kizima kvdemin ismini ikinci isim olarak konunmasi

Ben ortaokulda lisede sorduklarini hatirliyorum ilkokulda olmayabilir :))

Yani bende kendimi pasif zannederdim

Üç kızımın 6 ismini de ben koydum
Kimse eşim dahil Öneri de bile bulunamadı
Fena mıyım neyim

Ben orta okulda lisede sorduklarini hatirliyorum ilk okulda olmayabilir :))

Çocuklar iki isimle zorlanıyor bence, rahmetli kardeşime dedem surat asıyor diye 2 isim koymuşlar zorla, tabii annem kendi koyduğu isimle seslendi hep, bizde öyle, çocuk ilkokuldayken öğretmeni yoklama sırasında iki ismiyle seslenince kardeşcağızım üstüne alınmadığı için burada demezmiş :)) öğretmeni annemi çağırmıştı okula, annem durumu anlatınca alışık olduğu isimle yoklama yapılmaya başlanmıştı, galiba bundan çok etkilendiğim için çocuğum olursa asla iki isim koymam diye söz verdim kendime, ben de tek isimliyim, kızım da :)

Iki isimli arkadaslara hocalar hangisini kullanayim diye sorarlardi veya arkadaslar sunu kullaniyorum derler ve herkes oyle hitap ederdi ben mi hep oyle rastladim bilemedim :))

Anaokulunda çalışıyorum. Sınıfta atıyorum iki Eren varsa ve ikisinin de iki ismi varsa onlara ikinci ismini de dahil ederek sesleniyoruz. İki isimliyse zaten sorun yok hangi ismi ya da isimlerini kullanıyorsa onunla hitap ediliyor.

Çocuk sizin siz doğurdunuz.kendi koydugunuz isimle hitap edin.beğenmeyen söylemesin çocugunuzu sevmesin.isim koymak isteyende kendi çocugunu kendi yapsın hayret birşey bu insanlar.

Bi de bunlarin taaa dedelerinin dedelerine kadar inen cinsi var..mesela benim esimin ailesi ali oglu osman, osman oglu ali osman, ali osman oglu ali, ali oglu osman ibrahim, osman ibrahim oglu ali... bu boyle uzayip gidiyor, ben de hamile kalip da erkek doguracagimi ogrenince hemen kestim önunu kesinlikle boyle birsey istemiyorum diye..baska isim mi yok dunyada..ne esimin sulalesinde ne kendi sulalemde olmayam bir isim koyduk hatta iki isim koyduk, hepimiz sulalecek mutluyuz :)

Kardesiniz cok tatliymis.Ilerde sorun olmaz da kucuk yasta kafa karistirabilir.

Eşimin eski eşinden 2 oğluna ailesi dedelerinin ismini koymuş çok eski isimler. Hamile olduğumu öğrenince benkmkine de buldular zeynepler kezbanlar. Hayatda koymam dedim .çok isim düşündüm Melisa koydum.umdumda değil küssün kızsın ayıb etsin. Eşimin bile zoruna gitdi ama şmdi kendisi melisa dio hakkında konşnca

Sevgili kayınvalideler ve kayınvalide adayları;
Kurban olam şu “toruna kendi ismini koyma” sevdanızdan vazgeçin

İsmi “Ege” olan arkadaşlarım, ortada “Şukufe Ege” diye dolaşıyorlar. Bilmem anlatabildim mi

Dişini göster yoksa siradaki da babanın ismi olur, benim kv kahvaltidayken kiz torunum olsa şu ismi veririm demisti pardonda sana soran kim annesi varken genciz bi heves bekliyoruz bebegmi demistim esimde bozuldu ama ne yapayim simdi hamileyim karismiyr sukur

Benim eşim mi melek ben mi cazgirim hala cozemedim bu kk 'ndeki konulardan dolayı..
Şimdi kv benim logusaligimi burnumdan getiriyor ben huzur bozulmasın die adını koyuyorum ..Eşim tek ismini dedim diye sürat asıyor bende kafama takıyorum bu durumu..Rüyamda görsem rüya da nie ezdirdin kendini diye kendime kızarım vala..Neden bu kadr alttan alış? Huzur bozulmasın huzur yok zaten sadece siz sustugunuz için olaylar büyümüyor.Inadina ilk ismiyle hitap et bari bu konuda diret .

Ben olsam bosanma pahasina bile olsa cocugun ismini degistirirdim kocan da az degil asil mesele o bence.Simdi susarsan ilerde cocugunun uzerinde bile bi hukmun kalmaz

Istedigim ismi koydum zaten, ilk ismi kendi koydugum isim. Ailesi istiyoki iki isimle hitap edelim, yoksada annesinin ismiyle bende istemiyorum sadece kendi koydugum isimle seslenmek istiyorum. Bu saaten sonrada hic icimden gelmez zaten iki isimle hitap etmek

Herkese cok tesekkur ederim cevaplariniz icin, keske onceden konu acsaymisim buraya. Ben safta acaba benmi abartiyorum diye dusunuyodum arada cunki esimden tarafa cogu buyuklerinin ismini koyuyor.

Aynı durumdayız :) kbabanın ismini ikinci olarak verdik biz de çok istedi. Ama hiç seslenmiyoruz o isimle. Sadece hastaneye gidince hatırlıyoruz kb nın ismi olduğunu.

Bizde iki isim koyduk 2. İsim eşimin rahmetli babasınin adı ben doğduğundan beri 2 isimle çağırdım eşimin ailesi inatla babasının adı ile çağırdı bende inatla çocuğumun tek adi yok lütfen dedim şuan herkes benim gibi iki ismi ile çağırıyor yanı biraz size kalmis inatla 2 ismi ile çağır yada sevdiğin adı kullan kime ne 9 ay taşı güç bela dogur sonra bir ismi çok görsünler ayıp yani.

Kv nin adı konulurken süs olacağını mı düşündünüz? Elbet söylemek isterler. Neyse kv nin ismi de konulsun sadece kendi koyduğum ismi söylerim diye düşündüyseniz hata orada yapılmış. Ya hiç koydurmayacaktınız yada sorun etmeyeceksiniz.

Ben çocuk doğuracam, eşim diyecek ki annemin adını koyalım. Eşim bunun hayalini bile kuramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…