- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- Konu Sahibi poncikvegece
Merhaba Hanımlar
İçimi dökmek istedim 2 tane pug cinsi evladım var. Biri dişi biri erkek .. Erkek olan 3 yaşında dişi olanı bilemiyorum tahmini 4 yaşlarında .. idi .. kızımı bundan 1,5 yıl önce oğlumla parkta oynarken bulduk karşımıza çıktı ❤Pamuğum ❤Dedik herhalde kaçtı ya da kayboldu .. Berbat haldeydi gözünde ciddi hasar vardı.. felaket durumda nefes alıyordu daha doğrusu alamıyordu bile .. apar topar veterinere götürdük tedavisi baya uzun sürdü ciğerleri su toplamıştı göz korneasında hasarlar vardı .. hatrı sayılır paralar ödedikten sonra aslında kaybolmadığını bile isteye sokağa salındığını anladık tedavi bittikten sonra bulunduğum muhitte heryere ilan astım sosyal medyadan konular kayıp ilanları açtım sahibini bulamadık belli ki gözden cıkarmıştı baktık oğlumuzla iyi anlaşıyor eşimle dedik kalsın bari bizimle 1 oğlumuz var bir de kızımız olsun..bu akşam üzeri kızımı kaybettik, kalp hastası idi 6 aydır ama gayet iyiydi herhangi bir sorunumuz yoktu ilaçlarımızı düzenli olarak kullanıyorduk.. dün gece ve sabah işe giderken gayet iyiydi akşam telefon geldi annem fenalaştığını söyledi apar topar işten çıkıp gittim..eve gittiğim de erkek olan köpeğim dişinin basında ağlıyordu ona bakınca vicdanı merhameti insanlığı gördüm gözlerinde.. öldüğünü farkettim ama gene de veterinere götürdüm umut fakirin ekmeği derler ya .. veterinere gittiğimizde buz kesilmişti yavrum veteriner aldı muayene odasına götürdü 5 dk geçmeden geri getirdi bir bez parçasına sarmış.. yapacak hiç birşey yok ölmüş bu güzel kız diye.. beynimden aşağı kaynar sular döküldü olduğum yere yığılıp kaldım . 1,5 sene boyunca onu mutlu etmek için herşeyi yaptım tüm hastalıklarını yenmesine yardımcı oldum hiç üzmedi beni melek kızım hiç of beee dedirtmedi bana hep uslu bir kız oldu.. ama bugün ciğerimi söküp aldı benden, bizden.. bugün yüzüne son kez bakmak istedim.. Pug ları bilen vardır genellikle hep asık suratlı olurlar fıtratları o :) o yüzden tatlılar zaten.. yüzünde mükemmel bir gülümseme vardı sanki teşekkür eder gibi.. beni kurtardın der gibi .. kim bilir hangi ellerde o hale gelmişti kim bilir neler yaşadı da o akşam karşıma çıkardı rabbim onu..
diğer köpeğim akşamdan beri uluyor hiç susmuyor evin heryerinde kızımızı arıyor.. bu acı nasıl geçer nasıl diner .. evlat, aşk, can, aileden bir parça ..
Işık’lar içinde uyu güzel kızım ❤
Buraya güzel fotoğrafını bırakıyorum ❤
Sen bizi hiç üzmedin annem❤
Tek dileğim bir gün tekrar karşılaşmak ❤
Eklentiler
Son düzenleme: