- 6 Mayıs 2017
- 6.436
- 7.728
- Konu Sahibi Zey_nep3432
Zehir kısmına güldüm. Cidden nerden duyuyor bu tür lafları. Tam kaynana gibi kızınız varİnsanın aklına her şey geliyor değil mi gerçekten. Öyle bir şey yok asla. Babam sabah saatlerinde evden çıkar akşam gelir. Kendi odası var ayrı TV izliyor istediği kanali. Kızımi da sever aslında ama ben gelince kızım dedeyi de annenanneyi de istemiyor. Yaşlı onlar diyor yaşlilari sevmiyormus. Babaanneyle diğer dedeye de aynı şekilde. Onlarla kaldığı zaman iyi. Ben olunca yok bana karisiyorlar yok şöyle yok böyle diye devamlı şikayet ediyor. İnanın konuşuyorum anlatıyorum bir iki gün iyi sonra aynı. Geçen kurabiye istemiş annem kalkmış akşam kurabiye yapmış. Sabah hem yiyor hem de kesin içine zehir koymuştur diye söyleniyor. Sorunlu mu sizce benim kızım?
Eğer anne ve babanız yaşlı ise onlarla vakit geçiremiyor olmasından dolayı olabilir. Veya hani çocuklar çok konuşur yaşlıların kafası kaldırmaz bi sus artık falan der ya. Belki o şekilde konuşmalar oluyorsa evde mutlu olmayabilir.
Benim kızım 4 yaşında kreşe gidiyor 5 te geliyor eve gelir gelmez oyun oynamak falan istiyor. Hiç yorulmak nedir bilmiyor. Kardeşi bu aralar hasta onunla ilgileniyorum diye kıskanıyor seni sevmiyorum diye ağlıyor.
Şimdi sizde de evdekile yaşlı ise veya anneanne sürekli yemek temizlik falan yapıyor kızla pek sohbet etmiyorsa da onları sevmiyor olabilir. Küçük çocuk illa ki ilgi bekliyor, oyun bekliyor. Çalışan anne olduğunuz için sizin için de çok zor tabikide