Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

Tüp bebek

Ya ben bisey sorabilirymm..
ben son adet tarihimi unuttum hatrlamiyorum..diger adet tarihlerimide net hatrlamiyorum..yumurtlma donemleri adetden oncemi oluyo sonrami oluyo
Yukarılarda bi arkadaş detaylı anlatmıştı ki kadjnlar kulübünde bu konuyla alakalı cok post var ben nedense yanlış olur ama yumurtlama dönemi farklılık gösterebiliyor siz ovulasyon testi alip öyle yapın net öğrenirsiniz

Aaa merhaba bende kız istiyorum yeni gördüm burayı:)

Ne yaparsanız yapın Allah ne nasip ettiyse o oluyo Kızlar dua edin ama illa kız demeyin hayırlısı deyin kendinizi şartlandırmayın Allah nasip etmediyse vardır bi hikmeti kız erkek diye tüp bebek yaptırıp kayıp yaşayan çok bize kalsa dünyanın düzeni ne olurdu Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın

Amin canım haklısın tabi gönül iste istiyorum insan bi kizi olsun biz duamızı edelim varsa bi yöntemi araştıralim rabbim nasil ederse olur inşallah tadbiri al gerisini Rabbıme birak iste böyle

Benim de 2. Bir oğlum var ama benim iş işten geçti artık hamileyim bu da erkek olursa 3. yapamam galiba:))
Insallah saglikli hayırlı bir kiz bebektir yoksa sende bizim gibi 3.yu denersin ben 2.oglumda 1 ay boyunca doktor kiz dedi doktor 16 haftalikken erkek demesinmi işte o zaman 3.ye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…