Benim oğlumun 2 ismi var ilki kp ismi ama biz tanışmadan önce ölmüş. Kendi halkaları falanda karşı çıktı ama ikna edemedim bari iki isim olsun ikinciyi ben seçeyim dedim. İsme uyan uzun olmayan bi isim seçtim. Kp ismi çok eski saçma sapan bi isim olmadığından çokta sıkıntı yapmadım ayrıca babasının yeri eşimin hayatında çok büyük önem taşıyor annesi yok gibi. Onun için ne anlama geldiğini bildiğim için ve isimde kötü olmadığı için çok büyük kavgalar etmedim olmaz diye. Bundan sonra sen ne istersen o olabilir diyordu ki zaten aslında aile bağı olmayan biri bu yüzden de çok ekstrem bi durumdu eşim için anladım bunu. Hala eşimin akrabaları kaynanam hatta benim teyzelerim falan ikinci ismi tercih ediyorlar. Ben iki ismini birlikte kullanıyorum. İsmine yabancı kalmasını istemiyorum benimsesin. Halasının biri söyleyemediğini tuhaf kötü hissettiğini söylemişti. Böyle bi noktada böyle bi ilişkide karara sonsuz saygım olur ama ikisi de yaşıyor ve gayet sağlıklılar. Bu noktada daha saçma şeyler duymadım. Böyle bi durumda zaten asla kabul etmezdim gerçi eşimde zaten yapmazdım diyor.
Bunların yanında isim konusu otorite göstergesi olmuş sizin onlar için yani üstünüzde hala otoritesi olduğunun farkında bu aile. Elinizde maşallah tam anacı belli ki. İsim konusunda böyleyse başka şeylerde de vardır falsosu. Yerinizde olsam ya hiç yapmazdım ya da hayır demem kabul edilirse yapardım. Büyüyünce çocuklar garip eski isimlerden çekiniyorlar bunu çocuklarınıza yapmayın.