- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.840
- 38
Ay ordada mı ,Mavi vardı, tamamen kaçırmışımHırsız polis dizisinin senaristi
Konuya gelince, bence zarif bir isim. Hiç de yadirganmaz, çünkü epey mavi - lila var etrafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ordada mı ,Mavi vardı, tamamen kaçırmışımHırsız polis dizisinin senaristi
Konuya gelince, bence zarif bir isim. Hiç de yadirganmaz, çünkü epey mavi - lila var etrafta
Teşekkür ederim, günlerdir isim araştırıyorum, o kadar değişik isimler var ki bence de Mavi çok düz kalıyorİsim tarzım değil ama ilkokulda dalga geçileceğni pek sanmıyorum, dalga geçilecek bir isim gibi gelmedi bana
Evet mavi hirsizdi, çınar da polis.Ay ordada mı ,Mavi vardı, tamamen kaçırmışım
İzlemediğim için bilemedim galiba teşekkür ederim.Evet mavi hirsizdi, çınar da polis.
Zaten ondan sonra patladı bu isimler. Öncesinde yoktu hiç. Aynı 2017den önce Ömer Asaf kırk yılda bir konulan isimken diziden sonraki birkaç yılın en çok konulan erkek isimlerinden olması gibi
Yaaaa Bu da aklımda bir dursun bakalım .Teşekkür ederimAklıma Mavi markası geldi bir an
Ama konulabilir yani,bilemedim..
Mavişte daha bir iddialı olmuşBen bir de bir doktor görmüştüm adı Maviş’ti
Sizin bebek cinsiyeti nedir acaba,ne isim koyacaksınız?Ben bir de bir doktor görmüştüm adı Maviş’ti
Benimki erkek Barış olucak Allah izin verirse kimseye bakmayın siz bu arada içinize sindiyse beğendiyseniz koyunSizin bebek cinsiyeti nedir acaba,ne isim koyacaksınız?
Hayırlı doğumlar dilerim,teşekkürlerBenimki erkek Barış olucak Allah izin verirse kimseye bakmayın siz bu arada içinize sindiyse beğendiyseniz koyun
Teşekkür ederimYani renk olarak Pembe, Beyaz isimler var hiç de yadırgamadığımız üstelik. Mavi neden olmasın
Teşekkürler size de inşallahHayırlı doğumlar dilerim,teşekkürler
Aynen inanın derdim değişik bir isim olsun değil, ben de bıraktığı hisGeçenlerde burada okudum, Gürçe koyacaktı biri kızının adını. Hiçbir anlamı yokmuş, karı koca isimlerinin birleşimiymiş. Herkes farklı olacağım diye isim kasıp dururken Mavi böyle dandik isimlerle kıyaslanmayacak kadar güzel. İnsanda bıraktığı çağrışım çok hoş.