- 2 Nisan 2019
- 75
- 1
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Çalışıyorum malesef izin alsam denk gelebilir miyim şiddet anina bilmiyorumÇocuklar dersteyken okula çocuğunuzun ihtiyacı olan birşeyi götürmek için gitseniz biraz zaman gecirseniz okulda kim ne diyebilir.ogretmen dersteyken okula gidersiniz,gözlem yaparsınız,ders arasında öğretmen sizi görür evet,tekrar derse girerken okuldan ayriliyormus imajı gidersiniz ama ayrılmaz gözleme devam edersiniz.2 ders saati yeter bence.yani en doğru yöntem olduğu konusunda iddialı değilim ama yerinizde olsam böyle yapardım.
Şiddetin sadece fiziksel olması gerekmez illa ses yükseliyordur.sesini sinirle yükseltmesi bile doğru degilÇalışıyorum malesef izin alsam denk gelebilir miyim şiddet anina bilmiyorumçok karisik kafam
İzinsiz kayıt yapmak suç...İnternette bulabilirsiniz her yerde var. Küçük olanları da var. Çocuğun cantasında görünmeyen bir yere koyun yada dikin bir yerine. Ben zamanında eşimin arabasına koymustum kayıt cihazı
Çocuğa şiddet uygulamak daha buyuk suç.İzinsiz kayıt yapmak suç...
o nasıl bişeyAkilli saatler oluyor girmeden arama yapip kapatmadan dinleyebilirsiniz.
sizden korkulurİnternette bulabilirsiniz her yerde var. Küçük olanları da var. Çocuğun cantasında görünmeyen bir yere koyun yada dikin bir yerine. Ben zamanında eşimin arabasına koymustum kayıt cihazı
Konu sahibi arkadaşım,Bu konuya en dogru yorumuderin sularda yapar
Ben olsam once gider mudurle konusur , oradan cikar ilce mebe gider ayni zamanda milli egitim mudurlugune de ulasir derdimi anlatirdim
Kesinlikle pesini birakmayin bu isin , el kadar bebelere ne siddeti yahu , akil almiyor
Beceremiyorsa yapmasin ogretmenlik
kimden tokat yedi öğretmenden mi?Benim kızımda büyük heves ve heyecanla gittiği anaokulunda daha üçüncü günü tokat yedi. Şikayet ettim okulla konuştum ama üstü kapatıldı. Çocuklar bir öğretmene iftira atmaz böyle bir yalan söylemez. Gitmek istemiyorsa göndermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?