Doğuma Hazırlık Kızıma isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gerçekten çakıl mı düşünüyorsun ? çok daha cici isimler var. çakıl ismi bana çakmaktaşları hatırlattı. çocukla alay ederler sonra :)

bir hevesle isim bulmuşsunuz kırmak istemem ama benim arkadaş gibi aklıma çakmaktaşlar geldi. çocuklarımızın ilkokul zamanını düşünerek isim vermeliyiz bence kesin dalga geçerler. en azından beniim çakıl isminde bi arkadaşım olsydı ben dalga geçerdim:44:

Bir sürü isimler arasında kalmışım kızımın adı dilan buna yakın bir isim olsun istedim başta dilay dedim daha sonra çok yakın olduğu için vazgeçtim.şimdi nisa,miray,beray, isimlerinde takıldım...şaşırdım kaldım... :37 :

nalan da uyar aslında ama ben inci ismini çok severim bunu da düşünebilirsiniz

Merhaba, anlamli bi isim olmasi, nbana gore yeni moda bi isim olmasindan daha sevimli. Bu yuzden ben;
Zehra, esma, h ile istemiyirsun ama hafsa, husna, hale :)
zeyneb, meryem, betul, elif gibi klasik isimleri oneririm.. Kolay gelsin :)

biz esimle Rüya ve Ela arasinda kalmistik çok fena
Fransada yasiyoruz tercihimiz Ela oldu frszca okunusu degismiyor diye
Trde yasasaydim 2. kizim olsa kesinlikle Rüya olurdu adi
çok begeniyorum ve kuçuk bir kiza oldugu kadar genç bir bayanada çok yakisir diye dusunuyorum
romantik isim

ben cansu ismini çok beğeniyorum anlamıda güzel... yaşam veren su,sevgili, sevimli.
Cana benzer değerde
cansu İsminin Analizi ve Anlamı
Güzel sanatlara karşı yetenekli, duygusal kişiliğini ortaya koyabilen, algılaması yüksek, mantıklı, sağduyulu, yaratıcı, hayaller kuran, hayallerinin bir kısmını projelendirebilen, işlerini ağır yapan, neşeli, bolluk enerjisi olan bir kişilik enerjisi verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…