Bu şekilde hiç düşünmemiştim, hiç aklıma gelmedi, kuzeni olduğu için
Ayrım nerede
Biz mi anlayamadık
Baba almaya gitmiş kuzen de kardeşine X gidince biz de bahçede oynarız demiş muhtemelen o en küçüğü avutmak için demiş X gidiyor diye ağlamasın şeklinde
O üzülür duymasın gidince söyleyeyim mi diyecek
Çocuklar öyle dan diye söyler hesap yapmaz ki söylediği cümlede konu sahibinin kızı Hakkında olumsuz bir şey yok
Ben gidince onlar bahçeye çıkacak ben varken neden çıkmadılar diye ağlayan konu sahibinin kızı
Dede bu olayda ne yapsın
Nesi komik
Kızımın akşamları evde ağlayarak anlatması üzücü değil mi o zaman
Çocuk psikolojisinden anlamasını beklemiyoruz da konuştuklarına dikkat edicek yaşta olduğu için dikkat etmesini bekliyoruz
Ayrıca kuzeni bunu kızıma değil de, kendi 6 yaşındaki kardeşine yapsaydı eğer çoktan azarı yemişti dedesinden
Anlayamadığınız ortada zaten. Kabak gibi ortada halbuki. Oysa ki iki çift güzel cümle yeterdi o an olayın üstünü örtmek için.
Kimse 13 yaşındaki çocuktan üsturup beklemiyor malesef.. He bizim zamanımızda beklenir ve uygulatılırdı o ayrı. Şimdikilere çıt çıkarılmıyor ergenlik çağında ilişmeyin diye..
Bana göre ayrım varsa -ki size göre yok- konu sahibinin yapacağı şey çocuğu orada bırakmamak zaten. En net çözüm..
Oğlunundiğer iki kuzen kızının çocugumu yoksa oğlunun mu
Benim çocuğuma da tamamen ilgisiz değil hakkını yiyemem kızım tekken her istediğini yapıyor seviyor ama onlar varken kızım değil de kendinden yaşça küçük olan kuzenine daha ilgili o ağlamasın diye elinden geleni yapıyor ama kızım ağlayınca çocuk o bilmem ne bir sürü saçma şey söylüyorlarDede belli ki erkek torun seviyor.
Pipi sevdalısı bir cins daha. İnsan olan ufacık çocuğun kalbini kırmaz zaten..
Göndermeyin çocuğu oraya. Çocuğunuzdan daha değerli değil onlarla oluşacak bağ.
O kopukluğu hakediyorlar onlar. Lafı açılınca söylersiniz "çocuğumuzu dışladınız sizi sevmiyor" diye..
Anlayamadığınız ortada zaten. Kabak gibi ortada halbuki. Oysa ki iki çift güzel cümle yeterdi o an olayın üstünü örtmek için.
Kimse 13 yaşındaki çocuktan üsturup beklemiyor malesef.. He bizim zamanımızda beklenir ve uygulatılırdı o ayrı. Şimdikilere çıt çıkarılmıyor ergenlik çağında ilişmeyin diye..
Bana göre ayrım varsa -ki size göre yok- konu sahibinin yapacağı şey çocuğu orada bırakmamak zaten. En net çözüm..
Annem artık yoruluyor, yıllarca baktı zaten artık yorulduğunu görüyorum ve daha da yormak istemiyorum13 yaş kuzenin yaptığı ilk değilmiş zaten neden bu şekilde davranıyor annesiyle konuşmadınız mı hiç bu durumu yada çocuğun kendisiyle gayet aklı başında olur bu yaştaki bir çocuk çünkü. Birde kızım anneannesini istiyorsa bundan sonra oraya gönderirim. Torun ayrımı yapan büyüklerden nefret ediyorum ayrıca
Oğlunun
Nedir o ayrım diye soruyorum arkadaşım
Göremiyorum muhtemelen onlar da göremiyor
Kendi kardeşine o gidince bahçeye çıkarız diyen çocuğa dede ne yapsın
Evet toplum genelinde erkek torun önplanda tutulur vs de burada buna ilişkin bir olay anlatılmıyor ki
Kız kendini ortaya ait hissetmeye bilir zira şimdiye kadar mesafeli iken birden hergün orada kalmak zorunda oluyor vs
Bunlar olağan da ayrımcılık olmasın diye dede ne yapmalı
O an için ağlama kızım sen de yarın oynarsın denilebilirdi belki ama büyük çocuğa bir şey söyle diye aramışlar konuşmasına dikkat etsin demişler vs
Ben samimi olarak soruyorum ayrımcılık nerede
Kuzenleri bir olup kızınızı ayırmış o gidince oynarız Demiş Eş ailesi de diğer torunları tutmuş öyle mi ?Anneannesi eskisi gibi bakıcak durumda değil bu yüzden, biraz annemin rahat etmesini istiyorum çünkü kızıma doğduğundan beri bakıyor ama en kötü bir kadın bulup okul bitince kızımı okuldan alıp evime getirir parası neyse o kadına vericez artık
Kızım niye rahat bırakmıcak hanım efendi. Söyleyeceği şeyi 5 dk sabredip kızım gittikten sonra söyleseydi kızım üzülmemiş olucaktı, akşam evde abim beni istemiyor diye ağladı bu çok mu iyiAynen katiliyorum size, ayrica 13 yasindaki cocuk 8 yasindaki cocukla oynamak zorunda degil.
He konusmasinida ona gore ayarlayamaz, ergenlige adim atan bir cocuktan bahsediyoruz, simdi o cocugun annesi gelip buraya konu acsaydi, 8 yasindaki kuzeni oglumu rahat birakmiyor, agliyor vs vs
Dede napsin burada ne desin 13 yasindaki cocuga
Kızım niye rahat bırakmıcak hanım efendi. Söyleyeceği şeyi 5 dk sabredip kızım gittikten sonra söyleseydi kızım üzülmemiş olucaktı, akşam evde abim beni istemiyor diye ağladı bu çok mu iyi
Kızımla oynamak zorunda değil tabi ki zaten konumda da yazdım ama ağzından çıkan kelimelere dikkat etmek zorunda, 13 yaşında bir çocuk bu
Benim çocuğuma da tamamen ilgisiz değil hakkını yiyemem kızım tekken her istediğini yapıyor seviyor ama onlar varken kızım değil de kendinden yaşça küçük olan kuzenine daha ilgili o ağlamasın diye elinden geleni yapıyor ama kızım ağlayınca çocuk o bilmem ne bir sürü saçma şey söylüyorlar
Dede genelde kızımla ilgili güzel laf etmez me vsr bunda der, amaaa diğer torunu ağlasın dünyaları yıkarTorunlar arasında ayrım sizin için normal mi yani? Ortada 8 yaşındaki kız çocuğunun bir suçu yokken üstelik..
Diğeriyle daha uzun süre vakit geçirmek dışlamak için mazeret öyle mi?
Bir taraftaki çocuk ağlarken dedenin mutlu edecek bir iki cümle etmemesi normal mi?
Oysaki çocuk sevindirmek ne kadar sevap..
13 yaş çok da küçük değil , bence biri kendisiyle güzelce konuşmalı
Nesi komik
Kızımın akşamları evde ağlayarak anlatması üzücü değil mi o zaman
Çocuk psikolojisinden anlamasını beklemiyoruz da konuştuklarına dikkat edicek yaşta olduğu için dikkat etmesini bekliyoruz
Ayrıca kuzeni bunu kızıma değil de, kendi 6 yaşındaki kardeşine yapsaydı eğer çoktan azarı yemişti dedesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?