Doğuma Hazırlık Kızıma isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde bir kızım oluyor ve ismini alya koyuyoruz..bence rüya da çok güzel bir isim.inşallah en güzel rüyalar gibi geçer kızının da ömrü....

Gülce ismini ben de begeniyorum.. Ikinci isim ararsaniz Dilruba veya Azraya uygun bir isim olabilir: Dilay, Didem, Esra, Ayça gibi :)

öyle düşünüyoruz zaten bir sürü de isim var ama babamıza beğendiremedik şu ana kadar ben gülce berra diyorum azra ya da uyumlu geliyor ama nasip artık

perim koy ben bu ismi bir kız çocugunda duymuştum çok tatlıydı ayrıca peri ismindende uzak.... çok hoşuma gitmişti.... nickimi perim koydum tesadüf... işte... istersen ek isim olarak düşüne bilirsin baban için..... sadece öneriii benim ki si:))).....

Idil,beril,derin,deren,masal ,öykü,melodi,nehir,defne,ırmak,yaprak,yezda,iklim,ilksen,izlen,adasu,ecemnaz,sudenaz,şevval,kardelen,kıvılcım,,,

benimde Allah nasip ederse kızım geliyor hemde az kaldı :) sezeryan olacağı için son 20 gün falan kızım ismi Azra Ela :)

bende herkes gibi beğendiğim isimlerden yazayım umarım biraz yardımcı oluruz.

NİL, Efsa,İkra,Hira,Dünya,Masal,Duru,Defne... şimdilik aklıma gelenler bunlar.

bence soyisminize uygunluğunu da düşünerek karar verin.

Kızlar yaa sağolun birsürü öneride bulunuyosunuz ama hiçbiri aklıma yatmıyo çok büyütüyorum belki ama içim istemiyo napim. Kalben ismi hep aklımda ama kayben gibi söylüyolar sinirim bozuluyo. Hüma güzel dedim ama trakyanın şivesini sevim ümağ dicekler çocuğa Tanem güzel yayılmış olsada artık ne bulayım yayıldıysa yayıldı diyorum birde annem Akasya olsun diyo çok eskiden ben bulup anneme söylemiştim geçende akasya ağaçlarını görünce aklıma geldi ama biraz krocan ismi mi dersiniz? 2,5 yıl bebişim olmadı inanın isim bulmak bebişi bulmaktan zor geldi:)

Kızlar ben ne kararsız bi anneyim yaa Bi isim bulamadık gitti çıldırcam Hergün yeni bi isim bulup karar değiştiriyorum beğenmemek değil ama insanların yadırgamaması doğru telaffuz etmesi güzel anlamlı olması derken değişiyoda değişiyo
Son bulduklarım; tutku, tanem ve mevsim... Bakalım daha neler bulcaz:)

arkadaşım ben bunu hep yapmak istemişimdir :)) 5-6 tane isim bul bebeğin dünyaya gelsin bi bak yüzüne hangisi yakışıyorsa o olsun ama burda şöyle bi sorun oluyor öncesinde bebek şekeri vs. isimsiz olmak zorunda bu arada benim de bir kızım olacak Ekin ismini düşünüyoruz..ama hala düşünme aşamasında :)

tutku da güzel isim.masal,kayla,delfin,mina,incisu bunlarıda çok beğeniyorum ben.bir de isim koyarken sesli harfle bitmesi de önemliymiş yaşam enerjisi daha yüksek oluyormuş.isim analizi yapan birisinden dinlemiştim....:)))

Berrak ismi benimde hoşuma gidiyo ama bi küfürü çağrıştırıyo kime söylesem suratıma o küfürü söylediler vazgeçtim insanlar çok fesatlar çok...
canim ne kufuruymus benim hic bir sey cagristirmiyor valla. ben sevdigim isimleri yazarim
berra defne (kizimin adi:)) asli gokce aylin
rümeysa ismi nasıl sizce?

pek icime sinmedi acikcasi
benim kaynananim annannesinin adi meysun mus, cook cileli bir hayat yasamis ama isim enteresan

Son düzenleme:
Kızlar sonunda TANEM'de karar kıldık sanırım. Eşim olur dedi ailelere henüz bişe demedik ama önce ben kafaya koydummu gerisini dinlemem ve galiba kararımı verdim artık:) Evet Acunun yanındaki Tanem Sivar'dan öğrenmiş olduk bu ismi ve çabucak yayıldı çevremde olmasada burda falan duyuyorum ama biyerlerden duycazki öğrencez dimi kimsede olmayan bi isim istersek kendimiz uydurcaz o da çirkin bişe olmalıki ben koyduktan sonra beğenilip yayılmasın:) Çocuksu bi isimmi diye düşündüm ama tanem sivara gayette yakışıyo tanem hanım kötü durmuyo tanem teyze biraz garip ama düşününce o teyze olana kadar ne garip isimler çıkcak esila teyze, alara teyze falan daha abest bence. Kızım benim bi tanem, canım bu anlamda bi isim vermek çok güzel hem söylenişide kolay yabancı gibi değil. Hadi bakalım hayırlısı...

canım benm seni baştan sona kadar okudum sonunda isim buldun ve senin adına çooooook sevindim:) sana bakınca ben de kara kara düşünmeye başladım zira bebişim 4 haftalıkDD

bende 22 haftalık hamileyim,3 gün öncesine kadar cinsiyetine erkek diyordu doktor,3 gün önce başka bir doktora gittim ve kız dedi. hep erkek ismi düşünmüştüm. şuan kız ismi düşünmeye başladım. ecem ismini beğeniyorum ama...

ben 'çakıl' ismini çok istiyorum ama kimse beğenmedi. ben yine de istiyorum. ikinci isim olarak 'gün' ve üçüncü isim olarak "helen' sizler ne dersiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…