- Konu Sahibi gxuxlçin06
-
bu arada kızlar benim annem ablamın kızına wc yi söyle ögretti wc birlikte girip bak ben çişimi buraya yapıyorum diye diye ögrendi ... belki işe yarar
benimkide ayni2,5yasinda ve hala söylemiyor.Tuvaletini yapacagi zaman banyo,baska oda gidip saklaniyor.Yanina gidip gel tuvalete gidelimdiyorum cik diye bagiriyor ve kapiyi kapatiyor.Anlayacagin yalniz degilsin :)
[sıze="2"]canım bende ilk başlarda dediğin gibi alıştırmaya çalıştım ama malesef geceleri ağlayarak uyandı veyapmayı reddeettibüyük oğlumda pek sorun yaşamadım,önemli olan çişe alıştıktan sonra gece kaçırmalarının olmamasıdır,bazı annelerimiz gündüz bezsiz gece bezli alıştırmaya çalışıyorlar son derece yanlış ben büyük oğlumu asla gece bezlemedim geç saatte tamamen uyanmasını sağladıktan sonra cişe tuttum,asla uyur haldeyken çiş yaptırmayın bu çocuğun gece keçırmalarına sebeb olur kesinlikle tamamen uyanık olmasını sağlayın,inşallh küçük oğlumda abisi gibi başarılı çıkar bu çiş meselesinden 2 yaşında şuan yavaş yavaş başlıycaz allahın izniyle.....kesinlikle sabır işi ,şefkatle,sevgiyle ,korkutmadan lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?