Kızım için en iyisi sizce hangisi?

Oğretmenle ugrasın.pesını bırakmayın.ogretmen kızınızla ugrasıyor.ayrıca sız sessız kalsanız veya okul degıstırsenız vence bu kacmak.kızınıza da ıyı ornek olmazsınız.onu rahatsız eden bırınden kacmıs gibi olacak.sorunla yuzlesılır sorun cozulur. Burada sorun ogretmen.ogretmenı gereklı yerlere elınızdekı yazısmalarla beraber sıkayet edın.

Bence acil okul degisikligi yapin ama bu yetmez muhakkak psikolojik destek de alin ve öğretmeni de sikayet edin.Yaşı küçük oldugu icin nereye giderse gitsin illaki sorun yasayacaktir ama bağ kurabilecegi bir ogretmenle karsilasirsa sorunlariyla başetmeyi ,sorunlarını çözmeyi daha dogrusu süreci daha saglikli bir sekilde atlatmayi öğrenecektir.Dislanmak cok cok yaralayici bir sey ustelik birde hirsizlik yakistirmasi da var.Cocugunuz acisindan baktigimda cok canim.yandi buna katlanmak zorunda degil yaninda oldugunuzi hissettirin lütfen.Asi demissiniz ,olabilir , asi cocuklar evet cok yorucu ama okul ortami da bu durumunu daha da tetikliyor o nedenle sirf bu yuzden bile okulunu degistirmek gerekir tedavi edilmesi gerekir.Ne diyecegimi de bilemiyorum ,cocugunuza tahammul edilmesi zor insan muamelesi yaptirmaniza gerek yok.Bu davranislarinin nedenlerini bulup tedavisi edilsin ve tedavisinde yaninda olacak ogretmenlerle okutulsun bu yani..

Merhaba arkadaşlar kızımın okulu değiştirdin ,öğretmeni şikayet ettim..Bir pedagogtan randevu aldım şubat 6 Biraz geç ama napayım TrabZon burası pek fazla bir imkan yok...şimdi size öğretmen ile yazışmaları atayım ekran görüntüsü olarak kanıt olarak bunları ileri sürdüm...

...

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-15-14-37-16.png
    Screenshot_2020-01-15-14-37-16.png
    360,1 KB · Görüntüleme: 92

herkes kendi çocuğundan sorumludur o çocuklarını istediği gibi dövebilir ama siz dövmeyen konuşmayı tercih eden bir annesiniz öğretmenin şiddet eğilimi kendi sorunu.
her şımarık öğrenci de, öğretmen de aynı şekilde şımarıklık yapıp sınıf mı değiştirecekmiş? madem çocuklarla uğraşamayacak o zaman öğretmenlik okumasaymış. bu tür davranışlar bir ömür bizim içimiz de yara olarak kalıyor kendisi psikolojik rahatsız olabilir ama siz kızınızın aynı şekilde hasta olmaması için çaba sarf etmek zorundasınız.
lütfen kendilerine tabi ki çocuğumu başka okula alırım fakat sizin bu öğretmenliğinizi de sorgulatırım deyin.

yalnız yanlış hatırlamıyorsam eşi amir demiştiniz, ben polislerden korkarım kafalarına göre saçma sapan şeyler yapabiliyorlar mesleklerini kullanıp, dikkatli olmanızda fayda var.

İlk önce o öğretmen hakkında acilen soruşturma açılmalı bunun için gerekli yerlere şikayet başvuru yapın. Kızınızı acilen pedagog ile görüştürün muhtemelen okul veya sınıf değişikliği tavsiye edecektir. Kızınızı harcatmayın okuldan soğumasına izin vermeyin, spora verin orada edindiği arkadaşlıkları ona iyi gelecektir. Siz ve yavrunuz üzülmeyin herşey yoluna girecek

Öğretmen meslek etiğine uygun davranmıyor.Evet bazı çocuklar asi oluyor ama biz önce velisiyle konuşuyoruz, onu sınıf arkadaşlarıyla daha fazla kaynaştırmaya çalışıyoruz.Şikayet yolları her zaman açık.Biz karşımıza her çeşit öğrencinin çıkacağını bilerek öğretmen oluyoruz.

Arkadaşlar güncelleme yapayım bugün kızımın okulunu değiştirdin,öğretmeni şikâyet ettim ..gerçekten okula son kez gittim bütün öğretmenler yanıma geldi saolsunlar,bir o tepkili davranıyordu,bundan sonra kendisi uğraşsın artık istiyorum,,bu arada kızıma bir pedagogtan randevu aldım şubata gün verdi.. ....

Yazışmaları kanıt olarak sundum ,,burayada ekledim ...kızımın özrünü kabul etmeyen herkesin önünde önce bana inanmayıp sonra sen okuldan nasıl çıkarsın diye bağıran bir öğretmeni olmasın istemiyorum ...Bir veli olarak bizde yorulduk bu durumlardan..

İ

Arkadaşlar güncelleme yapayım bugün kızımın okulunu değiştirdin,öğretmeni şikâyet ettim ..gerçekten okula son kez gittim bütün öğretmenler yanıma geldi saolsunlar,bir o tepkili davranıyordu,bundan sonra kendisi uğraşsın artık istiyorum,,bu arada kızıma bir pedagogtan randevu aldım şubata gün verdi.. ....
Iyi yaptınız başka okula vererek.Kızınız sevindi mi nasil durumu?Çok geçmiş olsun

X