aynısını ben de yaşadım lisedeyken.bir sabah dilimin bir tarafı tat alamıyordu sanki,sonra yavaş yavaş sağ tarafı oynatamamaya başladım,göz kapaklarımı kapatmak zor geldi,gülemiyordum.hepsi bir gün içinde oldu.doktora gittim tanıdığımızdı,neyse mr çektirdi ve kulak burun boğazdıya yönlendirdi.mr temiz çıktı,kulak burun boğazıya gittim kortizon verdi.bir de bir baktık sağ kulağımda bir ağrı ve resmen içi böyle yara,kadın virüsler yüzünden sinirler iltihaplanmış dedi bir de antiviral bir ilaç verdi.akşamları gözümü pamuk ve bantla kapatıp yatıyordum kurumasın diye ve sağ kulağım çok ağrı yapıyordu.doktor bir de emg çektirmemizi istedi,kazlara afif elektrik verip kasılma tepkilerine bakıyorlar.neyse 1 ay nerdeyse okula gidemedim.en son emgye girdiğimde düzelme yok gibiydi ve emgyi çeken kadın bana zamanla iyileşir,1-2 ayda iyileşmez,çok hafif hafif ,belki de tam iyileşmez fln dedi,annem çok üzüldü çok kötü oldu bir ben üzülmedim.nolcak işte geçer dedim allah güç kuvvet verdi resmen.neyse sabah bir uyandım ağzımın sağ tarafını hafif de olsa oynatabiliyordum,annemin yanına gittim hemen ve annemin gözleri doldu,doktoruma gittik,ve atlatıosun gözün aydın ben de çok korkmuştum dedi.herşeyden önce moralini yüksek tut,dua et,allah insana kuvveti veriyor resmen bunu yaşadım ki ben nezle olunca ağlayan insanım.bu arada bebeğin de 5buçuk aylık ,keşke daha fazla verebilseydin süt ama 5buçuk ay bile sütü gelmeyenler var,tabi ben anne değilim anlayamam belki ama buna da şükür ,sen üzülme arkadaşımkaydirigubbakcemile5