hepinize çokkkk teşekkür ederim tek tek :) yardımcı oldunuz en azından içimde kalmadı artık bu mesele. olan biteni özetliyim merak edenlere.
biz böyle olmasını istememiştik işte ama ne olduysa oldu. görüşmeden sevgili olmak asıl benim tabiatıma aykırıydı ama hep o beni el üstünde tuttukça oldu bunlar. ben mantığı elden bırakcak biri değildim :/
her neyse hepinize cevap vermeye çalışayım. o günkü konuşmadan sonra 2 telefon konuşması oldu bu konuyla ilgili. ilkinde benim içimi dökmemden başka bişe olmadı o bişe söylemedi. ben aslında bu konuyu kendi içimde düşünmeyi planlıyodum, fakat buraya yazdıktan sonra, bu yorumları gördükten sonra artık karar verdim aklımdakileri söylemeye. dün çok sert bi tartışmaya girdik bu yüzden, ilk defa oldu bu. en başta gece 11de aradı beni, ben açamadım. 10 dk sonra arayınca meşguldü telefonu. sinir oldum tabii. sonra 2 kez aramış, 3. sünde gördüm açtım. kimle konuşuyodun cansuyla mı dedim. bilerek gıcık etmek istedim onu, çünkü söyledim ben, bu konu açığa kavuşmadığı sürece ben yerli yersiz paranoya yapıcam elimde olmadan, bilmen gerek dedim. hayır konuşmuyoruz dedi. bu arada saat 12ye geliyodu. ben gün içinde ona çok özel bi yazı yazdım internette, ayrıca twitter da şakayla karışık bişe yolladım. ikisine de cevap vermedi. dedim farkında mısın hala sevgililer günündeyiz ve sen beni bi tarafına bile takmıyosun. bu sandı ki ben hediye bekliyorum, hayır dedim ben somut bişe değil bi tepki bekliyorum, yazdıklarıma niye cvp vermiyosun dedim. cansu görmesin diye mi hepsi dedim. bu bi sinirlendi sonra, yok o zaten beni aradığında zaten onları gördüğü için arıyomuş hepsine birden cevap veriyomuş. aynı şey değil dedim. orda resmen sallamıyo beni başkalarına cevap yazcak zamanı varken.
ha o yazdığım yazı ona verdiğim değerle alakalıydı duygusal ve özeldi, çok da uğraştım üstelik. bu olaydan önce yazmaya başlamıştım dün tamamladım yolladım, tamamen gerçek hislerimdi. sonra bu geldi onu silmeni istiyorum bizi reklam etme dedi. o yazıyı yazmanın benle hiçbir alakası yok niye yaptığını çook iyi biliyosun hiç hoşuma gitmedi dedi. Evet onu ben yazınca istese cansu arar görür o yazıyı ama orda direk hedef alınan tek kişi oydu, görsün görmesin o kız bi tarafımda değil ki benim. ben silmicem o yazıyı diye direttim. ondan sonra o ısrar edince sinirlendim iyi siliyorum dedim, ama bi farkla. ondan önce eskiden yazdığımı da sildim.
bu arada açık açık sordum ben. ilk konuştuğunda biz kardeşiz diyodun, sonra böyle olmasından korkuyorum diyosun. ondan sonra da şimdi gelmiş diyosun ki evet ulan ben kesinlikle eminim bu kız bana aşık tamam mı? diyo. senin bunu şimdiye kadar anlamış olman gerekirdi dolaylı yoldan söyleyince diyo. (lafa gel ben sadece onun dediklerine inandım aralarındaki şeyi görmeden) dedim saçmalama ben senin cümlelerinin yan ve gizli anlamlarının peşinden mi koşucam hem paranoya yapma diyo hem dediğine bak.
ayrıca sorunun bi yönü de şu, ikisi aynı şehirde değil kız bnm şehrimde. lanet olası sınavı yüzünden emre şimdi bu sorundan kaçıyo. şimdi çözmek istemiyorum bunu kaldıramam sınav bitince halledicem diyo. ama bunu bile daha dün öğrendim kesin zaman ver bana ne zaman dedim, ya o zaman da çözmek istemezsen dedim. ayrıca sen farkında olmadan bu kıza bişeler hissediyo olabilirsin dedim aynı sizin dediğiniz gibi.
sinirlendiği şey onun ben halledicem dediği konuya benim burnumu sokmammış. o kız görürse kırılırmış o kimse kırılmadan halletcek güya mevzuyu.
telefonda ben sakinleşince sen ne çabuk ayrılabiliyosun dedim o kadar şeyi bi kenara atmak kolay mı? dedi değer veriyorum sana, şimdiye kadar bi an şüphe etmedim, seni seviyorum ama her gün üstüme bunlarla geliceksen bana bu baskıyı yapıcaksan olmaz dedi. dedim hayır ben sadece kaç gündür bu düşüncelerleydim şimdi senden açık net cevapları almak için konuyu açtım. önceki konuşmalarda hiçbir şey anlatmadın o kadar saat konuşmaya rağmen dedim. ki bu konuyu bu siteye açmamın sebebi bu kafa karışıklığı anlamışsınızdır.
ayrıca istesem ben istediğin bokları karıştırırım cansu dahil olur veya olmaz biliyosun di mi dedi. yani aklınca ben güvenmezsem her an zaten her şey olabilir onu diyo. iyi de ben şimdiye kadar hiçbir çelişkini görmedim ki dedim. bu konuda böyle benim anlayışsızlığımmış hepsi bu yüzden hep!
allah aşkına olaya bakar mısınız? bi de bu ikizler burcu. güven olmaz derler inanmazdım şimdiye kadar o kadar gerçekti ki her şey. geçmişte söylediği şeyleri suratına söylüyorum, o o zamandı şimdi farklı düşünüyorum diyo. allah bilir beni ciddi olarak görmüyodur bile şu an gerçekten çok kırgınım. bana hayatımın kadını tutunduğum dal diyen adam şimdi nedense arka plana koymaya çalışıyor. ben bunları söyleyince alaycı sinirli tavırlarla he hee kesin öyle falan diyip durdu
bi de 4 yıllık lise hayatının son yılında yakınlaşmış bunlar. dedim sana kız yaklaşmış demek, kızın tavırlarını anlıcak olan sensin bilmezden mi geliyodun. belki de ben yaklaştım kıza diyo bak bak lafa bak.
ben yazıyı sildikten sonra telefonumu kapattım 2 saat. o ara bu mail atmış.
"Ben ayrılmak istiyorum şuan şu dakika itibariyle verdim bu kararı. Ne dediysem hepsini götünden anlamışsın ne konuştuysam tamamı ordan girip burdan çıkmış. Ne güzel.
Korkma gidip cansuyla çıkmayacağım hatta onunla ömrümce hiç bir zaman çıkmayacağım.
Bunu anlamak zor olmamalıydı.
Ben yanımda olmanı diliyorum ama bu şekilde bu anlayışla değil.
Ayrıca twitter hesabımı da kapattım, sen bana cevap attıktan sonra bu mail adresimi de imha edeceğimi bilmeni isterim."
demiş. sonra ben telefonu açtım cevap yazmadan önce beklemeyi düşünüyodum. bu hemen aradı 2 saat konuştuk. ne kadar kızdırmışmışım bugün onu. düşünebiliyo musunuz ben tamamen saf duygularımla ona uzaktan da olsa küçük bi hediye hazırladım yazdıklarımla, o resmen bunun için ağzıma sıçtı benim. bugün çok boğmuşum onu en son ikinizi de kapı önün koycam o olcak dedi. sonra konuşmalardan yine şu mana çıktı en son: ben kızın hayatımda ömür boyu yer almasını istiyorum bunu kimse değiştiremez. sevgilimden ayrılsam bile o yanımda olur onunla bu yüzden çıkmam çünkü ayrılırsak kaybederim ama dostken öyle olmaz
ondan sonra ben dedim ki ,şimdi ayrılmasak bile hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bu konu bitmediği sürece. ayrıca benden ilişkiyi geri kademeye almamızı istemiştim tebrikler oldu zaten dedim. artık seni deli divane sevemiyorum bunlardan sonra dedim. zaten sevme ben sevilcek biri değilim vs. dedi. öfff ondan sonra birsürü konuşma daha. aslında tam olarak tatlıya bağlamadık, ben ne dediysem haklısın doğru diyip durdu sadece. yani ayrılmamış olduk ama şimdi öyle canımın parçası gibi davranamıycam.
aslında onu süründürmeyi çok istiyorum, ben onun iyiliği dışında bişe istemedim. ders çalışsın diye ben hiçbir zaman aramam onu hep o arar. o başlattı bunları sonra da ona engel oluyorum diye iletişimi azaltmak istedi tamam dedim sana nası uyarsa. ne zaman böyle oldu da ben bu kadar değersiz oldum anlamıyorum. zaten ders de çalışmıyo sanki başka işi var. çok karmakarışığım ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmez haldeyim yine
tek bildiğim ayrılmak istemememin nedeni, birbirimizle o kadar özel şeyler paylaştık, ve güzel şeyler yaşatmaya söz verdik bunları kenara atmak istemiyorum hiç başlamadan...