Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim... Pazartesi dr a bu sefer nöroloğa gittim,dr muayneden sonra 6gün geçmesinin çok ciddi bi zaman olduğunu ve artık ödem büyüdüğü için kortizon tedavisine gerek olmadğnı ve bebeği sütten kesmemede gerek olmadğnı söyledi...hem üzüldüm hem sevindim...bu saatten sonra yapılacak tek şey fizik tedavi ve akupunktur dedi,tabi sakız çiğneme yüz egzersizleride verdi...sonuç olarak yüzüm tabiki daha geç iyileşecek ilaçsız oldğundan,tamamen geçer zaten demedi,yangından ne kurtarırsak kar dedi...Böyle işte...fiziğe başlıyorum inşallah düzerlir...ama kızım emebiliyo ya onuınla avunuyorum ve aynaya bakmamaya çalışıyorum...
umarım düşündüğünde artılar daha ağır basar. benim arkadaşım da yüz felci geçirmişti. ama tamamen düzeldi. cnaım moralini hiç bozma. sakin, eskisi gibi olmaya çalış.
geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum, bebeğini emzirmen sana iyi gelmiştir ama en azından ona üzülmeyeceksin artık... iki arkadaşımda da oldu benim inan şu anda gayet iyiler maşallah, seninde bunu atlatacağına eminim, moralini yüksek tutmaya çalış, herşey bizler için, Allah beterinden saklasın canım.
tekrar geçmiş olsun tatlım moraliiiiiiii bozma benim eniştem de geçirdi şimdi gayet normal tamamen iyileşti yani.sen inanırsan herşeyi başarırsın unutma tamam mı