Doğuma Hazırlık Kızıma isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayırlı olsun canım az kalmış sağlıkla doğsun bence de rüya koy çok güzel isim diğer isimlari beğenmedim

ben kızım olursa adını Berrak koymayı dusunuyorum .
zor bır ısım degıl ,anlamı ortada telafuz edılısı bıle cok naif bence .
yanı anlamı olmayan ısımlerı sırf moda dıye koyma taraftarı degılım ben de .
diger begendıgım ısım ıse ; Zehra .telafuz edılırken cok tılsımlı gelıyor bana .
anlam cagrıstırmıyan ısımlerı ben de sevmıyorum .
mesela ıkılı ısım koyarken de cok dıkkat edılmesı gerektıgnı dusunuyorum .
su sıralar ; nehır su ,ırmak su vb... gıbı ısımler var .
yanı soyle ınceledıgın de nehır de su'dur zaten .ırmak da sudur .
ee sımdı bunların yanına ek olarak su koymak cok manasız sacma ıkı ısmını de begenmıs de
ne yapacagını bılememıs ,dogru duzgun bır anlam bıle tasımıyor .
,bana cok ozentı ısımlermıs gıbı gelıyor .
oldu olacak tabıat koyun olsun bıtsın

Berrak ismi benimde hoşuma gidiyo ama bi küfürü çağrıştırıyo kime söylesem suratıma o küfürü söylediler vazgeçtim insanlar çok fesatlar çok...

Kuran-ı Kerim zaten arapça indirilmiş. Öyle ise tüm arapça kelimeleri içerecektir zaten. Bu sebeple Kuranda geçiyor diye bir ismi koymak ne kadar mantıklı. Mesela Aleyna Kuranda geçiyor ama ne özelliği var. Anlamı üzerimize.

Zülâl ismi (الزلا&#1604 şeklinde zây, lâm elif ve lâm harfi ile yazılır ve “soğuk, akıcı ve tatlı su”, “her şeyin katkısız ve saf olanı” anlamlarına gelir.

ilk kızımın adı dilruba(cana yakın dost sevgili)azra(el değmemiş temiz hz.meryem'in vasfı)demek şimdi bir kızım daha olacak adını gülce koyacağız ikinci ismi bulamadık bizde bu isimleri tavsiye ederim ben çok beğeniyorum

Gülce ismini ben de begeniyorum.. Ikinci isim ararsaniz Dilruba veya Azraya uygun bir isim olabilir: Dilay, Didem, Esra, Ayça gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…