında bunu yapıyorsunuz, onlar da sizin de bir hayatınız olduğunu anlıyor, sizin evde kuş gibi oturup çocuk beklemeniz onların hoşuna gittiği için bunları yapıyorlar zaten. Hatta deyin yüzüne, iyi ki sen varsın bu adamın yanında, başkası olsa napar eder babasından soğuturdu, hem sayende azcık nefes alıyorum iki insan yüzü görüyorum. Ara sıra siz arayıp gelin de alın çocuğu, işim var deyin. Bakarlar yaptıklarının sende bir karşılığı yok, hatta yarıyor size, görüş günü bile nazlana nazlana gelecekler.

Şimdi göz boyamaya çalışıyor nişanlı hanım. Sizi de kıskanıyor belli ki. Nispet etmeye çalışıyor buna uymayın. Böyle hüzünlü hüzünlü kızım ne zaman gelecek diye bekleyişiniz size zarar. Kızı aldıklarında gezin, tozun, sosyalleşin. Hayatınıza yeni birilerini de alabilirsiniz neden bu kapıyı kapatıyorsunuz ki? Ayıp değil günah değil. Belki de doğru kişi yakında. Bilemeyiz. Kızınız büyüyecek kendi hayatını kuracak. O zaman ne yapacaksınız? Kendi hayatınızı kurun ve merkezine kendinizi koyun. Bencillik edin diye demiyorum tabii ki ama siz sağlıklı ve mutlu olacaksınız ki çocuğunuza faydanız olsun. Eğer siz sağlıklı olmazsanız kızınızın sırtında duygusal yük olacaksınız. Bu çok ağır. Yapmayın.

Şimdi göz boyamaya çalışıyor nişanlı hanım. Sizi de kıskanıyor belli ki. Nispet etmeye çalışıyor buna uymayın. Böyle hüzünlü hüzünlü kızım ne zaman gelecek diye bekleyişiniz size zarar. Kızı aldıklarında gezin, tozun, sosyalleşin. Hayatınıza yeni birilerini de alabilirsiniz neden bu kapıyı kapatıyorsunuz ki? Ayıp değil günah değil. Belki de doğru kişi yakında. Bilemeyiz. Kızınız büyüyecek kendi hayatını kuracak. O zaman ne yapacaksınız? Kendi hayatınızı kurun ve merkezine kendinizi koyun. Bencillik edin diye demiyorum tabii ki ama siz sağlıklı ve mutlu olacaksınız ki çocuğunuza faydanız olsun. Eğer siz sağlıklı olmazsanız kızınızın sırtında duygusal yük olacaksınız. Bu çok ağır. Yapmayın.
Cok tesekkur ederim boyle akillara ihtiyacim var..

Evet zor bir durum olabilir ama bu durum kızınızın hayatını da çok olumsuz etkileyecektir. Kızımdan başka hayatım işim gücüm yok diyorsunuz ya bu çok tehlikeli hem çocuğunuz hem sizin için maksimum yanınızda 12 yıl daha kalacak sonra kendi hayatını kuracak evladiniz

Maddi ve manevi sorumluluk %90 bendr zaten 2 bucuk senedir. Su ana kadar hic aglamadim memnunum butun hayatimin kizimla olmasindan. Mesela 1 bucuk aydir gormeye gelmedi babasi. Sadece kizim acaba babasini ozluyormudur diye dusunuyorum bunlari dile getirmiyor ama babasindan uzak kalmasini istemem.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, Allah bundan sonra güzel günler göstersin size
Biliyorum çok zor, boşandıktan sonra toparlanmak, çocuğun hayatınızdaki yeri bunlar çok detaylı konular ama biraz kendinize öncelik verin. Sosyalleşmeye, başka şeylerle de ilgilenmeye gayret edin. Karşınızdakiler çiğ ve edepsiz insanlar onların seviyesine inmeyin. Benimde annem ve babam boşandı, annem çocuklara düşkün olma konusunu yönetemedi maalesef bütün hayatı iş ve çocuklar oldu, babam da buna dayanarak hiç sorumluluk almadı. 4 kardeştik biz, ben babamda diğer üçü annemde kaldı. Yıllar geçti annem 50 yaşında hastalandı ve 59 da vefat etti. Tek sebebi taşıdığı sorumluluk ve yaşadığı sıkıntılardı. Siz öyle yapmayın, annelik tabi ki çok özel bir duygu ama sadece anne olmayın, kendinize biraz alan açın, yaşadıklarınızdan sıyrılmaya bakın. Evlat yetiştirmek zaten meşakkatli bir uğraş ama kendinize de yatırım yapın. Umarım bundan sonra her şey daha güzel olur

Valla yalan yok ben de kıskanırdım kizimi, paylaşamam kimseyle. Doğru değil tabi
tavsiyeleri dinlemek onemli. 1.5 ay küçücük çocuğu görmeyecek sonra gelecek Allah onu bildiği gibi yapsın. Nispet yapıyorlar. Çocuğun duygularıyla oynuyirlar

Kizima hic bir sekilde ne babasiyla nede nisanlisiyla ilgili olumsuz hicbirsey soylemiyorum. Hatta tartisdigimizda polis geldi ve bana sen haklisin uzaklastirma aldirabilirsin dedi. Onu bile yapmadim sirf kizim etkilenmesin diye. Birakin almaya tek gelmeyi goruntulu aradiginda bile nisanlisi hep yaninda oluyor kizimla birlikte konuşuyorlar. Iyi niyetli olmadiklarini bildigim icin bu kadar cok korkularim var belkide.
diyelim ki dediğiniz gibi oldu (Allah korusun)
yani kızınız babamı istiyorum orada yaşayacağım vs dedi
hiç o kadın kabul eder mi bir düşünün?
hayatta kabul etmez emin olabilirsiniz
çünkü eşiniz "eşimle ayrıldık çocuğun velayeti annede" diye özellikle belirtmiştir :)

Umursamamaya calis o nispet yapar gibi hareketleri. Anne sevgisinin önünde dag olsa duramıyor. İnsanin annesi yeri gelio dünya kötüsü oluyor eziyet ediyor dövüyor kötü konusuo birakip gidiyor da gene de annem diyolar. Biraz cool ol. O kıçını da yırtsa senin yerini dolduramaz. Ve bence evlenecegin adam hala benim peşimde diye göstererek cok iyi yapmissin. Bilsin. Kudurdugundan yapıyor asıl o seni kıskanıyor. Sen rahat ol. Kızın gittiginde kendine iyi gelecek aktiveteler bul.

X