Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun
- Konu Sahibi Minesare
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erkek anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Neden sadece iki dogum hakkiniz varmis aceba ?
Valla birsuru sey yazabilirler erkek olsun diye cok formul okuyabiliriz
Ama Allah veriyor o yuzden bu istediginiz cok zor
Hayirlisiyla saglikla olsun iki kiz da olsa kabul olmazmi
Neden sadece iki dogum hakkiniz varmis aceba ?
Hayirlisiyla saglikla olsun iki kiz da olsa ka
Evet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisinNeden sadece iki dogum hakkiniz varmis aceba ?
Hayirlisiyla saglikla olsun iki kiz da olsa kabul olmazmi
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Ben suan hamileyim ilk olacak ama erkek kiz hic farketmez benim icin cinsiyet dahi merak edip sormadim onemli olan hayirli olsun yeter banaEvet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisin
- 2 Ağustos 2013
- 35.394
- 108.196
- 798
Benimde farketmez ama kız evladi tattim bide oğlu tatmak istiyorumBen suan hamileyim ilk olacak ama erkek kiz hic farketmez benim icin cinsiyet dahi merak edip sormadim onemli olan hayirli olsun yeter bana
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Kocanıza " bana bir erkek evlat veremedin " deyinTabiki ama benim şansım 1 kere kaldi
Benim soruma cvp bu değil saçma şeyler yazmayın insanlari kırmayınKocanıza " bana bir erkek evlat veremedin " deyin
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Valla yurd dışına gidip genetik testli embriyo ile tüp bebekle cinsiyet ayıklama yapılır ama burda bu şansınız yok. Bahtiniza ne düşerse razı olucaksiniz böyle cinsiyet belirleyen formül yok erkekten gelen bı kromozom. Eşiniz düşünsün bunu dua edin bolbol. Sağlıklı olsunda ne önemi var ki. İster 5 ister 2 şansınız olsun sağlıktan başka hicbirseyin önemi yok.
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Saçma mi? Cinsiyeti erkek belirler.Benim soruma cvp bu değil saçma şeyler yazmayın insanlari kırmayın
Siz neden biz belirliyormuş gibi konu açtınız?
Buzluk durum nedir burada ?
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Bu sizin elinizde degil maalesefBenimde farketmez ama kız evladi tattim bide oğlu tatmak istiyorum
Farketmez diyorsunuz ama farkediyor iste siz erkek istiyrosunuz nasil farketmez
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Sacma deıl ki, cinsiyeti sperm belirler.. Siz daha nasıl bebegın olustugunu bilmiyorsunuz ki.. Ne yapmam lazım diye soruyorsunuz bir de.. bunu belırleyebılecegınızı mı sanıyorsunuz ??Benim soruma cvp bu değil saçma şeyler yazmayın insanlari kırmayın
Saçma mi? Cinsiyeti erkek belirler.
Siz neden biz belirliyormuş gibi konu açtınız?
Buzluk durum nedir burada ?
Siz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersinizSacma deıl ki, cinsiyeti sperm belirler.. Siz daha nasıl bebegın olustugunu bilmiyorsunuz ki.. Ne yapmam lazım diye soruyorsunuz bir de.. bunu belırleyebılecegınızı mı sanıyorsunuz ??
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Size 2 cocuk fazla benceSiz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersiniz
Bu kafaya gore.