- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Yuhh nasil bisey yapilmiyor resmen sapikkkÇok dikkat edin , çocuğunuzu ana sınıfına yazdırırken öğretmen hakkında mutlaka bilginiz olsun, istediğiniz öğretmeni seçme hakkınız var.çok dengesiz öğretmenler var allah korusun miniklerimizi.oğlum geçen sene birine düştü araştırmadan yazdırdım, öpretmenin bakışlarını sevmedim aldım çocuğu ondan. Meğer okulun delisiymiş. Bir erkek çocuğunu sınıfın ortasında aoymuş organlarını tanıtmış mahkemelik şuan. Okulda herkes biliyor müdür bile. Ama meb bişey yapmıyor.
Degistirin hemen okulu..Dövmüyordur belki ama bagirdogi kizdigi sevmedigi kesin..Anaokulu vicdan isi devlet okulu veya kolej fark etmez..cocuk.sevmeyen bu işi yapmasa keske ..Yemek yedirmezler kakaya gitmesin diye su icirmezler çişe gitmesin diye..Iyisiyle karsilasmak şans su zamanda malesef sık sık baskin ve ogretmenle arayi iyi tutmaya calismak yalakalik ise yariyor..Tek careniz degisim..Kolejlerde de cok dolap dönüyor merak etmeyin orda da paranizla rezil olursunuz.Merhaba
Kızım 5 yasinda anaokuluna gidiyor.
Okula gitmek istemiyor. Öğretmenin kendisine kizdigini hatta arkadaslarini dovdugunu söylüyor.
Devlet okulu bu. Kamera vs yok. Kanıt yok.
Kendi kizim disinda 2 çocuk daha aynisini soyluyor (öğretmenin cok bagirarak kizdigini ve korktuklarını okula gitmek istemediklerini )
Kizmak bir tarafa dovme olayi icimi urpertti.
Ne yapabilirim fikir bekliyorum ?
Çocuk yanağını kaşımış sanırım parmak izi kırmızı çıkınca sanki parmağımın izi çıkmış gibi davrandı , sonradan öğrendik ki kadın zaten sorunlu biriymiş , ilk vukuatı bu değilmiş , bir önceki çocuğun öğretmenine de aynı şekilde iftira atmışlar , başıma geldiği için böyle konular olduğunda daha hassas davranıyorum , bir öğretmene iftira atmak çok kolay , çocuğuma sesi bile yükseltemez diyenler var , onlar sizin çocuklarınızsa bizim de çocuklarımız .. sizler evde kızdığınız zaman onlara sesinizi hiç mi yükseltmiyorsunuz , her şey mi güllük gülistanlık ..Mutlaka sesimizi yükseltmemiz gereken durumlar oluyor. Siz velilerden biraz da kendinizi biz öğretmenlerin yerine koymanızı istiyoruz . Böyle yırtarım o öğretmeni , vay efendim benim çocuğuma öyle davranamaz tarzı olan veliler İnanın o kadar sevimsiz geliyor ki ...Hey Allahım, sizinki de şanssızlık olmuş, insan boyayla el izini nasıl ayırt edemez, ilgincmis..
İftira atmak, anlayip dinlemeden, emin olmadan hesap sormak çok çirkin, burda kesinlikle haklısınız..Çocuk yanağını kaşımış sanırım parmak izi kırmızı çıkınca sanki parmağımın izi çıkmış gibi davrandı , sonradan öğrendik ki kadın zaten sorunlu biriymiş , ilk vukuatı bu değilmiş , bir önceki çocuğun öğretmenine de aynı şekilde iftira atmışlar , başıma geldiği için böyle konular olduğunda daha hassas davranıyorum , bir öğretmene iftira atmak çok kolay , çocuğuma sesi bile yükseltemez diyenler var , onlar sizin çocuklarınızsa bizim de çocuklarımız .. sizler evde kızdığınız zaman onlara sesinizi hiç mi yükseltmiyorsunuz , her şey mi güllük gülistanlık ..Mutlaka sesimizi yükseltmemiz gereken durumlar oluyor. Siz velilerden biraz da kendinizi biz öğretmenlerin yerine koymanızı istiyoruz . Böyle yırtarım o öğretmeni , vay efendim benim çocuğuma öyle davranamaz tarzı olan veliler İnanın o kadar sevimsiz geliyor ki ...
Evet yapılmıyor kadın hala görevinin başında. Ben bile meb e şikayet ettim.Yuhh nasil bisey yapilmiyor resmen sapikkk
İftira atmak, anlayip dinlemeden, emin olmadan hesap sormak çok çirkin, burda kesinlikle haklısınız..
Ama malesef bende o velilerdenim, disiplinli, kararlı bir ses tonuyla konuşulması gereken durumlar mutlaka var, okulda da evde de..
Ama ses yükseltmek dediğiniz olay, bağırmak oluyor, işte bunu asla onaylayamam.
Gerçekten yetişkin bir insanin hele ki okul öncesi çocuklarına bağırması yani ses yükseltmesi gereken hiç bir durum olmamalı malesef..
Öğretmenler bu iş için okuyor, eğitim alıyor..
Anneler de bagirmamali zaten..
Hic bisey diyemiyorum bazilarinin dayisi var heraldeki hic ceza filan almiyorlarEvet yapılmıyor kadın hala görevinin başında. Ben bile meb e şikayet ettim.
Kesinlikle öyle..Aynen öyle.Anlamadan etmeden tabii ki yargısız infaz yapılamaz.bu işi yapmak isteyenlere ayrıca psikolojik ve yeterlilik testi yapılarak öğretmen olmaları sağlanmalı. eğitim bağırma ile olamaz. Hele ki çocuk gelişimi adı üzerinde ‘çocuğun haritası’ olarak adlandırdığım kişinin bunu yapması tasvip edilemez bir durum.
Çocuklar yalan , yanlış, bazen hikâye gibi uyduruyor. Anne bile değilim biliyorum, anneler bunu nasıl bilmez. Doğruyu yanlışı öğreteceğiz zamanla düzelecek bu durum. Emin olmadan fevri tepki verilmemeli. Benim yeğene arkadaşı, gözümün önünde sarılıp öpmeye çalışıyor ufaklık ise bana vurdu diyor. Dedim vurmadı sarıldı diyor ki canım yandı bilerek yaptı. Lütfen emin olsun anneler durumdan. Tabi ki çocuğunuza inanın ama durumdan da emin olun.Çocuk yalan söylemez falan yazmışsınız da arkadaşlar cidden yargısız infaz olmuyor mu ? Burdaki öğretmeni asla savunmuyorum çünkü tek çocuk değil birden fazla çocuk aynı şeyi söylüyor , çocuklar haklı olabilir ama direk çocuk beyanı doğrudur diyen arkadaşlar , iki sene önce başıma bir olay geldi , suluboyayla parmak boyası etkinliği yaptırdım kırmızıya boyadılar parmaklarını ve bayrak etkinliği yaptık , okul çıkışı bir veli aradı ve Nası bağırıyor bana sen Benim çocuğuma nasıl vurursun dedi , beynimden vurulmuşuma döndüm , ne diyorsunuz siz ya dedim meğerse Kadın yüzündeki kırmızılığı görünce direk öğretmenin mi vurdu demiş çocuk da evet demiş , o kadar sinirlendim ki ertesi gün sabah bütün çocuklara tek tek soruldu hepsi aynı cevabı verdi ki öğretmenim dokunmadı bile dediler o ruh hastası bu seferde tuvalette kimse yokken vurmuşsun dedi , demem o ki lütfen yargısız infaz yapmayın , birden fazla şahit varsa o şekilde gidip şikayetçi olun , çocuk beyanı esastır diyerek de kimsenin günahına girmeyin ...
Bu davranış çok ciddi bı suçtur. Haklı olsanız bile haksız duruma dusersiniz. Daha sağlıklı yolları kullanmanızı onrririmBen olsam sinifa dinleme cihazi ya da kalem kamera koyarim.
Sonucta cocugum olcak icerde ispat edip sobra da onu surundurururm
daha saglikli bir.tavsiyeniz var miBu davranış çok ciddi bı suçtur. Haklı olsanız bile haksız duruma dusersiniz. Daha sağlıklı yolları kullanmanızı onrririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?