- 2 Nisan 2019
- 75
- 1
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Verilerden birinin kizi da ogretmenin ona vurduğunu soylemis (dovuldugu iddia edilen çocuklardan biri) ama okulca ustu kapatıldı yok oyle bir sey diyePeki bu dayak yediğini söylediği çocukların velileri ne düşünüyor ? O Çocuklar ailelerine anlatmış mı durumu ?
Evet dediginiz gibi sorduk hem ben hem diger veli. Diger velinin cocugu taklit yapiyor bagirma taklidini.Göstermesini isteseniz nasıl dövüyor diye? Bağırıyor dediğinde nasıl bağırıyor ne diyor diye sorsanız. Çocuklar yalan söylemiyor ama bazen farklı anlayabiliyorlar. O şekilde sorarsanız taklidini yapacaktır büyük ihtimal şöyle dedi diye. Daha emin olursunuz. Gerçi okula gitmek istememesi sıkıntı dediği gibi olabilir çocuğun. Hem velilerle hem müdürle görüşün.
Çocuğun cantasının bir yerine dinleme cihazı yerleştirin o gün sınıfta neler olduğunu dinleyin. Başka bir çözüm gelmiyor aklıma.Verilerden birinin kizi da ogretmenin ona vurduğunu soylemis (dovuldugu iddia edilen çocuklardan biri) ama okulca ustu kapatıldı yok oyle bir sey diye
Bana demezler mi burda ne yapiyorsun diye birakmazlar ki ya da ogretmen gorur dogal davranmazSınıf kapısında bekleyin sıradan bir günü okulda gecirin
Nasıl bir cihaz ? Ya görülürse ?Çocuğun cantasının bir yerine dinleme cihazı yerleştirin o gün sınıfta neler olduğunu dinleyin. Başka bir çözüm gelmiyor aklıma.
İnternette bulabilirsiniz her yerde var. Küçük olanları da var. Çocuğun cantasında görünmeyen bir yere koyun yada dikin bir yerine. Ben zamanında eşimin arabasına koymustum kayıt cihazıNasıl bir cihaz ? Ya görülürse ?
Malesef doğrudur o zaman.Evet dediginiz gibi sorduk hem ben hem diger veli. Diger velinin cocugu taklit yapiyor bagirma taklidini.
Yalniz kanıt yok elimizde ne yapacağız bilmiyorum sinif 17 kişilik herkesten haberimiz yok ama 6 kisi ayni dusuncedeyiz
Görülürse görülsün. ?Nasıl bir cihaz ? Ya görülürse ?
Kanitlamadan görülürse bu suc o yuzden. Kanitlarsam görülürse zaten sikinti yokGörülürse görülsün. ?
Mudur gecistiriyor öğretmeni savunuyor.Malesef doğrudur o zaman.6 kişi çıkın müdüre. İşin peşini bırakmayın. Ben olsam o öğretmenin sınıfına 1 gün daha yollamam. Emin bile olmasanız şüphesi bile yeter.
Zannetmiyorum. Kendi çocuğunuzun çantası. Siz şuan ne olup bittiğini öğrenmek için koyacaksınız. Davalık bi durum olursa avukata danışırsınız kullanıp kullanamayacağınızı.Kanitlamadan görülürse bu suc o yuzden. Kanitlarsam görülürse zaten sikinti yok
Bu cok mantikli. Fakat çantalar sinifin bi köşesinde duruyo çocuğunun ustune taksam ama hic anlamadigim bir konu bu çantasına koysam sinif kalabalik duyabilir miyim kiZannetmiyorum. Kendi çocuğunuzun çantası. Siz şuan ne olup bittiğini öğrenmek için koyacaksınız. Davalık bi durum olursa avukata danışırsınız kullanıp kullanamayacağınızı.
ben cok ama cok uzgunum 1 yil bitti biz yeni uyandikÇocuğunuzun yalan söylediğini düşünmüyorum ben. Okul idaresiyle görüşün. Velilerle toplanıp birlikte gidin. Takmazlarsa okulun bağlı olduğu mem e başvurun. Lütfen çocuğunuzun dediklerini dikkate alın . Gerekirse okulunu değiştirin. Psikolojik problemleri olan bir öğretmene denk gelmiş olabilirsiniz malesef.
Çocuklar dersteyken okula çocuğunuzun ihtiyacı olan birşeyi götürmek için gitseniz biraz zaman gecirseniz okulda kim ne diyebilir.ogretmen dersteyken okula gidersiniz,gözlem yaparsınız,ders arasında öğretmen sizi görür evet,tekrar derse girerken okuldan ayriliyormus imajı gidersiniz ama ayrılmaz gözleme devam edersiniz.2 ders saati yeter bence.yani en doğru yöntem olduğu konusunda iddialı değilim ama yerinizde olsam böyle yapardım.Bana demezler mi burda ne yapiyorsun diye birakmazlar ki ya da ogretmen gorur dogal davranmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?