Kızıma iyi bir anne olamadım

Biz de doğuluyuz ama babam hiç sert değildi, kontrol hep annemdeydi. Babam sağ olsaydı bu kadar çekmeme izin vermezdi, malesef daha kızım küçükken öldü. Ondan sonra annem daha çok baskı yaptı hep eşimin tarafını tuttu boşanmamam için.. Her olayda o senin kocan, alttan alacaksın diye diye bu hale getirdi beni.

Teşekkür ederim

Aslında düşündükçe annemi suçluyorum ama sonra annemi suçladığım için de vicdan azabı çekiyorum. Benim kızım benim gibi olmadıysa belki ben de olmayabilirdim, o kadar güçlü değilmişim demek ki..

İnşallah kızımın her türlü seçimine çok güveniyorum, ayaklarının sağlam basacağına eminim.

Basliginiz annenizle alakali olmaliydi cunku kiziniz akli basinda,haksizliga gelemeyen, sizi koruyan biri ve onu siz yetistirdiniz.Ama sizin 20 senenizin sorumlusu anneniz

Çok yazık. Kul hakkı çok günahtı kötüydü değil mi? Annenizde sizin hakkınıza yıllarca girmiş

Bu beni de çok üzüyor ama yine de anneme kötü bir şey diyemiyorum, sadece artık eşimi koruduğunda dinlemiyorum onu.

Basliginiz annenizle alakali olmaliydi cunku kiziniz akli basinda,haksizliga gelemeyen, sizi koruyan biri ve onu siz yetistirdiniz.Ama sizin 20 senenizin sorumlusu anneniz

Evet, kızım için elimden geleni yaptım aslında ama küçük yaşlarıyla şahit olduklarını değiştiremiyoruz. Bizim yüzümüzden bu kadar üzülmüş olması beni en çok kahreden. Anne olması gereken benken, annelik sorumluluğunu üstlenip ailesini düzene sokan kızım oldu.

Ailesine yollamış daha çok diye düşünüyorum. Bir dönem de borsaya yatırmış.

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Ne guzel kiziniz akli basinda bir kiz. Bu hayatdan kurtulmak icin baska yollar da secebilirdi ama en iyisini yapmis masallah

Siz kızınıza iyi bir anne oldunuz mu bilmem ama anneniz size berbat bir annelik yapmış.

Çok güçlü bi kızınız var bazı yaşıtları gibi yaşadıkları onu sindirmemiş aksine güçlendirmiş.Ne güzel bir evlat olmuş size.Bahtı açık olur umarım.

Anneniz yıllardır aynı size düzgün annelik yapmamış, siz de bir yerden dönmüşsünüz. Zararın neresinden dönersen kardır. Daha önünüzde yıllar var. İyi değerlendirin. Eskiyi geri getiremezsiniz. Kızınızı takdir ettim. Benim annem de sizin gibiydi ve hala öyle... Şimdi arkamda güçlü dursa ben bütün geçmişi unutabilirim :) ama nerdee...

annenız ıyı annelık yapamamıs
dolayısıyla kızınıza yansımız
allahtan kızınız akıllı kızmıs onun sayesınde sız daha mutlusunuz

Her ailede bir takim sorunlar yasaniyo malesef calisan bir kadın olmak kendini ezdirmeyen kadin anlamina gelmiyor evlilik o kadar farkli ki agza alinmayacak seyler dahi soylesen birbirinizin yuzune yine bakmak zorunda kaliyorsunuz bosanmak hicte kolay olmuyor.kendinizi suclamayin lutfen bundan sonrasini ailenizle guzel bir sekilde yasayin.anneniz de sizin kötülüğünüze dememis aslinda onu da suclamamak gerek.siz iyi bi annesiniz....

Siz iyi bir annesiniz.kizinizin dusuncesiz bir babası varmış sadece.b elki ezilmissiniz ama anneniz sizi böyle yönlendirmiş ve eşiniz de baskın çıkmış size.siz de istemezdiniz bunları yaşamayı ama olan olmuş.kiziniz akıllılık etmiş de değiştirmis durumları.yasadiklarindan ders almış o evliliğinde daha dikkatli olacak kendini ezdirmeyecek.

sacmalik maas kartimi aldi felan bir telefona bakardi iptal etmek boyle konularla gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…