- 14 Ekim 2016
- 7.076
- 47.696
- 548
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Görülürse başınız belaya girer.Nasıl bir cihaz ? Ya görülürse ?
Evet öğretmenden, daha 4 yaşındaydı yavrum.kimden tokat yedi öğretmenden mi?
Yapılması gereken işlem budur.Ben tüm mesajlarin tamamını okumamisim...doğrudan şiddet ile ilgili bir şikayette bulunulmussa ve okul müdürü "gecistirdiyse " yanlış yapılıyor.Ama bazen veliler okul idarecisi ile görüşmede fiziksel şiddeti değil "çocuklara çok bağırmış,güler yüzlü degil " gibi şikayetleri dile getiriyorlar...ben eğer durumdan eminsem okul idarecisinden bir A 4 kağıt ister orada durumu yazılı olarak beyan eder ,gereginin yapılmasını der,çıkarken de dilekcemin gelen evrak nosunu isterim .
Anasınıfına binbir heyecanla güle oynaya hiç mızmızlanmadan gitti. 4 yaşındaydı bi gariplik fark etmiştim okuldan geldikten sonra bağırarak konuşuyordu kardeşiyle avaz avaz 1..2..3. gün anne bu yanağıma vurdu öğretmenim dedi. Ertesi gün babasıyla okula gitti öğretmenin gözlerine bakarak bak bu öğretmen bana vurdu demiş. Tabi sonuna kadar inkar şikayette ettim ama bişey olmadı.Nasıl yaneden tokat yedi. Ne olmuş ta vurmuş dicem de hiçbir sebep haklı göstermez bunu çok üzüldüm
elleri kırılasıEvet öğretmenden, daha 4 yaşındaydı yavrum.
Şikayet ettim MEB hattına, okulun müdürüyle konuştum bir sonuç çıkmadı. Cezasını, ilahi adaletten dünya ahiret bulacağına eminim.elleri kırılası
psikolojisi kaldırmıyorsa öğretmenlik yapmasın adi
siz ne yaptınız inşallah cezasını bulmuştur
İzinsiz ses ve görüntü kaydı almak suç olup hapisle cezalandırılmaktadır.Bu cok mantikli. Fakat çantalar sinifin bi köşesinde duruyo çocuğunun ustune taksam ama hic anlamadigim bir konu bu çantasına koysam sinif kalabalik duyabilir miyim ki
Allahım yaAnasınıfına binbir heyecanla güle oynaya hiç mızmızlanmadan gitti. 4 yaşındaydı bi gariplik fark etmiştim okuldan geldikten sonra bağırarak konuşuyordu kardeşiyle avaz avaz 1..2..3. gün anne bu yanağıma vurdu öğretmenim dedi. Ertesi gün babasıyla okula gitti öğretmenin gözlerine bakarak bak bu öğretmen bana vurdu demiş. Tabi sonuna kadar inkar şikayette ettim ama bişey olmadı.
Verilerden birinin kizi da ogretmenin ona vurduğunu soylemis (dovuldugu iddia edilen çocuklardan biri) ama okulca ustu kapatıldı yok oyle bir sey diye
Hey Allahım, sizinki de şanssızlık olmuş, insan boyayla el izini nasıl ayırt edemez, ilgincmis..Çocuk yalan söylemez falan yazmışsınız da arkadaşlar cidden yargısız infaz olmuyor mu ? Burdaki öğretmeni asla savunmuyorum çünkü tek çocuk değil birden fazla çocuk aynı şeyi söylüyor , çocuklar haklı olabilir ama direk çocuk beyanı doğrudur diyen arkadaşlar , iki sene önce başıma bir olay geldi , suluboyayla parmak boyası etkinliği yaptırdım kırmızıya boyadılar parmaklarını ve bayrak etkinliği yaptık , okul çıkışı bir veli aradı ve Nası bağırıyor bana sen Benim çocuğuma nasıl vurursun dedi , beynimden vurulmuşuma döndüm , ne diyorsunuz siz ya dedim meğerse Kadın yüzündeki kırmızılığı görünce direk öğretmenin mi vurdu demiş çocuk da evet demiş , o kadar sinirlendim ki ertesi gün sabah bütün çocuklara tek tek soruldu hepsi aynı cevabı verdi ki öğretmenim dokunmadı bile dediler o ruh hastası bu seferde tuvalette kimse yokken vurmuşsun dedi , demem o ki lütfen yargısız infaz yapmayın , birden fazla şahit varsa o şekilde gidip şikayetçi olun , çocuk beyanı esastır diyerek de kimsenin günahına girmeyin ...
Ah pislik insan ya..Anasınıfına binbir heyecanla güle oynaya hiç mızmızlanmadan gitti. 4 yaşındaydı bi gariplik fark etmiştim okuldan geldikten sonra bağırarak konuşuyordu kardeşiyle avaz avaz 1..2..3. gün anne bu yanağıma vurdu öğretmenim dedi. Ertesi gün babasıyla okula gitti öğretmenin gözlerine bakarak bak bu öğretmen bana vurdu demiş. Tabi sonuna kadar inkar şikayette ettim ama bişey olmadı.
Once iyice emin olun sinifin kapisinda kimseye belli etmeden beklemek iyi fikir olabilir ve suphenizde hakliysaniz derhal il mili egitime gidin.Evet dediginiz gibi sorduk hem ben hem diger veli. Diger velinin cocugu taklit yapiyor bagirma taklidini.
Yalniz kanıt yok elimizde ne yapacağız bilmiyorum sinif 17 kişilik herkesten haberimiz yok ama 6 kisi ayni dusuncedeyiz
konuşabilirsin olmadı o okulu başına yıkabilirsin ne demek yaaMerhaba
Kızım 5 yasinda anaokuluna gidiyor.
Okula gitmek istemiyor. Öğretmenin kendisine kizdigini hatta arkadaslarini dovdugunu söylüyor.
Devlet okulu bu. Kamera vs yok. Kanıt yok.
Kendi kizim disinda 2 çocuk daha aynisini soyluyor (öğretmenin cok bagirarak kizdigini ve korktuklarını okula gitmek istemediklerini )
Kizmak bir tarafa dovme olayi icimi urpertti.
Ne yapabilirim fikir bekliyorum ?
Merhaba
Kızım 5 yasinda anaokuluna gidiyor.
Okula gitmek istemiyor. Öğretmenin kendisine kizdigini hatta arkadaslarini dovdugunu söylüyor.
Devlet okulu bu. Kamera vs yok. Kanıt yok.
Kendi kizim disinda 2 çocuk daha aynisini soyluyor (öğretmenin cok bagirarak kizdigini ve korktuklarını okula gitmek istemediklerini )
Kizmak bir tarafa dovme olayi icimi urpertti.
Ne yapabilirim fikir bekliyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?