Çocuk yalan söylemez falan yazmışsınız da arkadaşlar cidden yargısız infaz olmuyor mu ? Burdaki öğretmeni asla savunmuyorum çünkü tek çocuk değil birden fazla çocuk aynı şeyi söylüyor , çocuklar haklı olabilir ama direk çocuk beyanı doğrudur diyen arkadaşlar , iki sene önce başıma bir olay geldi , suluboyayla parmak boyası etkinliği yaptırdım kırmızıya boyadılar parmaklarını ve bayrak etkinliği yaptık , okul çıkışı bir veli aradı ve Nası bağırıyor bana sen Benim çocuğuma nasıl vurursun dedi , beynimden vurulmuşuma döndüm , ne diyorsunuz siz ya dedim meğerse Kadın yüzündeki kırmızılığı görünce direk öğretmenin mi vurdu demiş çocuk da evet demiş , o kadar sinirlendim ki ertesi gün sabah bütün çocuklara tek tek soruldu hepsi aynı cevabı verdi ki öğretmenim dokunmadı bile dediler o ruh hastası bu seferde tuvalette kimse yokken vurmuşsun dedi , demem o ki lütfen yargısız infaz yapmayın , birden fazla şahit varsa o şekilde gidip şikayetçi olun , çocuk beyanı esastır diyerek de kimsenin günahına girmeyin ...