Kızımı artık emziremeyeceğim.......

Meltoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.065
6
39
2 gün önce dilimde bi tat alamama ve hissizlik sorunu oldğnu farkettim ve önemsemedim,sıcak çay falan içtim herhalde dedim geçiştirdim...Dün sabah dişimi fırçalarken ve konuşurken dudaklarımı bi tuhaf hissettim bir de sağ gözüm çok zor açılıp kapanıyordu...Uykusuzluk yorgunluk falan dedim onuda geçiştirdim...
Anneme gittim beni görürü görmez senin yüzün sağa doğru kayıyo dedi dalga geçtim çarpıldım falan die güldüm...
Sonra babamda hemfikir olunca dr a gitmeye kkarar verdk.Dr a olanları anlattım ve bana sadece gözlerini sıkı kapat dedi ben solu kapatamadım...
Yüz felci geçiriyosun dedi...açık ve net...Hemen kortizona başlamalıyız dedi ncak bunun içinde sütten kesmelisin bebeğini dedi...
Ben kesemem daha çok küçük dedim,o zaman bi iğne yapalım 1 gün emzirme pazartesi gününe kadar geçmezse mecburen tedaviye başlamalıyız dedi...
Hiiiç aklıma gelmezsi,sebebi bi çok şey olabiliyormuş ama tabi sinir üzüntü başrolde...
Dua edin benim için ve sütten kesmek zorunda kalmayayım...Şimdi yüzümün sol tarafı hissiz ve çok güçsüz konuşurken ve gülerken sağa doğru kayıyo ağzım...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım. bu mübarek günlerde RABBım dualarımızı kabul eder ve sende sağlığına döner, bebeğini emzirmeye devam edersin inşallah. tüm dualarım seninle arkadaşım. kendinide fazla üzme ki sütün kesilmesin. ALLAHa emant ol

canım benim ya çook geçmiş olsun allahım yardımcın olsun umarım bu iğne işe yarar kuzumda sütsüz kalmaz dualarımız seninle moralini yüksek tut tutki kızın sütsüz kalmasın ayrıca kalsada artık baya büyüdü
ne olur moralini yüksek tut biz seninleyiz seni seviyoruz

çok geçmişolsun ,başka doktorada görün derim ben akıl akıldan üstündür ama üzülme bebeğin büyümüş bayağı sadece anne sütümü verdin bugüne kadar?alıştırmaya başlarsın ek gıdalara zaten yavaş yavaş.

Çok geçmiş olsun öncelikle senin sağlığın önemli, bebeklerimiz kocaman oldular. Sen iyi olacaksın ki bebeğine faydan dokunsun. Eğer iğne işe yaramazsa biran önce önlemini al yoksa kalıcı olma riski de olabilir.

ya ne demek baslamicam bebegin mamada icebilir bu dunyanin sonu demek degildir herseyden önemlisi bebeginin asglikli bir anneye ihtiyaci var bunu unutma

çok geçmiş olsun inşaallah kendiliğinden düzelir veilaç tedavisine gerek kalmaz.allah tez zamanda sağlık versin.

geçmiş olsun inşallah atlatırsınız ama geçmezse tedaviye başlayın bence evet süt önemli ama sağlık daha önemli bebeğiniz sütten çok size ihtiyacı var

çok geçmiş olsun canımmm.. inşş düzelir ama düzelmezse mutlaka tedaviyi kabul etmelisinn.. emzirebilseydin güzeldi ama emziremediğin için bebişin aç kalmayacak yada sağlığı bozulmayacak.. nerdeyse 6 ay anne sütü aldı bu ona yeter ama senin hasta olmann çok daha kötü.

canımm çok geçmiş olsun inşallah pazartesi düzelir kuzucuğunu sütten kesmek zorunda kalmazsın

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsib birde yüz felci olay atlatılıyor sonunda eski haline geliyor içini ferah tut

çok çok geçmiş olsun canım, Allahım bu güzel günlerde sanada sağlık versin inşallah, kalbimizi ferah tutalım dularım seninle, inşallah iğnenin faydasını görürsün

Allah acil sifalar versin canim, okurken sastim kaldim valla. insallah tez zamanda gecer ve insallah bebegini sütten kesmek zorunda kalmazsin!

emziremezsende üzülme bu zamana kadar emmis ne güzel. ben hic emziremedim yaa sütüm gelmedi :KK43: ama saglikli bebegim cok sükür. Allah beterinden korusun...

Hepinizde çok saolun kızlar...evet aslında felçten çok sütten kesmek benm canımı sıkan çünkü kızım memeye aşık,dün gece iğne yüzünden emziremedim ve sabaha kadar neler çektim almadı biberonu çok ağladı,allah sabır versn emziremeyen annelerimize...
Başa bi dr a da gittim gaziye onlarda aynı şeyi söylediler minocum.En kötüsüde uyurken felç olan tarafta gözüm tam kapanmıyor ve şu an çok acıyo zaten bozuk gözüm göz kuruluğu oluyor bide:1no2:

X