Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste buradaki tüm hanimlarin söylediği olay da bu, galiba biraz abartmayi seviyorsunuz. Dünyadaki tek 22 aylık bebek sizin evladınız, dünyadaki tek anne de sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz, burada size yorum yazan neredeyse tüm hanimlar aynı yollardan geçmiş ve size yorum yaptiklarinda onlara esip gürlüyorsunuz. Ben kayinvalidemin evinde her kurban bayramı zeytin peynir yemesem aç kalırım, çünkü kurban eti yemem, bir güne bir gün "anne bana ayri yemek yap" demedim, bir gün eşime "annen beni aç bıraktı" demedim. Onu geçtim, her köye gittiğimde alerji olup hastanelik olurum (abarti degil gercek), tüm vücudum beni aglatacak kadar kabarir ama bir kere bile eşime "ben buraya gelmem" demedim. Sizin geçinmeye gönlünüz yok, üzgünüm.

Söz konusu cocugunuz oldugu icin olabilir mi. En azindan onun icin birseyler hazirlayabilirdiniz. Digerleri ot yesin kimin umrunda. Cocuk ac kalmis

Birazdan üyelik iptali gelir ondan önce de kadın kadının düşmanı yorumu
Yok ya inatçı bence.
Hala olmayan haklılığını savunuyor.

Bir de hayret bizleri konudan filan engellemedi

Beğenmedim atıp bırakıyor

Karpuz kabuğu düşürmedim inşallah

Gece gece uykum açıldı ya.
Ne güzel uyuyacaktım.

Kesinlikle çok haklısınız hanimefendiye de soyledim amaç geçinmek olsa herseyin çözümü vardir bu hayatta.

Kesin Sudem Halbuki kayınvalide kırmızı halı sererek karşılamalı, en ciks yemekleri 3 öğün servis etmeliydi ne kadar hadsiz ve sinsi bir kadin, bir daha kesinlikle gitmesin bence.
Ayy ben adama da acıdım.
Kv hadi senede bir premses kahrı çekiyor.

Adam ne yapsın 7/24 premses ile yaşıyor

Sen bana yan baktın 3 gün trip
Mesajıma geç görüldü attın 5 gün trip

Bende ona takıldım biz üç öğün yeriz ne demek yAA.siz misafirseniz önünüze ne konduysa yiyeceksiniz belki iki öğün sunacak durumu var.ayip bu dediğiniz ve yaptıgniz bence.ayrica oturun bebeginizin yiyeceğini siz yapın hemen bir şehriye çorbası yada makarna yapıp yovurt ekleyip yanına yedirseydiniz

Ben git evindedir kal ama çık dışarda yemek ye ben tatildeyim de yemeği dışarda yiyeceğim de ha evde yemek pişiyor derse kızım yemiyor sende biliyorsun yiyeceğini yap bizde yiyelim ama yok sen bildiğini okuyacaksan ben dışarda yerim benim içim evladım önemli herkes için öyle olmayabilir de çık işin içinden bırak kendisi düşünüp tartsın

Siz de değer görmemişsiniz ki. Değermiydi çocuğu açlıktan ağlatmaya. Emiyormuş zaten. Besleseydiniz. Evde mayalanmışı yoksa yoğurt ta mı alamadınız bakkaldan. Sizin bebenizin ek gıdasını sizden başka kimse düşünmez. Yapabilirdiniz bir tava içinde. Hem başkası da faydalanmamış olurdu sizin yaptığınız çorbadan hem de kendinizi yemek yapmayarak değerli hissetmeye devam ederdiniz. Buraya bu kadar uzun konu yazana kadar 3 çeşit çorba yapılır.

Bakın benim kayınvalidemin evinde yemek yapmışlığım yoktur çünkü onun evi ben niye yapayım
Amaaaaa çocuğum açsa ne kayınvalideden ne eltiden beklerim
Kasaptan bebeğe kadar kıyma alınıp köfte yapılabilir, bi lokantada çorba yenilebilir. Kaynananın yaptığı olmamış ama sizin yavrunuzu aç bırakmanız hiç olmamış.
Bizim, sizinki kadar bebeği olan arkadaşımız yatılı geldi, tabii ki onları güzel yemeklerle ağırladık ama arkadaş bebeğin köftesini ufak bi kaba koyup getirmişti yanlış anlama elbette vardır ama ben bizimkinin düzenine göre getirdim demişti

Aman gitme kayınvaldende bayılıyordu sanki sana. Kadın senin hizmetçin değil. Ne münasebet ya akşam yemeğinide mi ben yapcam faln diyosun. Kadın 10 kişiye yemek yapıyormuş sende yanına bi çorba salata yaparsın sen yapamıyosan eşin yapabilrdi.

Birde kv tarafından düşünmek lazım ya bakın kimse kimse ye hizmet etmek zorunda degil.ama büyüktür düğünü oluyor..yemek yemek için dışarı çıktık diyor yav.kv surda konu açsa gelin geldi düğün için bir işin ucundan tutmadı bir yemek yapmadi oğlanı aldı disarda yemek yemeye gitti hakkımı degilmi.ne olur ki 3 4 gün kv yükünü alıp 10 kişilik yemek hazırlamaktan.
Hem o mutlu hem siz mutlu.
ne münasebet yemek hazirliycam on kişiye diyorsunuz.ne münasebet dediğiniz kişiler eşiniz evladınız kayinvalideniz kayinbabaniz kayniniz.
Ama siz yaranirsiniz ama bizim yılı düşünenler asla yaranmax.
Ben SALAK birde kocama şunu şunu al gel aksama şunları şunları yapacagim derdim.ben başıma gelen leri hakkettim cidden..

Bu arada yabancı evde de (kına evi) hazırlıksız gitmişseniz ve çocuğunuz acıkmışsa mutfağa girilir (mutfak hep kalabalıktır) çocuk acıktı durmuyor eline verebileceğimiz bir dilim ekmek var mı diye sorulur, o mutfakta o çocuğun karnı doyurulur.
Öylece oturup çocuk aç ondan ağlıyor dediginizde size gülmüşlerdir, ayıplamışlardır. İyi ki biri, babasını çağırın da karnını doyursun bari çocuğun, dememiş.

Dolapta kilit mi vardı açıp yapsaydiniz kızınıza birşeyler bbana çok tuhaf geldi mutfağa giriş mi yasaktı neydi durum??açlıktan aglatacaginiza mutfağa girip 1 avuç makarna haslasaydiniz bulgur kaynatsaydiniz bomboş bir ev mi ortalama 5 kişi yaşıyormuş ??

Son düzenleme:
Ben sadece hafta sonalari kvdem gilin oraya giderken iki gün için düşün.bebegim için çocuğum için yanıma neler alırım.
İki gün yiyeceğim yemeği pişiririm.vaktim yoksa malzemesi goturirim.
Çocukların kahvaltiligini
Meyve suyunu.
Meyvesini
Cerezini.
Et yapacaksam etimi.
Sebzemi.
Ekmegimi.
Biraz abur cubur.
Kek veya tatlı türü yaotiysam onu alır arabanın arkasini doldurir giderim.
Herşeyimi pişirir yerim yaparım cocuklarim için.kisip otursam açlıktan ölürüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…