kızım ne anlatmaya çalışıyor anneler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

drsiest@

Ziyaretçi
6.ayını tamamlamak üzere, gün içinde o kadar çok bağırıyor ki.. kafam kazan gibi oluyor-tatlicadiarzu- bi şekilde biraz oyalanıp yeniden başlıyoruz.. bi huzursuzluğu mu var anlayamadığım:1no2: ne söylemek istiyor bana, bi fikri olan var mı lütfen? fisfisfis

Ek gidaya basladiysaniz karni agriyor olabilir? Gazda olabilir tabiki...CADIARZU

Fakat cok asiri bir huzursuzluka bence doktora götür canim...:1hug:

konuşmasını bilmeyen çocuk tabiki isteklerini bağırarak, ağlayarak anlatmaya çalışacak. çocuklar herşeyden etkilenirler. annenin stresi, evin dağınıklığı yada havasız oluşu. eğer çok ağlıyorsa başka odaya götürün. işe yaramazsa dışarı çıkın yürüyüş işe yarar. ama hava soğuk derseniz bir kaç dakikalığına balkona çıkarın. bir yeri ağrımıyordur emin olun. bir rahatsızlığı olan çocuk yorulup bitap düşene kadar ağlar. farkına varmaya çalışın. sanırım ilk bebeğiniz. inanın annenin stresini hemen farkediyor bebek. kolay gelsin.

Doymuyor olabilir.
Yeterince uyumuyorsa da ağlar.
Eğer sizde gergin ve yorgunsanız bebeğiniz bunu hisseder. Siz rahat olursanız, karnı da doyarsa daha rahat olur. a.s.

Belkide evden sıkılmış olabilir biraz dışarı çıkarıp rahat nefes alırsa yani havası değişirse neşeside yerine gelebilir ben oğlumda öyle yapıyordum ve dışarı çıkıp geldikten sonra gayet güzel yemeğinide yerdi.

valla bence bu sizin anlatmak istediğiniz normal bi huzursuzluk değil..bi doktora götürün derim...

konunuzu Doğum sonrası bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...

6. aydan itibaren dişler çıkmaya başlar. diş sıkıntısı olabilir canım.

bencede doktora götürmekte fayda var arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…