bence tercih yapmasını isteme üzülen sen olabilirsin ki uzun süredir bu kadar yakın arkadaşlar ise senin için ondan vazgeçmeyecektir.
aynı durumu bende yaşıyorum yani benimde çok yakın bi arkadaşım var erkek , kardeş gibiyiz o benim ailemi tanır ben onun sürekli konuşur msjlaşırız falan filan sanki sevgili gibi benim hep yanımdadır bilirim benımde en zor zamanlarımda hep yanımda olmuştur bende onun yanında olmuşumdur kız arkdaşı var beni bilir benim şuan 5 aylık bi ilişkim var benim erkek arkadaşım onu bilir ama erkek arkadasım bana tercih yapmamı söylese bi an bile düşünmem heralde sevgilimi seçmezdim çünkü illa aralarında duygusal anlamda bir bag olması gerekmez gerçekten de dost kardeş gibi görebilirler birbirlerini ki aynı durumu bende yaşadım 5ay öncesine kadar bende arkadasımın burnundan getırıyodum bı kızla gorussün etsin hemen kıskanırdım oda bunu bilirdi beni sinir etmek için başka kızlardan falan bahsederdi sora gönlümü almak ıcın ugrasırdı ben bi erkekle arkadas olarakda dışarı cıksam buna kızardı nerden tanıyosun ne işin var cıkıyosun gıtme vs fılan bence erkek arkadasının arkadası yanı (cansu) hayatında biri yoksa bundan da olabılır hayatında bırı olunca erkek arkadasının ustunden elını cekıcektır yanı eskısı kadar bı kız arkadası olmasını onemsemıycektır kı benım dostum kardesım dedıgım kısının daha once bı cok kız arkadası oldu ılıskılerını hep bılırdım bı kac kız arkadası aramızdakı yakınlıktan dolayı secım yapmasını ıstedı o hep benı sectı herseferınde ama aramızda bısey yok erkek arkadasının dedıgı bıgı hem aramzda hıc bısey yok hemde aramızda çok şey var bu anlatılmaz bısey ne var aramızda bende bılmıyorum emın ol kı erkek arkadasınıda cok ıyı anlıyorum arada kalmasını
oyuzden tercoh yapmasını ısteme ıllakı kızda bu durumu kabul edıcektır kızla sende tanıs bence