- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
Ben eskiciyim belli beğenmeyeceksin ama
mücella
Leyla
Feruzan
Fahriye
Rukiye...
Feruzan fena durmuyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eskiciyim belli beğenmeyeceksin ama
mücella
Leyla
Feruzan
Fahriye
Rukiye...
Kendi ismim Zeynep olmasa Zeynep koyardım sizde düşünebilirsiniz eskimeyen bir isim ben çok memnunumNisa ismi de pek koyulmayan anlamı çok güzel olan bir isim meselaNehir,ela,başak,nisan cok cici isimler begendim
evet, insan söylerken bile rahatlıyor sanki
okulda çok dalga gecerler cocukla. ferru falan derlerFeruzan fena durmuyor canım
Kendi ismim Zeynep olmasa Zeynep koyardım sizde düşünebilirsiniz eskimeyen bir isim ben çok memnunumNisa ismi de pek koyulmayan anlamı çok güzel olan bir isim mesela
Siz de fazla eskiciymişsiniz yav bu isimleri kullanan kaç kişi var kullananlara sorsak sevmiyorlardır bile de her neyse... Leyla hariç diğerleri çok zorlama isimler bence :)Ben eskiciyim belli beğenmeyeceksin ama
mücella
Leyla
Feruzan
Fahriye
Rukiye...
nefes çok agır bence. mesela görümcemın oğlunun adı doga, çocuk gercekten çok uysal bi bebeklık gecırdi. bebek demeye şahit lazımdı. ama!.. doga gıbı geçişleri var, bi öyle bi böyle bazen. anı anını tutmaz.Nefes nasil
sence?
Kumsal olmaz bence zira anlamı deniz kıyısındaki kum
Bizim bir arkadaşımız vardı burada ise selam olsun diyeyim adı Gürçim idi
Kendini tanıtırken bol ot derdi
Ablasının adı Elçim imiş bu da uyumlu olsun demişler
Kızınız da yaşamasın böyle şeyler
Su ile ilgili bir anekdot
Eşimin teyzesînin kızının adı su
Küçükken Kv ye gelmişler görümcem Sofra kuruyormuş ev kalabalık düğün zamanı
Gelen geçen su nerede diyormuş masada diyormuş son sorana patlamış koydum ya sürahi ile diye herkes gülmekten bayılmış
Bir arkadaş da X su erikli su gibi demişti ben de katıldım
Kısa bir ismim var karşıdaki anlayıncaya kadar geçiyor esasen iki üç heceli isimler daha anlaşılır oluyor
bencede kulağa çok hoş naif geliyor :) ne güzel işte renkli hatun olurlar :)elvin isim bende beğeniyorum:) elvin renk demekmiş:)
doğa :)Selam hanimlar ,
benim bir prensesim olucak Allah nasip ederse,ilk bebisim, ama henüz isim bulamadik aklimdaki isimler
Mira,mira su,
ada,ada su
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
su ismini ek olarak koymak istiyorum,birde boyle kisa isimleri seviyorum ,ama esim beğenmiyor
( muhtemelen bunlari koymayacağız)
Varmi değişik kisa ,bu tarz isim onerisi olan simdiden teşekkürler herkeze
Bende konuyu takip edeyim benim hamilelik Yen'i ama bana fikir olur kız olursaSelam hanimlar ,
benim bir prensesim olucak Allah nasip ederse,ilk bebisim, ama henüz isim bulamadik aklimdaki isimler
Mira,mira su,
ada,ada su
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
su ismini ek olarak koymak istiyorum,birde boyle kisa isimleri seviyorum ,ama esim beğenmiyor
( muhtemelen bunlari koymayacağız)
Varmi değişik kisa ,bu tarz isim onerisi olan simdiden teşekkürler herkeze
nefes çok agır bence. mesela görümcemın oğlunun adı doga, çocuk gercekten çok uysal bi bebeklık gecırdi. bebek demeye şahit lazımdı. ama!.. doga gıbı geçişleri var, bi öyle bi böyle bazen. anı anını tutmaz.
Her nesil devam edecek bir isim ve genel olarak karaktere de yansıdığından seviyorumBen akrabalarımdan bir kaç insanın ismini de çok severim mesela olmasa koyardım gibi geliyor kızımaÜmran, Akasya, AsyaZeynep i bende begeniyorum
bana göre en şanslı annelerden. çocugun diş sıkıntısı bıle olmamıs yaa şaka gibiNe guzel iste uysalmis,burcundan olmasin o gecisler canım?
Bende sansli olsun istiyorum