- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
Nehir,ela,başak,nisan cok cici isimler begendimKızlarda tek isim seviyorum genelde eğer bu isimlerden olacaksa Ada tercihim olabilirdi çok severimBenim ayıca sevdiklerim; Nehir, Nil, Nisan, Eliz, Ela, Başak, Lale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nehir,ela,başak,nisan cok cici isimler begendimKızlarda tek isim seviyorum genelde eğer bu isimlerden olacaksa Ada tercihim olabilirdi çok severimBenim ayıca sevdiklerim; Nehir, Nil, Nisan, Eliz, Ela, Başak, Lale
uyumlu değil rümeysa biraz söylemesi zor değil mi .bende kızım olursa Rümeysa koycam eşim istiyo çünkü
yanina isim Naz olsun dedim istemedi .
Rümeysa Naz nasıldir sizce?
Benim kizimin adida rümeysa..guzel isim diymi..bence naz cok yakismis.bende kızım olursa Rümeysa koycam eşim istiyo çünkü
eşimde öle düşündü.. rümeysa naz çok uzun diyo tek isim olsun istedi. tek Rümeysa koycaz inş. karnimdakini cinsiyeti belli degil öğrenemedim daha:) sağlıklı olsun da gerisi boş.uyumlu değil rümeysa biraz söylemesi zor değil mi .
ben çok düşündüm naz ve Nazlıyı düşündüm. eşim nazlı olsun istemiyo tek isim koycaz bakalım.Benim kizimin adida rümeysa..guzel isim diymi..bence naz cok yakismis.
Naz isimi ya teş başına güzel olur yada elif naz,ayşe naz gibi olabilir.eşimde öle düşündü.. rümeysa naz çok uzun diyo tek isim olsun istedi. tek Rümeysa koycaz inş. karnimdakini cinsiyeti belli degil öğrenemedim daha:) sağlıklı olsun da gerisi boş.
Kumsal ı beğendim ben içlerinden. Herhangi bir ismin yanında Su pek hoş olmuyor bence tek daha iyi ama çok kısa bir isim ben olsam tercih etmezdim . Akasya ismini beğeniyorum ben bugünlerde . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Pırıl :)
Pırıl pırıl kızın olsun:)
Parıl diye isim duydum:)
2016 mankenler kraliçesi 3sünin adi parıl erdem:)
ben çok sıkıldım mira su ada duru sare bilmem neyden:/
eşim rümeysa istiyo. Naz ismi koymuycaz maalesef.Naz isimi ya teş başına güzel olur yada elif naz,ayşe naz gibi olabilir.
bende kızım olursa Rümeysa koycam eşim istiyo çünkü
herkes koyuyor. bu durum ben sıktı:)İnşallah :)
Piril degisikmis,paril daha degisik
Yorumlari gorunce banada oyle gelmeye basladi:)