Kızım

Yazyagmurum34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
35
37
3
37
Merhaba kızlar

Benim bir derdim var, kimseyle de paylaşamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Benim 8 yaşında özel okula giden bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce akşam ders yaparken birden ben okula gitmek istemiyorım artık dedi. Bende şaşırdım çünkü daha önce hiç öyle bir şey dememişti, okuluna ve arkadaşlarını çok severdi. Neden kızım diye sordum ağlamaya başladı, biraz üsteleyince öğretmenim bana ayıp şeyler yapıyor dedi. Önce anlatmak istemedi ağlamaya devam etti sonra yavaş yavaş anlatmaya başladı.

Elini formamın içine sokuyor, kucağına oturtuyor, özel bölgelerime dokunuyor yapma diyorum yapmaya devam ediyor diye anlattı. Eşim o an evde yoktu onu aradım kızım telefonda babasına da ağlayarak anlattı. Eşim hemen eve geldi okulun müdürünü aradı onu hiç o kadar sinirli görmemiştim, sonra bir arkadaşını aldı müdürle görüşmeye gittiler. Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi). Eşim oradan sonra karakola şikayetçi olmaya gitti. Ertesi sabah kızımla birlikte hastaneye gittiler pedagoglar psikologlar eşliğinde kızımın ifadesini almışlar. Savcı ifadeyi görünce hemen yakalama emri çıkarttı, demiş ki çok güzel ifade etmiş herşeyi cinsel istismar olduğu çok net.

Ertesi gün öğretmen yakalandı şu an cezaevinde, okuldan kamera kayıtları istemişler, diğer çocukları da dinlemişler VS. Şimdi sorun şu telefon numaramı nereden buldularsa adamın kaynanası ve kayınbabası defalarca bizi aradı, bugünde başka birine arttı beni kadın hala sinirim geçmedi elim titriyor güya biz iftira atıyormuşuz, damatları öyle bir şey yapmazmış. Yeni bebeğim oldu güya kızım kıskandığı için öyle şeyler anlatmış. Neler neler diyorlar telefonda.

Aile akraba falan kimseye anlatamadık bende doldum artık. Kızımı bir daha okula göndermedik şimdi başka okula geçti ama kızım acayip değişti. Erkeklerden korkuyor çekiniyor, öğretmeni şakacıymış, biri şaka yapsa agresifleşiyor. Gece kabus görüyor ağlayarak uyanıyor. Artık nasıl davranacağımızı şaşırdık, tabi ki psikolojik destek alacağız, iyi bir doktordan randevu almaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler, tavsiyeleriniz varsa alırım.

Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi)
Daha ne kanıt bekliyor bu allahın belaları artık yeter ya yeterrr!!!
O öğretmen olacak ahlaksızın kendi gibi ahlaksız kv kpsi de sinirimi bozdu. Kaç kez şikayet gelmiş ne bu pi.i sevicilik kızlarına kendilerine laf gelmesin diye ne yapıyor geriz.kalı insanlar. Yeter artık ya yeter!!

Edit: Numaranızı da müdür bozuntusu vermiştir garanti.

Aynı yaşlarda 2 kızım var, her ikisi de özel okulda ve öğretmenleri erkek, göz yaşları içinde okudum yazınızı. Arayan kişilerin telefon numaralarını engelleyin, yine rahatsız etmeye devam ederlerse savcılığa suç duyurusunda bulunun. Psikolojik destek sonrası yavaş yavaş düzelecektir inşallah.

Ayrıca okula çok kızdım, ispatlanamamış bile olsa nasıl böyle bir riske girip işe alırlar? Hadi aldılar hiç mi gözlemlemezler, okul içinde onlarca kamera var.

Ya çok üzüldüm minnacık çocuklardan ne istiyosun be adam offf.. İyi ki anlatmış size.
Gerekirse kp ile kp de şikayet edin rahatsız ediyorlar, ifademizi çekmemiz için baskı yapıyorlar gibisinden.. Bu konuda kesinlikle iyi-kötü iletişime girmemenizi öneririm.
Yazmak istediğim çok şey var da yazamıyorum malesef. Allah evlatlarımızı korusun inşallah..

Bu arada kızım o ara okula gitmedi, öğretmenin haberi var mı gelmeyeceğinden diye sordu bana. Bende öğretmenin cezaevinde dedim niye anne suç mu işledi dedi bende tabi sana yaptığı suç dedim. O zaman eşi çok üzülmüştür dedi bana, içimden dedim ki şuna bak küçük çocuk bile neyi düşünüyor. Bu arada adam evli eşi de 6 aylık hamile. Kanaması falan olmuş öğrenince.

Ya çok üzüldüm minnacık çocuklardan ne istiyosun be adam offf.. İyi ki anlatmış size.
Gerekirse kp ile kp de şikayet edin rahatsız ediyorlar, ifademizi çekmemiz için baskı yapıyorlar gibisinden.. Bu konuda kesinlikle iyi-kötü iletişime girmemenizi öneririm.
Yazmak istediğim çok şey var da yazamıyorum malesef. Allah evlatlarımızı korusun inşallah..
şikayet edeceğiz bir daha ararsanız diyoruz ama aradan bir hafta falan ve geçiyor bir daha arıyorlar. Geçen dedim ki sizin da adınız yüzünden kızımın psikoloji bozuldu diyor ki beraber gidelim psikoloğa ve diğer velilere çocuğun rahatsızlığı varmış o yüzden anlatıyor bunları demişler.

pislik adam, yavrunuz mutlaka psikolojik destek alsın.

hiç cevap vermeyin arayanlara, sizi vazgeçirtmek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar tabi.

öpün yavrunuzu yerime.

Çok üzüldüm kızınıza. Allah’ım atlatır inşallah yavrucak. Siz desteğinizi çekmeyin üstünden. Psikolojik destek alıyor mu kızınız?
Arayan kişileri de savcılığa verirdim yerinizde olsam rahatsız ediyorlar diye. Ne münasebet arıyorlarmış sizi.
Allah yardımcınız olsun, evlatlarımızı korusun.

şikayet edeceğiz bir daha ararsanız diyoruz ama aradan bir hafta falan ve geçiyor bir daha arıyorlar. Geçen dedim ki sizin da adınız yüzünden kızımın psikoloji bozuldu diyor ki beraber gidelim psikoloğa ve diğer velilere çocuğun rahatsızlığı varmış o yüzden anlatıyor bunları demişler.
Edeceğiz demeyin, direkt edin. Hatta okulu da şikayet edin.

Öncelille çok geçmiş olsun. Sizi ve eşinizi tebrik ediyorum hiç vakit kaybetmeden harekete geçtiğiniz için.
Kızınız için çok zor bir süreç olacak ama psikolog desteğiyle tedirginliğini ve sinirini kontrol altına alabilirsiniz. Sadece sabırlı olmanız gerekiyor. Şuan okul değiştirmiş olması da büyük bi değişim onun için.

Kızına aferin çok güzel yetistirmissin hemen seninle paylasmis. O öğretmenin allah belasını versin böyle kutsal bi mesleğe gölge düşürdüğü için. O nasıl kaynana kayın baba yaa damatlarinin sapık olduğunu öğrendiklerine sukretmeleri gerekirken tavra bak. Umarım hakettiği cezayı alır. Siz kizinizin yanında olduğunuzu ona zarar verebilecek insanlardan uzak tutacaginizi anlatın. Allah yardimciniz olsun

Bence yapmanız gereken göz dağı vermek değil, direk şikayet etmek. Ayrıca konuşmamanız daha uygun olur bunu tekrar söyleyeyim. Gerekirse telefonunuzu değiştirin.

Çok üzüldüm kızınıza. Allah’ım atlatır inşallah yavrucak. Siz desteğinizi çekmeyin üstünden. Psikolojik destek alıyor mu kızınız?
Arayan kişileri de savcılığa verirdim yerinizde olsam rahatsız ediyorlar diye. Ne münasebet arıyorlarmış sizi.
Allah yardımcınız olsun, evlatlarımızı korusun.

Öncelille çok geçmiş olsun. Sizi ve eşinizi tebrik ediyorum hiç vakit kaybetmeden harekete geçtiğiniz için.
Kızınız için çok zor bir süreç olacak ama psikolog desteğiyle tedirginliğini ve sinirini kontrol altına alabilirsiniz. Sadece sabırlı olmanız gerekiyor. Şuan okul değiştirmiş olması da büyük bi değişim onun için.
evet çok zorlandı başta ama yavaş yavaş alışmaya başladı

siz doğru olanı yapmışsınız. tanımadığınız numaraları açmamak sizin için daha iyi olacaktır. eşinizi de ayrıca tebrik ederim doğru bir yol izlemiş. büyük geçmiş olsun, umarım suçu olan en ağır şekilde cezalandırılır....

Düzeltme: eğer bu aramalar devam ederse savcılığa bunu da bildirmenizi tavsiye ederim.

Back