• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

Arkadaşlar merhaba ben kızım olsun cok istiyorum bunun için bazı doktorlar yardımcı oluyormuş belirliyorlamis bilgisi olan bu konuyla alakalı varsa ve yazarsanız çok muu olurum umarım Allahin isine karışma gibi şeyler yapmazsınız çünkü öyle bi niyetim yok bunu da izin eden bi ilmide veren rabbim ben diliyorum rabbimde nasip eder inşallah eger varsa bildiğiniz duyduğunuz doktor yazarsanız sevinirim
Tüp bebek

Ya ben bisey sorabilirymm..
ben son adet tarihimi unuttum hatrlamiyorum..diger adet tarihlerimide net hatrlamiyorum..yumurtlma donemleri adetden oncemi oluyo sonrami oluyo
Yukarılarda bi arkadaş detaylı anlatmıştı ki kadjnlar kulübünde bu konuyla alakalı cok post var ben nedense yanlış olur ama yumurtlama dönemi farklılık gösterebiliyor siz ovulasyon testi alip öyle yapın net öğrenirsiniz

Aaa merhaba bende kız istiyorum yeni gördüm burayı:)

Ne yaparsanız yapın Allah ne nasip ettiyse o oluyo Kızlar dua edin ama illa kız demeyin hayırlısı deyin kendinizi şartlandırmayın Allah nasip etmediyse vardır bi hikmeti kız erkek diye tüp bebek yaptırıp kayıp yaşayan çok bize kalsa dünyanın düzeni ne olurdu Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın

Ne yaparsanız yapın Allah ne nasip ettiyse o oluyo Kızlar dua edin ama illa kız demeyin hayırlısı deyin kendinizi şartlandırmayın Allah nasip etmediyse vardır bi hikmeti kız erkek diye tüp bebek yaptırıp kayıp yaşayan çok bize kalsa dünyanın düzeni ne olurdu Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın
Amin canım haklısın tabi gönül iste istiyorum insan bi kizi olsun biz duamızı edelim varsa bi yöntemi araştıralim rabbim nasil ederse olur inşallah tadbiri al gerisini Rabbıme birak iste böyle 😊

Benim de 2. Bir oğlum var ama benim iş işten geçti artık hamileyim bu da erkek olursa 3. yapamam galiba:))
Insallah saglikli hayırlı bir kiz bebektir yoksa sende bizim gibi 3.yu denersin 🤭🤭ben 2.oglumda 1 ay boyunca doktor kiz dedi doktor 16 haftalikken erkek demesinmi 😬 işte o zaman 3.ye karar verdim 😁

Back