Çocuk Hastalıkları kızım memeden ayrılmak istemiyor...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bucat87

ezelim....
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
82
2
86
Ankara
normal bi şekilde emdi.karnı doydu eminim ama sürekli meme ağzında dursun istiyor.çıkarınca bulamayınca hemen ağlamaya başlıyor....bugün rekor kırdık nerdeyse 1 saat meme ağzında kaldı öylece uyudu.tabi benim de göğsüm çok acıyor şuan...acaba emziğe başlamam mı gerekiyor?ben istemiyordum ama mecbur mu kaldım ne?:ecrin_bebek:

Bebeğin kaç aylık??? benim oğlum böyle yaptığı zaman diş çıkarıyor. Acab dişimi çıkıyor baktın mı??

daha 1 aylık dimi takvim doğruysa.
senin kokunla uyuyor işte ne güzel.
emzik hiç vermesen daha iyi canım.
senin için yorucu ama geçici bi durum bu.
daha çok minik,biraz büyüyünce oda sıkılır merak etme.

ahh canim yaa ayniiiiii benim kızım.yeni dogdugunda hep öyleydi.hatta gece beşiginde uyumuyordu benim memede uyuyordu.ben uykusuzluktan ölüyordum.ama zaman geçtikce düzeliyor.ne güzel canim sende onla oyna ben hep öyle yapardim.şimdi 6 aylik oldu.oynatmıyor emzirirkenzemuszemus

evet daha 1,5 aylık canım...göğsüm acıyor işte bu yüzden....emziği de işe başlayınca zor olur diye alıştırmak istiyorum.(aslında istemiyodum da işte mecbur hissediyorum kendimi)sonra hiç almazmış diyolar...kaynanam bakacak.vermedi emziği de derlerse ağlayınca... ahh ahhh şu kaynanalar...

Aaa aynı benim kızım.beniim kızım da 18 günlük ve doyduğu halde hep memede kalmak istiyor orada uyumak istiyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ve ağzıyla memeyi aramaya başlıyor birkaç dakika sonrada bulamazsa ağlamaya başlıyor.tekrar memeye gelene kadar ağlıyor memeyi ağzına alır almaz susuyor.gece gündüz sürekli böyle.ne zaman düzene girer çok merak ediyorum.Şimdi annem yanımda kalıyor her türlü işi o yapıyor banada kızımla koklaşmak kalıyor ama annem gidince ne olacak?

dr bana alıştırma öyle dedi. benimkide 24 günlük. satte 1o ar dk emzir herbir memeyi . saati o süreyi sen belirle. ağlarsada memede uyutma dedi çok zor oluyo. kokumu duydumu ayrılmıyo. ama alıştırmaya çalışıyorum. emmesi bitince alıyorum yatağa koyuyorum ne yapayım

fazla memede kalırsa gazıda fazla olur.benimkide ilk zamanlar öyleydi.dr emzik ver,emme isteği fazla olan bi çocuk demişti.bide artık emme saatlerini düzene sokmalısın.20 dk dan fazla kalmamalıymış gaz açısından.bide çok emerse çokta kusar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…