Kızım için en iyisi sizce hangisi?

Bu kadar akla fikre umarim bir adım atarsiniz artik...
cocugumu dislayacak
Vebali gibi tek oturtacak hemde en arkaya
Diger arkadaşlarini kişkirtacak
Hirsizlikla itham edecek
Git bunu da yetistir annene vs gibi meydan okuyacak
Çocugum onun yüzünden okul disina cikicak yalniz
Psikolojisinin düzgün olmadigini müdurle teyit edeceksiniz
Bilmiyorum neyi atladim ama daha napsın istiyorsunuz o hasta ruhludan yavrunuzu kurtarmak için napsın daha...
Yetmezmı
Konu acacak ne var bunda o kadar net ki
Şikayet etmediginiz yer kalmasın ..cocugunuzu bir zahmet alin okuldan çunku özellikle diger cocuklarin gözündeki durumu degiştiremezsinjz...
Gittigi okulda durumdan bahsetmeyin mimlemeyin cocugu...
Ee hadi hareket artik

Mesaj dökümlerii ile beraber cimer güzel bir dilekçe yazın öğretmen hakkında....

Bakanlık halleder.

o kızıma vuran ellerini kırar bir tarafına sokardım

valla yapmanız gereken neyse ve hatta bir tık fazlasını yapın ,

terbiyesiz kadına haddini bildirin

ben öğretmenleri anlamakta ciddi anlamda zorluk çekiyorum, sanırım çocuğum olduğunda çok konu açacağım.

ben de lise dönemimde kızınız gibiydim, kendimi ezdirmezdim asla ama öğretmenler böyle öğrencilere taktı mı takıyor, illa ki öğretmen ne diyorsa o olacak senin doğruların olamaz.

mesela annem okula geldiği zaman bir öğretmen kızınızı kobay olarak incelemeye almalılar o kadar tuhaf demişti, tuhaf olmamın sebebi onun saçma sapan laf sokmalarına karşılık vermem ama onun bu lafı bende büyük bir yaradır ki annemde çok üzülmüştü. muhtemelen bu yaşadıkları da kızınızın içinde bir yara olarak kalacak.

eğer illa tek başına oturtacaksa öne oturtsun boyu kısa diyorsunuz bu çocuk arkadan tahtayı nasıl görecekmiş? git gide derslerden kopması çok normal.

ben olsam öğretmeni şikayet ederdim fakat bilmeniz lazım ki şikayet ettiğiniz de diğer öğretmenler de kızınıza cephe alacak büyük ihtimalle.

öğretmenin sinir hastası olması sizi ilgilendirmez, gitsin tedavi olsun. siz onun sinirlerini bir alın bakın bakalım kızınıza bir daha ağzını açabiliyor mu.

hayatımıza dokunan meslekleri sırf para için seçip sonra böyle hayatlarımızı zehir ediyorlar.

Ben okula gittim öğretmenlere sordum bu sınıfı hep kızım rahatsız ediyormuş dedim diğer öğrenciler hiç mi yaramazlık yapmıyor ..mümkün değil dedi müdür bey ve öğretmenler.. Sınıf öğretmeni kızıma sınıfta senin annen diğer öğrencileri suçlamış diğer veliler duysaydı görürdü annen demiş . Tehtit etti resmen kızımı... müdür bey bana olurda açık konuşayım tartışırsanız 3 ay hastanede yatar dedi kadın için şikayetçi olmayın dedi..ahhh valla içimden neler geçiyor bir bilseniz..

ya delireceğim! kadın hastaysa bize ne demediniz mi? böyle 3 ay hastanede yatacak kadar hasta birisi nasıl öğretmen demediniz mi? başlarım onun sinir hastalığına benim kızım daha önemli demediniz mi? müdür de size psikolojik baskı yapmış ve siz etkisinde kalmışsınız.

En önemlisi kızımın anne vicdan azabı duyuyorum ben deyip sürekli kendini suçlaması oldu...özür dilemiş yüzüne bakmamış kızımın...Ben daha dileme artık bırak dedim ama anlamıyor eminim derste yine parmak kaldırıp öğretmene yine şirinlik yapmaya çalışıyordur...

Bir öğrenci olsa sorun kalsın savaşsın , Her yer kötülere doludur denebilir ancak söz konusu olsan vicdansız , ruh hastası bir ogretmense işler değişir.

Bir uzman desteği alın Çünkü kızınızın durumu iyiye gitmiyor.

Öğretmeni ve müdürü şikayet edip okuldan ayrılın.

Zaman kaybetmissiniz.. Babası da çok rahatmış bana göre.

Öğretmeni kesinlikle şikayet etmelisiniz. Hiç bir öğretmen dışlamak adına en arka sıraya tek başına oturtamaz sürekli olarak.
Ben olsam başka okula alırdım. Çünkü çocuk asla orada mutlu hissetmeyecektir. Tabii bir de bir psikaytr ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Ben de öğretmenim. Bir meslektaşımın böylesine dengesiz davranışları olmasına cok şaşırdım ve uzuldum. Sınıf öğretmenlerinin bu ya s grubuna yaptığı söylediği her sey kalıcı olur. Buyuk izler bırakır. Arkadaş ilişkileri de karakterinin şekillenmesinde cok etkili olur. Kiziniz daha fazla etkilenmeden onu ordan alin. Öğretmeni de ilgili yerlere şikayet edin
Peşini bırakmayin. Mudur koruyor belli ki öğretmeni. Kulak asmayın. Izin verildikçe sizin kızınızgibi baska çocuklara da zorbalık yapmaya devam eder

Ya çok fazla yumsaksin. Adam çoçugunu dövmekten bahs ediyor, hakaret ediyor ve müdürün "sinirsel hasta" bahanesi ile hersey iyi mi oluyormus? Sinirsel hasta ise, bu meslegi yapmasin. Bu sekilde çoçuklara ders verilmez.

O ögretmenide, okuluda her yerde sikayet et. Ve kizini derhal o okuldan al. Yok sene içi okul degisim felan hiç düsünme. Kizin her gittigi gün ona bir travma olarak geri dönüyor. Bu yastaki yasadiklari asla unutulmuyor. Özgüvensizlige, bir çok probleme yol açiyor.

Esini dinleme, derhal baska okula yazdir kizini.

Merhaba bayanlar
Direk konuya geçeceğim 10 yaşında 6. Sınıfa giden bir kızım var..
Sorunu okulu ile alakalı,
Bu seneye kadar okulunda ortalama bir öğrenciydi,fakat karakteri biraz asidir ki bu sene banada sorun yaşattı ,geliştirdim kendimi karakteri oturuyor dedim..
Sınıfında arkadaşları vardır azdır ,biraz dikkat eksikliği var ve hiperaktif ama ileri derecede değilmiş rehber öğretmeni doktora gerek yok dedi.hareketli bir kız iletişimi kendini ifadesi bir yetişkin gibidir,
Sınıf öğretmeni kızımı yalnız oturtuyormuş kızım halinden memnun tabi. Ev ziyaretine geldi öğretmeni öğrenciyi tanımak içinmiş sorular sordu bir sürü özellikleri falan vs. Bana kötü huyları var mı dedi bende dağınıktır biraz dedim ,öyle değil başkasının eşyalarını almak gibi dedi. Sınıfta hırsızlık olayı olmuş dedi size söyledi mi bende hayır dedim.öğretmeni gidince kızıma sordum ,evet anne beni suçluyorlar dedi üzülerek .
Bir hafta sonu kızım keyifsiz anneyim hemen anladım sordum neyin var kızım anne dedi bugün sınıfta öğretmeni yerlerini değiştirmiş diğer kızlar itiraz etmişler kızım hep yalnız oturuyor ..derken kızımı en arkaya koymuş öğretmeni sınıfta en kısa diyebilirim buda itiraz etmiş göremiyorum beni buraya koymayın, ağlamış...sınıftan çıkmış arkasına bakmadan ,tabi sinirlendi kızım aslında saygısızlık yaptı biliyorum, öğretmeni sizin sınıf öğretmenliğini bırakıyorum demiş diğer öğrencilere,herkes kızıma faturayı kesince sınıfta 4kişi hariç hepsi kızıma cephe aldı..tabi onlarda çocuk biliyorum,ama kızım güvenlik görmeden okul dışına çıkmış bana çok bunaldım dedi hakaret ettiler dedi,,,bende
Öğretmene yazdım hocam kızım adına özür dilerim ,fakat okul dışına çıkmış ya başına bişiy gelseydi Bana bunun hesabını kim verecekti ,siz bir karar verdiniz ama fatura benim kızıma kesildi ,öğrenciler çok üstüne gitmişler ben böyle bir şeye izin veremem okulda psikolojik baskı görüyor dedim ,
Bana verilen cevap kızınız yaramaz şımarık ,kızınız rahatsız edilmiyor herkesi o rahatsız ediyor ,sınıftan çıktı gitti ,ben velisi olsaydım onu iyice döverdim,bütün öğretmenler ondan şikayetçi,çok istiyorsanız alın başka okula yazdır dedi,,,
Ben şok oldum okula gittim müdürle konuştum adam şaşırdı nasıl yazabilir bunları ben kızınızı seviyorum dedi konuyla ilgileneceğim bütün yazışmalarının hepsini hem müdüre hem rehber hocasına okuttum ...bütün diğer öğretmenlerle görüştüm biz sizn kızınızdan bu derece şikayetçi değiliz çocuktur dediler.. rehber öğretmeni inanamadı sizin anlayacağınız okuldaki hademeye kadar herkesle görüştüm. Ortak fikir diğer kızlar onunla çok uğraşıyor evet...oldu.. Sınıf öğretmenle hiç görüşmedim müdür rica etti gerçekten ,hastaymış güya sinirsel olarak...tamam dedik..
Bir kaç gün geçti kızımla hiç konuşmuyormuş muhatap almıyormuş,herkes cuma günü ona sarılırken kızıma sen bana sarılma istemiyorum demiş..benimki arkadaşlarının önünde mahcup oldum anne dedi..başına kâğıtlarla vurmuş öğretmeni öylesine hadi git bunuda annene yetiştir demiş ..Ben sessiz kaldım napcam ama bu tavırları öğrenciler içinde yaptığı için resmen kızım ne kadar etkileniyor bir bilseniz...
Sınıfta kötü kız ilan edilmiş arkadaşı anlatıyor bana ne yapsa suç herkes ona takılıyor diyor.. aslında ezik değil kızım aldırmamakta inat ediyor gibi görünüyor...sınav notları düştü baya kötü geçti,,soruları okumadan yapıyor sanki... sizce düzelir mi bu durum...Kızım başka okula gitmek istiyor..vereyim mi ..şimdi veli bilgilendirmeye girdim bütün davranış notlarını 2 vermiş sınıf öğretmeni .. geçen sene de aynı sınıftı çok iyiydi ,bilinçli yapmış diye düşünüyorum...napsam lütfen bir akıl verin ..eşim bana alırsan gittiği okulda Ya aynı şeyler olursa diyor..
Ne biçim öğretmen bu. Böyle. öğretmen olmaz olsun. Kızınız başka okula gitmek istiyorda hiç düşünmeyin kurtarın yavrunuzu oradan

Ben okula gittim öğretmenlere sordum bu sınıfı hep kızım rahatsız ediyormuş dedim diğer öğrenciler hiç mi yaramazlık yapmıyor ..mümkün değil dedi müdür bey ve öğretmenler.. Sınıf öğretmeni kızıma sınıfta senin annen diğer öğrencileri suçlamış diğer veliler duysaydı görürdü annen demiş . Tehtit etti resmen kızımı... müdür bey bana olurda açık konuşayım tartışırsanız 3 ay hastanede yatar dedi kadın için şikayetçi olmayın dedi..ahhh valla içimden neler geçiyor bir bilseniz..
Yatsin, o hastanede yatmasin diye kiziniz mi yipransin... Bu açikca mobbing... Zaten psikolojisi bu kadar bozuksa bu mesleği iyilesene kadar yapmasin... Tamam anlarim çocugunuz şimarik ,bencil v.s her şey olabilir ama karsi üslup böylemi olmali.... Ne fena cocuklar oluyor siniflarda , her ogretmen boyle yaklasssa neler olur... Kiziniz çocuk ogretmen değil ... Ben olsam kizima pedegog ayarlarim kizima terapi gordururum kesinlikle ... Bunun yanısıra kesinlikle ogretmeni once meb e sikayet ederim sonrada dava açarım. Kimsenin küçücük cocuklara mobing uygulamaya hakki yok... Sizin yerinize ben sinirlendim, bir ogretmen olarak meslektasimdan utandım.

Öğretmeni şikayet edin,kızınızı da yeni bir başlangıç yapabilmesi adına başka bir okula alın.
Tamam kızınızda sinirli,agresif vs ama yaşı gereği olabilecek şeyler bunlar. Ben olsaydım bir güzel döverdim diyip,kafasina kağıtla vuran,şımarık,herkesi rahatsız ediyor diyen bir öğretmenle asla olmaz zira bu saatten sonra kızınız ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.
Kızınızla oturup konuşun,kendini toparlaması,yeni bir başlangıç yapabilmesi adına başka bir okula göndermeyi düşündüğünüzü ama onunda çabalaması, asi taraflarını törpülemeye gayret etmesi gerektiğini anlatın. Bir daha okul değişikliği olmayacağını,güzel bir başlangıç olması için üzerine düşeni yapmasını güzellikle anlatın. Alışmasın yani rahata,burda da olmazsa başka okula gönderirler demesin diye bu konuşma bence elzem. Bunu fırsat olarak görüp sıfırdan başlamaya hazır olmalı kafa olarak.

Merhaba bayanlar
Direk konuya geçeceğim 10 yaşında 6. Sınıfa giden bir kızım var..
Sorunu okulu ile alakalı,
Bu seneye kadar okulunda ortalama bir öğrenciydi,fakat karakteri biraz asidir ki bu sene banada sorun yaşattı ,geliştirdim kendimi karakteri oturuyor dedim..
Sınıfında arkadaşları vardır azdır ,biraz dikkat eksikliği var ve hiperaktif ama ileri derecede değilmiş rehber öğretmeni doktora gerek yok dedi.hareketli bir kız iletişimi kendini ifadesi bir yetişkin gibidir,
Sınıf öğretmeni kızımı yalnız oturtuyormuş kızım halinden memnun tabi. Ev ziyaretine geldi öğretmeni öğrenciyi tanımak içinmiş sorular sordu bir sürü özellikleri falan vs. Bana kötü huyları var mı dedi bende dağınıktır biraz dedim ,öyle değil başkasının eşyalarını almak gibi dedi. Sınıfta hırsızlık olayı olmuş dedi size söyledi mi bende hayır dedim.öğretmeni gidince kızıma sordum ,evet anne beni suçluyorlar dedi üzülerek .
Bir hafta sonu kızım keyifsiz anneyim hemen anladım sordum neyin var kızım anne dedi bugün sınıfta öğretmeni yerlerini değiştirmiş diğer kızlar itiraz etmişler kızım hep yalnız oturuyor ..derken kızımı en arkaya koymuş öğretmeni sınıfta en kısa diyebilirim buda itiraz etmiş göremiyorum beni buraya koymayın, ağlamış...sınıftan çıkmış arkasına bakmadan ,tabi sinirlendi kızım aslında saygısızlık yaptı biliyorum, öğretmeni sizin sınıf öğretmenliğini bırakıyorum demiş diğer öğrencilere,herkes kızıma faturayı kesince sınıfta 4kişi hariç hepsi kızıma cephe aldı..tabi onlarda çocuk biliyorum,ama kızım güvenlik görmeden okul dışına çıkmış bana çok bunaldım dedi hakaret ettiler dedi,,,bende
Öğretmene yazdım hocam kızım adına özür dilerim ,fakat okul dışına çıkmış ya başına bişiy gelseydi Bana bunun hesabını kim verecekti ,siz bir karar verdiniz ama fatura benim kızıma kesildi ,öğrenciler çok üstüne gitmişler ben böyle bir şeye izin veremem okulda psikolojik baskı görüyor dedim ,
Bana verilen cevap kızınız yaramaz şımarık ,kızınız rahatsız edilmiyor herkesi o rahatsız ediyor ,sınıftan çıktı gitti ,ben velisi olsaydım onu iyice döverdim,bütün öğretmenler ondan şikayetçi,çok istiyorsanız alın başka okula yazdır dedi,,,
Ben şok oldum okula gittim müdürle konuştum adam şaşırdı nasıl yazabilir bunları ben kızınızı seviyorum dedi konuyla ilgileneceğim bütün yazışmalarının hepsini hem müdüre hem rehber hocasına okuttum ...bütün diğer öğretmenlerle görüştüm biz sizn kızınızdan bu derece şikayetçi değiliz çocuktur dediler.. rehber öğretmeni inanamadı sizin anlayacağınız okuldaki hademeye kadar herkesle görüştüm. Ortak fikir diğer kızlar onunla çok uğraşıyor evet...oldu.. Sınıf öğretmenle hiç görüşmedim müdür rica etti gerçekten ,hastaymış güya sinirsel olarak...tamam dedik..
Bir kaç gün geçti kızımla hiç konuşmuyormuş muhatap almıyormuş,herkes cuma günü ona sarılırken kızıma sen bana sarılma istemiyorum demiş..benimki arkadaşlarının önünde mahcup oldum anne dedi..başına kâğıtlarla vurmuş öğretmeni öylesine hadi git bunuda annene yetiştir demiş ..Ben sessiz kaldım napcam ama bu tavırları öğrenciler içinde yaptığı için resmen kızım ne kadar etkileniyor bir bilseniz...
Sınıfta kötü kız ilan edilmiş arkadaşı anlatıyor bana ne yapsa suç herkes ona takılıyor diyor.. aslında ezik değil kızım aldırmamakta inat ediyor gibi görünüyor...sınav notları düştü baya kötü geçti,,soruları okumadan yapıyor sanki... sizce düzelir mi bu durum...Kızım başka okula gitmek istiyor..vereyim mi ..şimdi veli bilgilendirmeye girdim bütün davranış notlarını 2 vermiş sınıf öğretmeni .. geçen sene de aynı sınıftı çok iyiydi ,bilinçli yapmış diye düşünüyorum...napsam lütfen bir akıl verin ..eşim bana alırsan gittiği okulda Ya aynı şeyler olursa diyor..

Her cocuk ayni fabrikadan cikmıs gibi benzer davranista ve kisilikte olsa okula ögretmene ne gerek olurdu. Valla ben senin yerinde olsam elindeki msj larla CİMERE Şikayet yazarim. Bütün çocuklar vicdansiz sinir hastasi ögretmenden kurtulur.ilerde bu davranislar çocugunuzda derin yaralar bırakir direkt olarak kişiligine zarar verir asosyal olur. Müdürün özür dilemesi falan fasafiso zaten boyle bir ogretmenin yetistirdigi çocuktanda hayir gelmez. valla sacını basını yolar eline veririm

Liseye giderken, dersimize bile girmeyen bir bayan öğretmen bana takmıştı. Beni ne zaman görse ‘ne kadar çirkinsin , hayatımda hiç senin kadar çirkin birini görmedim’ diyordu.
Ki Allah’a çok şükür elim yüzüm düzgündür . Bir çok insan tarafından beğenilirim , kendimi de severim . Ayrıca öyle olsa bile yakışıyor mu hiç bir öğretmene ...
ilk başlarda takmadım , ama sonra o kadar abarttı ki bu kadın , sürekli beni takip ediyordu . Resmen köşe kapmaca oynuyorduk kadınla okulda . Anneme söylemiştim , okula gelip bir güzel verdi ağzının payını . Oradan da müdüre ..
bir daha hiç bizim katta görmedim kadını😂
Demem o ki ben o yaşta çok etkilenmiştim, sizin kızınız çok daha küçük . Yatarsa yatsın hastanede hatta mümkünde yatsın yani gerçekten . Kendi psikolojisi bozuk diye , etrafındakileri de mi bozacak ne münasebet. Sessiz kalmayın . Galaxyeliz61 Galaxyeliz61

Ben de öğretmenim. Lisede çalışıyorum. Çok çok cokkk sorunlu öğrencilerim var sınıf öğretmenliği yaptığım ama bir kere bile sınıf içinde onu rencide etmedim bazen sınıfın disinda kapı önünde yarım saat onunla konuştum, haraç toplama, akran zorbalığı ne ararsanız vardı sorun gerçekten büyüktü, rehber öğretmen idare veli derken yavaş yavaş toparlıyor. Ama öğretmenin tavrı çok onemli. Git bunu da annene yetiştir ne demek yani. Öğretmen bir çocuğun başına gelen herşeyi ailesine söylemesini salık vermeli. Okula kadar gidip psikolojim iyi değil dyip görüşmemesi de gerçekten psikolojisinin iyi olmadığını gösteriyor bence. Kızının sorunları olabilir. Ama yalnız oturtmak bile bu sorunları arttırır. Siz diğer öğretmenleriyle açık açık konuşun. Gerçekten sorunu öğrenmeye çalışın. Sorunları tam olarakk öğrenince ancak yardımcı olabilirsiniz kizinizada. Gerekirse o zaman uzman desteği de alırsınız. Çok üzüldüm. İnşallah sorunları halledersiniz. Bazen öğretmen değişikliği çok daha iyi olabiliyor...

valla ben bile okurken şok oldum yazık bunun yetiştirdiği öğrencilere..
ben kızımın ya sınıfını ya okulunu değiştirirdim öğretmene inat değil sadece ayrımcılık olmayan bir eğitim alsın diye.

Çocuğu hemen kurtarın oradan bence iyice soğuyacak okuldan eğitimden. Benim de sınıf öğretmenim çok kötü ve ayrımcıydı bana tokat atmıştı 1. Sınıfta herkesin içinde. Asla unutamadım 26 yaşındayım.

Lutfen ogretmeni milli egitime sikayet edin. Bu nedir? Mudur de ayri ilginc. Gorusmeyin onunla sinir hastasi diye rica ediyor. Sinir hastasina bir sinif cocugu nasil emanet ediyor?
Itaat ile saygiyi karistirmayin olur mu? Kiziniz kimseye itaat etmesin. Size bile. Asi kizlari sevin💜

Umarım çocuğu okuldan almış öğretmeni de şikayet etmiş ve mesajları silmemişsindir..çocuğuna bunu yapmalarına nasıl izin verirsin sen annesin her koşulda korumak senin görevin..

Peki sinir hastası biri nasıl eğitim veriyormuş
Meslege atandigimizda saglik raporu alacagimiz zaman bizden para alip hastanede kapi kapi gezip doktor imzasi attirdilar bize. Hicbir dr muayene bile etmedi. Bu bolumlerin icinde psikiyatri ve norolojide vardi. Odasina girdik imza atti dr.lar ciktik. Kimse ruh sagligimiza bakmadi yani. Oysaki bence tum ogretmenler belirli araliklarla ozellikle ruh sagligi olarak muayene olmali ve ruh sagligi iyi diye rapor almali.
Dogumdan sonra agir lohusa depresyonu geciren arkadasim bu sebepten2 kere heyet raporu almasina ragmen meslege gayet devam ettirildi. Ustelik 1. Sinif okuttu ve o cocuklarin haline aciyorduk biz. En son sikayet edilip suruldu ucra bir yere. Sanki o ucra koydeki cocuklar cocuk degilmis gibi sadece surduler kadini.
Uzuluyorum cocuklara. Kucucuk yasinda nasil bir baskiya maruz kalmis kiziniz. Kesinlikle sikayet edin ve pesini birakmayin. Kizinizi da alin baska okula verin. Ustelik 2 sene sonra sinava girecek bu cocuk. Boyle bir ortamda nasil sinava hazirlansin?

X