Kızım ile erkek arkadaşı arasında yaş farkı

Arkdasim eşime laf söylendi hatta alakası olmayacak bir şekilde benim çalıştığım la onun benim parami yediği falan oyuzden yazdim yoksa kocamı neden övmek için gezeyim burada
Ya beni bu platformda itin götüne sokup çıkaran üyeler oldu, ilerde başka bi konu olur gene olabilir, onlar bana ben onlara. Çoğu zaman şikayet bile etmem.

Yorum yapılan platform burası, hayır öyle değil dersiniz konu biter.
Bu kadar takmayın.

Oh afiyet olsun ye kocanın parasını. Sen yemicem kim yiyecek hem oku hem ye….

Yazdım okursaniz yukarıda ben çok sorulmasına takıldım ve ayrıca kendi eğitimsiz eşinin parasını yiyor denilmesine ki çalışmıyorum çocuklarımla ilgileniyorum yani bakarsaniz ben kocamın parasını yiyorum kaldiki belki cogunuzdan büyüğüm ama saygı çok az yazık eşim okumamis diye normal insandan ne farkı var anlamadım okumuş cahillerden değil çok şükür,ayrıca bana destek olması okumayı sevdiğim için yanımda olması bayanları neden sinirlendirdi anlamadımbelkide yasadiklari eksiklikleri var başkalarını yerden yere vuruyorlar,konu sahibine cevap olarak yazdığım birseydi bu bakın benimde eşim yüksek oluk mezunu değil ama bana destek belki kizinizada destek çıkar onu aşağı çekmez demek içindi,ayrıca yaş konusunda kendsine hak verdigimide belirttim,konu çok yanlış yerlere gitti çok yzik

Teşekkür ederim ama kırıcı bir şekilde yazmadigim için gelen tepkilere kırılmış olabilirim sadece yorum yaptım konuyu ben açmışım gibi herkes bana cevap yazdi

Teşekkür ederim ama kırıcı bir şekilde yazmadigim için gelen tepkilere kırılmış olabilirim sadece yorum yaptım konuyu ben açmışım gibi herkes bana cevap yazdi
Yok be öyle algılama bana burada neler yapıldı neler

Herşeye takılma kk’da bak bu platform da benim icin cok anlam ifade eder.
Neler ögrendim neler geldi saglik konusunda başıma neler geldi neler vs vs.
Aslında hepimiz iyi kadınlarız

Ya işte aslında takmam ama ne biliyim bugün niye böyle oldu

Siz tedavi olun

Ay siz yazmışsınız ya kocanızı öven yazıyı. Başkası ne bilecek kocanızı.
Onu övmek için değilde cevaben yani benimki destekliyor sözünde kızınızın sevgilisi aşağı çekmez belki onu destekler diye içini rahatlatmak için yazdım yoksa bu yaştan sonra eşimi niye oveyim çocuk gibi

Ben sizi çok haklı buldum,kaygılarınızda çok haklısınız. Yaş ayrı problem eğitim ayrı problem bence.Çok sağlıklı bir ilişki değil,ama kızınız engel olunacak bir yaşta da değil maalesef.Umarım duygusal bir boşluktur ve karşısına daha uygun biri çıkar tez zamanda.

Belkide kiziniz ona muhtac olan bir erkek istiyor.
Yaşca ondan kücük, egitim seviyesi düşük, geliri az.
Var böyle insanlar...
Erkeklerde cok kez gözlemledim bu durumu.
Genc, elinde mesleği olmayan kizlari alip yuva kuruyorlar.

Belkide ayni isteği kizinizda yaşiyordur. Olamazmi?
Toyboy deniyor galiba bu tip erkeklere.

1 yıla kalmaz geri gelir koşarak

Kızınız artık büyük yani yirmilerinin başında olsaydı normal o yaşlarda akıl bir karış havada oluyor derdim ki sizin kızınız büyük ve kültürlü bu ayrıma varmış olması lazım...Ben eğitim denk biri ile evlendim ama ben atanmistim sonradan dışardan üni okudum aynı memleketli olmamıza ben okadar tatiller yurt içi yurt dışı yapmış olmamama rağmen anlaşamadık,komplekse girdi ondan çok kazanıyorum diye kesinlikle olmaz evlendikten sonra dank edecek kızınızız kafasina

Demiyorlar.
Benim KVmin bir arkadaşi (60 yaşinda kadin) türkiyede aşik olup evlendi. Kadina dügün dernek yapildi. Gelinlik bile almiş erkek tarafi, kina gecesi hepsi full yapilmiş. Damat 32 yaşinda olmasaydi büyük aşka belki inanacaktik :)
Adam şimdi almanyada yan gelip yatiyor.

üzüldüm. eğitimli bir kız kendinden 8 yaş küçük bir erkek. yaşları aynı olsa belki eğitime çok takılmaz çoğu insan ama 8 yaş çok büyük bir fark. sizi çok iyi anlıyorum diyemem benim kızlarım daha oldukça küçükler ama istemezdim kızım orta okulunu bitirirken cocuk 1 e başlamış . o zamanlar böyle birsey dense me çok kızardı kimbilir. e değişen ne? kadın çabuk olgunlaşan ve maalesef çabuk çöken ir varlik bir de kendinden 8 yaş küçük biriyle olmak.... dilerim kendisi olayın farkina varır. öyle haklısınız ki endişelenmekte

Ben de zamanında benden 1 yaş küçük, lise mezunu ve köyde yaşayan birinden hoşlanıyordum. Üstelik ben Ankara'da üniversite okuyan biriydim. Bunun sebebi dediğiniz gibi bence. Mesela ben "Benden daha iyi statülü erkekler bana bakmaz. En iyisi benden daha aşağıda bir insani seveyim belki o beni sever." diye düşünüyordum. Çünkü özgüvenim düşük

Kesinlikle. Kadinlarda fazla olmasada bu durumu gözlemliyorum. Erkeklerde daha cok görülen bir fenomen ama kadinlarda yapiyor bunu.
Yurtdişinda yaşayan kadinlarda cok gördüm. Köyden damat alma diye bir tabir var.
En kötüsü kadinlar bu konu hakkinda şaklaşiyorlar bile. "Amaaaan, koca bulamazsam köyden alirim" diye.
Konusahibinin kizida belki özgüven eksikliği yaşiyordur. Meslek malasef özgüven degil.
Burda aylar önce Doktor olan bir üye vasifsiz kocasi tarafindan Mobbinge maruz kaldiğini anlatiyordu mesela

Ablacığım ben de 35 yasindayim ve sizin gibi çok iyi niyetli, canımdan çok sevdiğim, ama aynı sizin gibi korumacı ve biraz mükemmeliyetçi bir annem var.

Bence kızınız şu an evlenmeyi düşünmüyor. Sizin gördüklerinizi o da görüyor ancak şimdilik güzel giden bir ilişkisi var ve ayrılmak istemiyor yasayip gormek istiyor. Yaşı da genç bence. Hemen evlenmek zorunda değil. Demek ki onu çeken bir şeyler var. Siz de onu yargiladiginizi ve kararlarina guvenmediginizi hissettirirseniz hiçbir şey anlatamaz artık size her şey mukemmelmis imajı çizer derdi olsa da anlatamaz annem zaten bana guvenmiyordu iyice güvenmeyecek diye düşünür. Bu anlamda onun ilişkisini normal karşıladığınızi, hayatın onun hayatı olduğunu ama her kararında yanında olduğunuzu, en önemli şeyin onun mutluluğu olduğunu filan söylemeniz lazim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…