- Konu Sahibi kevsersoylu
-
Hımm o zaman durum vahim.
Bak oğlanı büyütünce hangisi neydi unutmuşuz demek ki. :44:
İnşallah dedikleri gibi sütü korur yavruyu
Kizlar 3 aylik bebegim eltimin kizi sucicegiymis oturmaya gttk kiz geldi optu hep kizini bzm haberimiz yok sonradan soyldiler hemen eve geldk yikadik kizimi bulasmismidir ne olur cvp verinnn
Aynı durum bizimde başımıza geldi kızım suçiçeği oldu,bir gün önce kardeşimle beraberdik 3 aylık oğlu vardı,o gün çok vakit geçirmişlerdi ve o gün kızımda virüs vardı yani,hemen doktorunu aradık,anne sütü korur olursada yapacak bir şey yok dedi,Allaha şükür geçirmedi,inanın olcağı varsa oluyor,ben büyük kızımada buşasın diye öptürdüm çünkü ilerki yaşlarda sıkıntı oluyormuş diye kızımda geçirmedi,geçmeyince geçmiyor o yüzden endişe etmeyin,Allahım korusun hepsini
Kizlar 3 aylik bebegim eltimin kizi sucicegiymis oturmaya gttk kiz geldi optu hep kizini bzm haberimiz yok sonradan soyldiler hemen eve geldk yikadik kizimi bulasmismidir ne olur cvp verinnn
slm bebeğim 4 aylık ve su çiçeği çıkardı ne yapmalıyım yeni farkettim. Öncelikle alerji olmuştur die düşünmüştüm ama şuan vücudun da kızarık ve sulu kabarcıklar çoğaldı.
Aradan cok geçmiş ama durum ne oldu acaba. Su cicegi gecirdimi çocuğunuzAnladim cnm bizde aradik 1 hafta sonra anlasilir dedi ins bisey olmaz dua edin kixlar ne olur
Yok hiç bir şey olmadıAradan cok geçmiş ama durum ne oldu acaba. Su cicegi gecirdimi çocuğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?