Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hu ne alaka kadın ne anlatıyor siz mutfağa girip kendin yap diyorsunuz

Ya zaten bebek bu, kahve cezvesinde mercimek haşlanıyor yemeği yapılıyor. Yumurta haşlar. En kötü gittikleri evdeki buzdolabında bir şey bulurdu.
22 aylik bebekmis ya.
Benimki 15 aylik peynir-ekmegi senin benim gibi isirarak yiyor.
1 Yas alti olsa hadi diyecegim ki tuzsuz, salcasiz, yumusak yemek olmasi lazim.
Tum ilgi gorumceye kayinca gelin hanim bozulmus :)

Konuşmada 10 dakikaya yarım saat mi diyorsunuz siz? 10 dakikayla yarım saat epey farklı birbirinden. Yarım saat ağlatana kadar bir alternatif bulunurdu evet 12 sayfadır bunu yazdık zaten size. Yarım saat değil 10 dakikaydı yazmak saatler sonra geldi aklınıza. Çocuğunuz 1 dakika bile aç kalsa yine suçlu sorumsuzca davrandığınız için sizsiniz. 22 aylık bebeğiniz varsa yanınızda ona yedirecek bir ürün olmak zorunda. Ayrıca bu kadar unutamama, çıkarttığınız bunca tantana, insanlara çocuk açlıktan ağlıyor diye kayınvalidenizi kötülemeye çalışmanız çocuğunuz hepi topu 10 dakika aç kaldı diye mi? Bunca yorum yazıldı kimse size hak vermiyorsa habire konuya yeni eklemeler yapmak yerine oturup bir düşünün, sorgulayın derim

Ne bebeğimi aç bırakırım nede kendim aç kalırım, girer mutfağa yaparım, sonuçta orası da sizin eviniz sayılır. Ama Kaynananizın dediğiniz halde o yemeği yapması çok yanlış, kim size nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın

Atom parçalamak kısmına koptum

Biraz ilgi beklemiş hanimefendi galiba, bulamayinca da buraya gelip sinirle biraz abartarak yazmış, seviyor az biraz (= ne diyelim, Allah gönlüne göre versin hanimefendinin (=

yok yok sinirle yazmamış geçen yaz olmuş bu olay. yazdan beri kurmuş durmuş yazık aslında yorucu hem kendi hem etrafındakiler için.

Muge anlinin beyaz tahtasiyla yarışır
Halâ bebeğime 3 gün yemek yapmalarını beklemem hata mi diye soruyordu yukarda konu sahibi
Muhtemelen tahtada şu yazar

Kac dk yemek bekledi?
O arada mugenin agzindan şunlar dökülür
Kalkıp yapsana elin kolun yok mu senin aaaa sasirmicam diyom yine sasirtiyosunuz insani yaaa

Ama bak hiç bir yoğunluğu olmasa bile kızını evlendiren bir anne var ortada bu açıdan bakmalısın.senin haklı olduğun bir yer varsa oda gittiğimde istersen gidip dışarda yersin yemek beğenmiyorsan ama git gitmemezlik etme ki eşinde ailesini görsün

Foruma ilk mesajınızı laf anlamayan birine laf anlatmaya harcıyorsunuz

Deveye hendek atlat daha kolay

Davul zurna da çalsak en çok o premses

Ben zaten anlamadım ki kafam çorba oldu. Konu sahibi bir öyle diyor bir böyle. Önce dediki akşam yemeği yiyemedi o yüzden aç kaldı şimdi diyor ki yemişti ama acıktı. Ee hangisi şimdi?
Eğer evden tok çıkıp sonradan açıktılarsa kayınvalide kınanın orta yerinde yemek pişirmeliydi sanırım ondan suçlu oldu.

evde kaç kişi kalıyormuş onu da yazsın tahtaya.
diğer 7 kişi kimmiş

Ben sizi haklı buldum y
Tabi ki kimse mecbur değil ama insan torununa da özenir yani
Yeri geliyor ben geliyorum diye kv yada annem sevdiğim yemeği yapıyor bu mecburiyet değil ki
Zaten en iyi gelinler yorumda uçmuş
ayyy bunların da herşeyi kendim yaparım kimseden beklentim yok 10 kişilik yemek yaparım mutfakta arı gibiyim pehhhh

İstediğin kadar beğenmedim at konu sahibi çocuğu açlıktan ağlattığın gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca bir diyorsun misafiriz bir diyorsun orası kocamın annesinin evi. Önce ne olduğuniza karar ver.
Gitmeden öyle bir şartlamışsın ki kendini elimi bir şeye sürmeyeceğim diye sonuç olan çocuğa olmuş.

Geceden ertesi günün yemeğini yapabilirsin beneğine göre sizin için sakıncası yoksa sizde yapılanı yersiniz ha varsa dışarda yersiniz yada mutlaka yenilecek bir ş y bulunur her okuduğumda farklı bir açısını gördüğüm bir konu başlığı olmuş çok komik üstelik

Sizin haklı bulmanıza hiç şaşırmadım desem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…