• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi kızım hala bezine çiş yapıyor!!!

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
benim oğlum 27 aylık bende yakın zamanda başlayacağım..arada wc yw götürüyorum ama hiç oturmuyor klozete.lavobaya gidip ellerini yıkamak istiyor..bezini hiç istemiyor altında bezsiz dolaşmak istiyor.geçen gün oturdu 1 dakika klozette hadi çiiş çiişş yaptım.kalkmak istedi kaldırdım.odaya girer girmez halıya işedii.üüüfff yaaa napçam beeeennnn

benim kızımda 3 yaşında.ben çalıştığım için babaannesi bakıyor ona.oda hal abezineyapıyordu son çareyi akşamları ve hafta sonlarını bezini çıkarıyorum 10-15 dakikada bir bezinin olmadığını üzerini ıslatmaması gerektiğini hatırlatıyorum..ayrıca ben biraz korkuttum yalan söylemicem..ama sonuç ikinci gün benimleyken tuvaletini söylüyo artık...ama asıl sorun babaannesiyleyken hala bezine yapıyo..

kızlar benim 32 aylık bi kızım va
yani 2,5 yaşını geçti
2 yaşından sonra güzel güzel yapıyodu laızmlığa
5 günde öğrendiama ne olduysa oldu şimdi yapmamkta diretiyor
bende lazımlığı istemiyo heralde diye
normal tuvalete alıştırıp tamamıyle rahat edim dedim
bir gidiyoruz
suyu açıyo kapıyo oynuyo
sesimi çıkarmıyorum tek yapsın siye
çoğunlukada yapyo
ama sadece günde bir yada 2 defa
sonra gerisi hep altına
bende dayanamdım bezliyorum
bi akıl verin nolurya:çok üzgünüm:

nunuk anne çok hata yapmışsın canım yaaa,çocuklara tuvalet eğitimi verirken yakarım falan demek çok yanlış!!!evet kabul ediyorum bu dönem çok sancılı geçiyo ama bu yola başvurmak çok saçma bence....

Back