Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

Insallah saglikli hayırlı bir kiz bebektir yoksa sende bizim gibi 3.yu denersin ben 2.oglumda 1 ay boyunca doktor kiz dedi doktor 16 haftalikken erkek demesinmi işte o zaman 3.ye karar verdim
İnşallah canım Ayy kötü olmuş o kadar ümitlendikten sonra:)) cinsiyetini öğrendiğimde ilk buraya haber vereceğim yarın öğrenebilirim belki çok merak ediyorum

Bende bilmiyorum soruyorum böyle cinsiyet belirlemede yardımcı Olan doktor varmi diye araştırıyorum soruyorum
Konyadada var öyle doktor hemde profesör tanınmış bir doktor benim arkadaşıma demişti birkac yil once cinsiyet belirlemede yardim ederim diye onunda 2 oğlu vardı 3cü için kız olması için ama gitmedi yinede kızı oldu

Acaba arkadaşınız neler denedi bilginiz varmı

Acaba arkadaşınız neler denedi bilginiz varmı
O pek bişey denemedi ama bi hormon ilaci kullanmıştı gerci hamile olduğunu bilmeden bebege zararlaymış onun etkisi olmuş olabilir felan demişti ozaman 5 yaşında şimdi kızı büyüdü bile

Bende çok yöntem denedim 1.buçuk sene içinde ovulasyon takibinden yediğim içtiğime vitaminler hepsini denedim ama 4 kez düşük yaşadım hatta meryem süresini suya okuyup iç kâğıda yaz yut diyenler düşük yaşadıkça umudum kırıldı sonra hepsini bıraktım sağlıklı olsun sağlıklı bir hamilelik diledim rabbim verdi ama erkek size de tavsiyem hayırlısını dileyin belki kismette kız evlât yoktur zorlamamak lazım önce anne sağlığı bebek sağlığı

Rabbim sağ salim kavustursun sağlık ve hayirlisi en önemlisi tabiki gönül işte olmayanı istiyo

Mely15 nasılsın? Bebişin ne zaman gelecek ya da geldi mi? Bizim kuzu 3.aya girecek. Bizim gibi kız aşkıyla bebek düşünenlere aynen senin gibi diyorum. Allah ne dilediyse o. Gerisi boş bir çaba bence.

Konu sahibi en de kız aşkıyla yola çıkıp 3.oglumu şimdi öpüp komlayanlardanimerkek olursa çok üzülürüm diyorsan hiç girme bu yola. Ama ben her durumda da üçüncü bir evlat istiyorum dersen o başka. Burada test yapıp, çin takvimi deneyip, beslenmesini düzenleyip yine de kız çocuğa ya da erkek çocuğa sahip olamayan çok ama çok kişi gördüm.

Evet bende çok şey denedim duasından yeme içmeye ovulasyon takibine ama 4 kez düşük yaşadım en son hepsinden vaz geçtim allahtan sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek diledim çok şükür verdi 3. Oğlusum yolda demekki diyorum nasibimde kiz evlat yokmuş bosuna yıpratmışım kendimi

Bende aynı senın gibiyim iki oğul dan sonra üç düşük ve üçüncü oğlum geliyo herşey nasip çok şükür be çok istediğim için beni erkek olması çok etkilemedi başta üzüldüm sonra üzüldüğüme üzüldüm

Bende öyle alışmaya çalışıyorum evladın kızı erkeği olmaz hayırlı evlat olsunlar inşallah

Canım çok şükür iyiyim Şubat sonu inşallah ekibe katılacak hayırlısı böyleymiş ben de heyecanla bekliyorum canımı

Ne yalan soyleyim kizlar bende kiz askiyla yananlardanim 3 tane oglum var ama hic birindede herangi bi yontem denemedim 3cu belki kiz olur diye yaptik yine oglan oldu ve simdi 4cuyu dusunuyorum ve bu sefer bisiler yapmak istiyorum mesela ovulasyon testi aldim yumirtlamadan once iliski diyolar aralik ayinda denedim ama tutmadi subatta tekrar deniycem baska neler yapabilirim acaba ya kimse yardim etmiyo anam kizi bulmak banami zor benim esimdemi x kromozon yok anlamadim valla bu son ama yani 4cu cocuk son ben tedbirimi alim taktiri rabbime birakayim herseyi yapmak istiyorum yani tutarsa ne guzel olur tutmazsa yapcak bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…