Kızım erkek olmak istiyormuş acil yardım..deliricem

Bu durumda cocuga tam destek bi yaklasim serglemeli bence ebeveynler. Zor ama malesef uzaklasmasin inada donmesin diye sart. Psikologla ilerlemek gerek. Heves mi yoksa gercekten trans birey mi anlamak gerek. Duzelse de duzelmese de evlat sizin vazgecebilir misiniz? Evlat sadece dogru seyler yaptiginda sevilen bisey degil. Kiz ya da erkek evlat sizin evladiniz. Ya destekler her durumda ona sahip cikar basarsiniz bagriniza ya da karsi cikar kurtlar sofrasina atarsiniz.

Rüzgar erkoçlar erkekden hoşlanmıyor ki kadınla evlenmişti en son değişti mi ki?

yakın yaşta kızım var
Böyle birşeyle bana gelse ergen psikoloğu ile başlar psikiyatri, endokrin vs her yolu denerim
18i bekleyelim, saygı duyarım, transda olabilir safsatasına girmezdim bile
tabiki öyle olsada benim çocuğum, canım kanım her türlü severim
ama bir sabah uyanıp bugün saçımı maviye mi boyatsam acaba ergence bir konu değil bu

Son düzenleme:
msj tekrarı

Twitter vs gördü mü havalı gelebilir bu durum özenti olabilir geçici olabilir ters tepki vermeden psikologla günleri atlatmaya çalışın

Bir arkadasim boyleydi. Lisede de erkek gibi giyindi. Üniversitede hatta bir kızla sevgili oldu ama cinsellik yaşamadan. Sadece seni özledim bilmemne sözlerle. Kızla opusmemisti. Bi kızı koruyup kollama dusuncesiydi sadece cazip gelen. Anne baba bosanmisti. Sonra psikolog vs destek aldı. Şimdi evli bebek bekliyor. Güçsüz olmak ezilmek istemiyor erkek olmak istiyormuş o zamanlar. Güvende hissetmiyormus. O da sünnet olmak istiyordum küçükken derdi. Zaten evlenmeden önce de erkek flortleri oldu

Siz beni anlamadinizzzz ya da ben yanlis anlattim.
Ruzgar erkoclar kadindi trans birey oldu ama kadinlardan hoslaniyor. Trans kadinlarin cogu kadinlardan hoslaniypr. Erkek olandan hoslanan gormedim.
6 yasindan beri varmis diyor kadin. Bende diyorum ki madem bukadar karsi cikacaktiniz 6 yasinda neden ele almadiniz. Suan da karsi cikmasi cok yanlis bunu anlatmaya calistim

Hedef gostermek? Benim kafam oyle kotuluklere calismaz hanimefendi. Gozlemlerime dayali yorumumu yaptim.
hangi gözlemler?
sanat camiasında her gün cinsiyet değişimi oluyor
benim gözlemlerim de kokuşmuş zihniyetli ailelerin çocuklarının bu yola başvurduğu
hem özenti,hem aşırı serbestlik ,hem zengin hem baskıcı aileler.
tesettür filan yanından geçemez olayın.
evet yorumunuzu gayet art niyetli buluyorum
konu sahibi gibi sıradan hayat yaşayan aileleri tenzih ediyorum
bunların sebepleri de genelde sosyal medya
eskiden rokçı olmak popüler birşeydi ,şimdi gay lezbiyen olmak ,çoğu çocuk bunu birşey sanıyor.
ayrıca bundan 15 yıl önce lgbtt psikoljik bir hastalık sayılıyordu,binlerce araştırma ,makale var açın okuyun
abd lobisi ,dünyayı cinsiyetsizleştirmek ve üremeyi kesmek için lgbtt propagandası ile gençleri zehirliyor
kendi bilim adamlarına lgbtt doğuştandır diye bilimsel makale yazdırıp bunun doğal olduğunu savunuyor, doğal olması dünyanın yaratılışına ters bir kere.
konu sahibi gerçekten evladınız için üzüldüm, destek alın ve onu bu yaşadığı karmaşadan kurtarın,inş düzelir ve nasıl doğdu ise öyle yaşamaya devam eder.

Lgbt, rockci olmak, kokusmus zihniyetli aileler, abd lobisi, yaratilis....
Hanimefendicim, ne alaka?
Ben ne demisiiiiim siz nerelerde bogulmussunuz. Birkac kez okuyun isterseniz yazdigim seyi
Hangi gozlemler sorunuza cevap vericem sadece diger cumleleriniz beni ilgilendirmiyor.
Ogretmenim. Regl olur olmaz baskici tesetturlu ailelerden bazilari (ozellikle baskici diyorum tesetturlu ailelerin hepsi boyle demiyorum) kiz cocuklarini da tesetture sokuyor. Cocuklar muthis bir baskiyla geliyor okula. Ve aileler asla o cocuklarin kendilerinin gormedigi kendi sosyal cevrelerinde ne kadar zorluk cektigini, akranlarinin zorbaliklarini, adapte olamayislarini gormuyorlar. Biz ogretmenler bizzat tanik oluyoruz. Binde bir bazi cocuklar hemen uyum sagliyor ama cogu ruh gibi dolasiyor siniftan cikmiyor. Bu baglamda bir ogretmen gorusu size zarar degil yarardan baska hicbir sey vermez unutmayin, tanik olan bizleriz.
Tesetture girmeyi kotulemedim ben, nasil ki isteyen minicik sortunu giyip geziyor isteyen de basini ortsun ben ozgurlukten yanayim. Kucuk cocuklari henuz karar verme yetenegi ya da bilinci olmayan yaslarinda belli bir kaliba sokmak saglikli degil, ben bundan baska bir seyden bahsetmedim. Konu sahibinin derdinin farkindayim ve ona bakis acisi sundum.

Size acil papatya caylari ismarlamak isterdim...

Lutfen konu çözümü yerine bilip bilmeden yargıçlaşıp yargı teşhis dağıtmayı bırakın.Buna ihtiyacım yok.

İlk ve önemli adımı atmışsınız. Umarım en kısa zamanda çözüme de ulaşırsınız. Benden size tavsiye kendi aile ve akrabalarınizla şuan bu durumu çok paylaşmayın. Siz bu konuda hassas davransnız bile çevrenizdeki insanlar kızınızı üzecek tepkiler verebilirler

Tam ergenlik süreci çok zor Allah yardım etsin. Belki geçici bi durumdur. O yaşlarda kızım var benimde bizde tam tersi ergenlikle birlikte daha çok süslenmeler filan arttı. Eskiden böyle değildi. Arkadaşın bi kızı var bi dönem o böyle olmuştu. Kore kültürünün etkisinde kalmıştı o kız. Öyle bir şey olabilir izlediklerine filan dikkat edin.

Rüzgar erkoçlar erkekden hoşlanmıyor ki kadınla evlenmişti en son değişti mi ki?

öğretmen olmanıza ayrıca üzüldüm
demekki böyle tesetürlü aileleri hedef alan öğretmenler de var
ne istiyorsanız bu ailelerden?
peki daha küçücük çocuğunu teşhirci gibi giydiren, aşırı serbest ortamlara sokan ,alkol aldıran ebeveynleri de gördünüz mü?
gözleriniz kapandı sanırım onlara bakarken?
nasıl da şirin şirin minicik şortum diyorsunuz
leş düşüncelerinizi kendinize saklayın
bu ülke ne çektiyse sizin zihniyetten çekti.
kendiniz gibi olmayan hakkında atıp tutma konusunda bir numarasınız.
ben gençliğimde çok farklı ortamların hepsine girmiş, rockçı bir genç kızdım,çarşaflı arkadaşım da vardı ,punkçı arkadaşım da.
sizin o örğetmen olarak gözlemledim deyip yanılttığınız çevreyi ben genç kız olarak görerek yaşadım
elbette baskı altında genç kızlarımız var ,ama asla sizin bahsettiğiniz gibi tek bir kesime ait değil.
her kesimde aynı şeyleri yaşayan genç kızlar var
ama sizin gibi zihniyetlerle 10 yıl aynı işyerinde çalıştım,onları da bilirim,tahammülünüz olmadığı her kelimenizden de belli.
ama başaramayacaksınız,her konuda alttan alta topluma vermek istediğiniz mesajlara biz izin vermeyeceğiz
insanları tesettürlü tesettürsüz diye yaftalamanıza da göz yummayacağız
bu zihniyetle ölene kadar mücadeleye devam
o papatya çayı size lazım.
biz yürek yiyip geldik bu günlere

merhaba, sakinliğinizi koruyun bence. Eğer çocuğunuzun hormonal bir sorunu yoksa psikoljik destek alarak ilerlerseniz faydasını göreceğinizi düşünüyorum.

Herkes yazmış zaten ama uzman desteği şart. Ne hissettiğinizi anlıyorum ama çok tepki vermeyin çünkü tam ailenin dediğinin tersini yapacak yaşta. Bazen bu durumlar geçici oluyor internette gördükleri arkadaş çevresi. Çevrede gördüğüm çocuğunlukla özellikle 7. Sınıf ergenlik dönemiyle giyim saç şekilleri değişiyor. Birlikte psikoloğa gidin belki rutin ilişkinize de fayda edecektir.

Meslegime ve bana laf edeceginize gercekten su kafasi karisik halinizden kurtulun siz. Uslubunuz berbat. Ne dediginizden bile haberiniz yok buyuk ihtimalle. Konuyu tesetturlu/tesettursuz oluslara ceken sizsiniz, yaptigim yorumu anlamaya calismamissiniz bile tesettur kelimesini gorunce refleksleriniz girmis devreye, benimle ezberden konusmayin. Bana ve yasam seklime dair hicbir sey bilmeden atip da tutmayin. Negatife calisan, eksiyi hedef alan, elestirmekten laf sokmaktan baska bir cumle tipi kurmayi beceremeyen halinize de ben acidim. Yazik. Keske benim gibi bir ogretmeniniz olsaymis...
Papatya tohumlari da yutsaniz bu kaotik halinizden kurtulamazsiniz siz, teklifimi geri cekiyorum

Konu sahibi sizden bu hanimefendi adina ozur dilerim, gereksizlikleriyle doldurdu konunuzu. Ben yorum yapmayi birakacagim, umarim farkli bir aciyla yaklasmanizi saglamisimdir iyi gunler, icinde bulundugunuz durum icin kolayliklar diliyorum.

hoşçakalın . iyiki sizin gibi bir öğretmenim olmamış beni zehirlememiş.

Ben sizi anladım hanımefendi.Art niyetle söylemediğinizide biliyorum. Konu tesettür değil sadece siz sebepler arasında olabilir mi diye fikir sundunuz..Görüş açımı genişletmek istediniz.Teşekkür ediyorum emeğiniz için..

hoşçakalın . iyiki sizin gibi bir öğretmenim olmamış beni zehirlememiş.
Kadın bir şey dememiş ki, hemen mağduriyet çıkarıyorsunuz. Siz seküler hayat tarzı süren alkol alan ailelere zehirliyor diyorsunuz mesela ama bir insan sadece zorla tesettüre sokulan çocuklardan bahsedince küplere biniyorsunuz.
Kendi isteğiyle kapananlardan bahsetmiyor zaten gayet açık. Kız çocuklarına giyim yada gezme tozma anlamında baskı varsa bu nedenle erkeklere özeniyor olabilir demiş. E olabilir. Bunda sinirlenecek ne var

herkes neyin neoluğunu biliyor ,bilinçli yapıldığını da adım gibi biliyorum
bu zihniyetlerle çok beraber yaşadım
kurduğu cümlelere kadar bilirim
sinirlenmkte haklıyım
tek tarflı yorum çünkü,bir kesimi anlatıp diğer kesimi de anlatsa idi sorun olmazdı
ama bazıları takık malesef dönüp dolaşıp konuyu tesettürlü ailelere getirirler
neyse uzatmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…