- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah,Allah bagislasin mira yi canımkızımın adı mira çokta seviyoruz babası koydu ama ilk benden duymuştu bu ismi, en çok sevdiğim yanı her dilde analmı farklı ama latince kökenli ve asıl anlamı olağanüstü harika demek, türkçede de yön gösteren tahta bir aletin adı...
adı gibi mükemmel ve yön gösterici olmasını temenni ediyorum....
illa su kullanacaksan ece su da olabilir..
Aysima vardiGülsima
elvin isim bende beğeniyorum:) elvin renk demekmiş:)kızımın adı eylül..bir kzıım daha olursa elvin ela elif düşünüyorum..bazen sırf değişik olsun diye saçmasapan isimlerde konulmasına karşıyım
Lübna ismi bu günlerde favorim; )
İkiside hos begendimKızımın adı Deniz olacak nasipse. Sen de Nehir ya da Nil'i düşünebilirsin. Kısa isim istiyorsan Nil çok hoş bence.
Kızımın adı masal düşünmüyorum ama ikinci yaparsam o da kumsal olacak
Liva ilk d3fa duydum ama gercektende degisikmis degerlendiricem teşekkürler canımBence ece yada liva yada her ikisi ece liva
Ece kraliçe demek.
Liva anlamları
1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Tugay. 4. Tuğgeneral. 5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.
Bizim de Deniz olacak çok asil asla eskimeyecek bir isim bence.Kızımın adı Deniz olacak nasipse. Sen de Nehir ya da Nil'i düşünebilirsin. Kısa isim istiyorsan Nil çok hoş bence.
BerilSelam hanimlar ,
benim bir prensesim olucak Allah nasip ederse,ilk bebisim, ama henüz isim bulamadik aklimdaki isimler
Mira,mira su,
ada,ada su
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
su ismini ek olarak koymak istiyorum,birde boyle kisa isimleri seviyorum ,ama esim beğenmiyor
( muhtemelen bunlari koymayacağız)
Varmi değişik kisa ,bu tarz isim onerisi olan simdiden teşekkürler herkeze
Ece de çok hoş.İkiside hos begendim