Kızımı artık emziremeyeceğim.......

geçmiş olsun meltem inş. p.tesi iğne etki ederde devamına gerek kalmaz
arkadaşların dediğine bende katılıyorum kızının sana ihtiyacı var sakın tedaviyi reddetme
bir arkadaşımında oldu ve tedaviyle geçti
ama tedaviyi yaptırmazsan allah korusun daha farklı şeylere zemin hazırlamış olursun
acil şifalar diliyorum canım

insallah kısa süerede iyileşirsin tedavin bitince tekrar bebeğini emzirebilirsin moralini bozma canım
Sen iyi olki bebeğine iyi bak

canım benim çok geçmiş olsun.inşallah tez zamanda pazartesiye kadar geçer ve gönlüne göre bebişini emzirirsin.dua edeceğim senin için.Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun ama Hafife almamalısın
Sütünü dondur derim.
sağlığın önemli allah korusun damarların büzüşebilir cnm
Uzmanına git mutlaka.

2 gün önce dilimde bi tat alamama ve hissizlik sorunu oldğnu farkettim ve önemsemedim,sıcak çay falan içtim herhalde dedim geçiştirdim...Dün sabah dişimi fırçalarken ve konuşurken dudaklarımı bi tuhaf hissettim bir de sağ gözüm çok zor açılıp kapanıyordu...Uykusuzluk yorgunluk falan dedim onuda geçiştirdim...
Anneme gittim beni görürü görmez senin yüzün sağa doğru kayıyo dedi dalga geçtim çarpıldım falan die güldüm...
Sonra babamda hemfikir olunca dr a gitmeye kkarar verdk.Dr a olanları anlattım ve bana sadece gözlerini sıkı kapat dedi ben solu kapatamadım...
Yüz felci geçiriyosun dedi...açık ve net...Hemen kortizona başlamalıyız dedi ncak bunun içinde sütten kesmelisin bebeğini dedi...
Ben kesemem daha çok küçük dedim,o zaman bi iğne yapalım 1 gün emzirme pazartesi gününe kadar geçmezse mecburen tedaviye başlamalıyız dedi...
Hiiiç aklıma gelmezsi,sebebi bi çok şey olabiliyormuş ama tabi sinir üzüntü başrolde...
Dua edin benim için ve sütten kesmek zorunda kalmayayım...Şimdi yüzümün sol tarafı hissiz ve çok güçsüz konuşurken ve gülerken sağa doğru kayıyo ağzım...
Bence sempatik oldu geçmezsede kortizona başlamıcam...

Selamlar,

Öncelikle kısa zamanda iyileşmeni diliyorum... Aslında zaten bildiğin şeyleri söyleyeceğim: emzirmek elbetteki bebeğin için önemli, ancak sağlıklı bir anne bebeğin için daha önemli, doktorlarında senin emziren bir anne olduğunun farkında olarak sana ilaç tedavisi öneriyorlarsa kendinden önce bebeğin için bu tedaviye başlamalısın, şuan tedavisi kolayken ve sana daha fazla sıkıntı yaratmadan tedavi etmen en doğrusu bence...

Ve umarım ki, bu cümleler yarın sabah buraya yazacağın "Geçmiş, yüzüm normale döndü... Artık kortizon tedavisine gerek kalmadı" mesajınla gereksiz olur...

Tekrar çok geçmiş olsun...

içime soğuk sular serptiniz çok saolun..
Burda yazmışsınız bide emel arayıp söyleynce aklıma geldi...Bu kortizon tedavisi 15-20 gün kadar sürüyormuş;diyorum ki bu süre içinde sütümü sağıp döksem vermeden tedavi bitincede sütüm kesilmiş olmaz o aradada ek gıdalarla idare ederim diye düşündüm...Olur dimi bu şekilde??
Tedavi olucam gibi...bugün daha kötüyüm...Gözüm kan çanağı oldu kapanmıyo gülerken çook belli aynaya bakma diyo görenler...Allahım derdini verdn şifasınıda ver ...ısyan etmiyorum :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım,inşallah çabuk atlatırsın,allah şifasını verir inşallah.

içime soğuk sular serptiniz çok saolun..
Burda yazmışsınız bide emel arayıp söyleynce aklıma geldi...Bu kortizon tedavisi 15-20 gün kadar sürüyormuş;diyorum ki bu süre içinde sütümü sağıp döksem vermeden tedavi bitincede sütüm kesilmiş olmaz o aradada ek gıdalarla idare ederim diye düşündüm...Olur dimi bu şekilde??
Tedavi olucam gibi...bugün daha kötüyüm...Gözüm kan çanağı oldu kapanmıyo gülerken çook belli aynaya bakma diyo görenler...Allahım derdini verdn şifasınıda ver ...İsyan etmiyorum :Saruboceq:

bencede düzenli bir şekilde sağ göğüslerini kesiliceğini sanmıyorum

canım ya çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer gider. ama kendini fazla üzme unutma bebeğinin sana ihtiyacı var bu zamana kadar emzirdin bundan sonrası da hayırlısı.sıkıntı seni bu hale soktu kendin de diyorsun, daha fazla üzme kendini tamam mı

çok geçmiş olsun.arkadaşımda benzer bir olay yaşadı.onunki arabada açık cam önünde durmaktan meydana gelmişti.iyileşti.eskisi gibi. bi sorunu yok şimdi.umarım sizinde bian önce geçer iyileşirsiniz.

canım inşallah çabucak iyileşirsin dualarım seninle. sakın moralini bozma kızının sana ihtiyacı var bu yüzden tedavini aksatma umarım en yakın zamanda iyileşirsin

ana yüreği işte kendi geçirdiği rahatsızlık umrunda bile değil
evladının beslenmesini düşünüyor..
kurban olduğum allah nasıl bir duygu vermiş bizlere çok şükür..
canm çok üzüldüm dilerim o iğneyle kurtulur birdahada tekrarlanmaz.
dilerim bebeğinde 2 yaşına kadar seni emer.
çok geçmişler olsun

Meltemimm canimm biz senle bu konuyu nekadar uzun konustuk anlasmamismiydik sütünü sagicaksin kesilmiycek tedavi süresi boyunca ve ilaclar /igneler bitince basliyacaksin tekrar emzirmeye! Zaragin dediklerine katiliyorum Melek Doga icin en önemlisi suan saglikli bir anne !! Neolur canim dua ediyorum hersey düzelicekk :)) Sen Birtanesin canisi :)) ÜZÜlüyorum sen böyle oldukca! Hersey yoluna giricek suanda moralini bozma hic birsey icin , sagligini düsün sen saglikli olacaksinki Melek dogaya iyi bakacaksin!!

Çok geÇmıŞ olsun meltemcım.bebeĞını eskısı gıbı emzıreceksın sen ıyı ol yeterkı.en yakın zamanda ıyıleŞmen dıleĞıyle.

cok gecmis olsun meltem ins tez zamnda iyilesirsin cok üzüldümm allh acil sifalar versin

X