Kızlar Allah kısmet ederse haziran sonu kızçeme kavuşacağız ama isim konusunda bizde hepiniz gibi kararsız kaldık halbuki kız çocuk için deliriyoduk hep kız isimlerine baktık ama şimdi o beğendiğimiz isimlerin hiçbirini beğenmiyoruz
Sevgiliyken Ezel ismini beğeniyoduk ama ezel diye dizi yapıldı hevesimiz kaçtı. Asya olabilir diyodum o da çok yayıldı. Hüma, Diyar, Berrak isimlerini düşündüm ama hepsinde ince düşününce bi sorun çıktı vazgeçtim. Henüz cinsiyetini bilmiyoken bi ara Rüya olsun diye tutturdum çünkü bebişkoma çok zor kavuştum hep rüyalarımda görür ağlardım hamile kaldığım ayda biçok kişi rüyasında kızımın olduğunu görmüştü kısa ve anlamlı diye Rüya olsun dedim eşimin önerdiği Ceren, Elçin ve Minel'den daha iyi geldi bana eşimde alıştı bu isime ama babam ısrarla Peri olsun diyo yada Perinur, Perinaz gibi ama ben sonuna ek getirilmesini hiç sevmiyorum bende Peri ismini düşünüp garipsenir diye vazgeçmiştim babam tekrar aklıma soktu eşimde Rüya'da ısrarlı ama biraz sıkıldık gibi birde sizlerin fikrini alayım dedim...
Bu arada Ecrin, Ebrar, Erva, Ceylin vb isimleri ben sevmiyorum aşırı yayıldı ve isimleri her yerde farklı anlamlarda yazılıyo daha basit daha anlaşılır olsun istiyorum birde iki isim düşünmüyoruz kızlarda iki isim zor gibi geliyo bana ilerde iki soyisimde kullanırsa çok uzun hem mesela Rüya Peri olsa hoş değil gibi farklı fikirlerinizide yazabilirsiniz.