- 17 Haziran 2016
- 317
- 222
-
- Konu Sahibi pink mother
Baba figürü göremedigi için kendi oyle bir dunya yaratmis da olabilir psikologa götürün. Kesinlikle uzman gözüyle bakilmasi lazim ama ne olursa olsun çocuğunuza sevildiğini hissettirin. Ilerde fikri değişirse ne ala değişmezse de ne ala onun yaratilisi hisleri oyle demek ki ket vuramayız ona da haksizlik olur. Baba her seye karisacagina once kiziyla ilgilensinİnanın çok zor bir durum.. Başa gelmeden anlaşılmıyormuş.Bende sizler gibi saygı duyuyordum trans bireylere. Ama anne olunca olay bambaşka. Dünyam kararmış durumda..Kaslı erkekler hoşuma gidiyor bende öyle olmak istiyorum daha güçlü olduklarını düşünüyorum dedi.Dışarıda hep erkeklere özeniyormuş.Resmi evraklarda kadın ibaresi görünce deliye dönüyormuş..Hemcinsinden hoşlanma yokmuş (yalan söylemediyse tabi)..
Ilgi istiyor bence...Merhaba..2010 Eylül doğumlu bir kızım var.. Bu yaz saçlarını kestirdi erkek gibi ve erkeksi giyinme konusunda dibe vurduk..Bugün çok sinirlendim ve kavga ettik açıklamasını istedim. Ve beni kahreden o gerçeği anlattı.Kız lafına bile tahammül edemediğini,kaslı erkeklere özendiğini..ve cinsiyet değiştirmek istediğini..6 yaşından beri böyle düşünüyormuşAllah düşmanımın başına vermesin şu an heryanım uyuşuyor. Babası ile boşandık ve duysa beni suçlar yardım etmez.. Ben napacağım inanılmaz kötü bir durumdayım arkadaşlar nolur yardım edin.. 13 yaşında bir çocuk nasıl böyle düşünür ve hisseder ve bu düzelir mi
doktorlar disinda kimseyi dinlemeyin. Ama cok doktora gidin. Farkli gorusler alin.
bak sen yanlis hissediyorsun aslinda gay/lezbiyen ve ya bi degilsin veya trans degilsin gibi degil
Benim bı akrabam kendini erkek gibi hissediyordu ve belli bir yaşa gelince cinsiyet değiştirdi hatta evlendi zor bı durum ama küçükken hiç fark etmediniz mi bu ve bunun gibi cinsiyet farklılığı olan bireyler küçüklükten kendini belli eder erkeklere ozenirse öyle giyinim öyle hareketler veya kadınlığa ozenirse o tarz giyim ve hal hareket . Allah yardım etsin bir psikolog eşliğinde fikrinden caymasina yardimci olunuz ama baskı kızgınlık ile hareket ederseniz o yola iyice sürüklemiş olursunuz çok geçmiş olsunMerhaba..2010 Eylül doğumlu bir kızım var.. Bu yaz saçlarını kestirdi erkek gibi ve erkeksi giyinme konusunda dibe vurduk..Bugün çok sinirlendim ve kavga ettik açıklamasını istedim. Ve beni kahreden o gerçeği anlattı.Kız lafına bile tahammül edemediğini,kaslı erkeklere özendiğini..ve cinsiyet değiştirmek istediğini..6 yaşından beri böyle düşünüyormuşAllah düşmanımın başına vermesin şu an heryanım uyuşuyor. Babası ile boşandık ve duysa beni suçlar yardım etmez.. Ben napacağım inanılmaz kötü bir durumdayım arkadaşlar nolur yardım edin.. 13 yaşında bir çocuk nasıl böyle düşünür ve hisseder ve bu düzelir mi
acilen terapiste götürün Allahim yardimciniz olsun aminİnanın çok zor bir durum.. Başa gelmeden anlaşılmıyormuş.Bende sizler gibi saygı duyuyordum trans bireylere. Ama anne olunca olay bambaşka. Dünyam kararmış durumda..Kaslı erkekler hoşuma gidiyor bende öyle olmak istiyorum daha güçlü olduklarını düşünüyorum dedi.Dışarıda hep erkeklere özeniyormuş.Resmi evraklarda kadın ibaresi görünce deliye dönüyormuş..Hemcinsinden hoşlanma yokmuş (yalan söylemediyse tabi)..
ay su wednesday adamslı profil nicki olan kullanıcıyla yorumunuzu okudum. Salın bosver kafası güzel gibi yazıyor, aşırı düşmanca ve agresif bir tavrı var valla sabrınıza hayran kaldım, o kadın için de üzüldüm ve korktumMeslegime ve bana laf edeceginize gercekten su kafasi karisik halinizden kurtulun siz. Uslubunuz berbat. Ne dediginizden bile haberiniz yok buyuk ihtimalle. Konuyu tesetturlu/tesettursuz oluslara ceken sizsiniz, yaptigim yorumu anlamaya calismamissiniz bile tesettur kelimesini gorunce refleksleriniz girmis devreye, benimle ezberden konusmayin. Bana ve yasam seklime dair hicbir sey bilmeden atip da tutmayin. Negatife calisan, eksiyi hedef alan, elestirmekten laf sokmaktan baska bir cumle tipi kurmayi beceremeyen halinize de ben acidim. Yazik. Keske benim gibi bir ogretmeniniz olsaymis...
Papatya tohumlari da yutsaniz bu kaotik halinizden kurtulamazsiniz siz, teklifimi geri cekiyorum
Konu sahibi sizden bu hanimefendi adina ozur dilerim, gereksizlikleriyle doldurdu konunuzu. Ben yorum yapmayi birakacagim, umarim farkli bir aciyla yaklasmanizi saglamisimdir iyi gunler, icinde bulundugunuz durum icin kolayliklar diliyorum.
Nefretin bile yetişme tarzının yanlışlığını kanıtlamak için yeterli. Nefretle büyütülen bir güruhsunuz, adınıza üzülüyorum… Seküler ailenin evladıyım, hayatımda böyle nefretler olsa dönüp ardıma bakardım, beni böyle zehirleyen ve ağzımdan salyalar akacak hale getiren ne ve kim diyeherkes neyin neoluğunu biliyor ,bilinçli yapıldığını da adım gibi biliyorum
bu zihniyetlerle çok beraber yaşadım
kurduğu cümlelere kadar bilirim
sinirlenmkte haklıyım
tek tarflı yorum çünkü,bir kesimi anlatıp diğer kesimi de anlatsa idi sorun olmazdı
ama bazıları takık malesef dönüp dolaşıp konuyu tesettürlü ailelere getirirler
neyse uzatmayayım.
Yaaw hee he, biz kimin ne olduğunu biliyoruz, nefretin ne oldupunu başımdan örtüm çekilmek istediğinde yaşamıştım, anlatmanıza gerrk yok. Bundan 5 yıl sonra gerçekler ortaya çıkınca utanır mısınız, sanmam. Sadece kendinize saygı duyarsınız siz, bulaşmayın yeter. Kendi güruhunuz size yeter. Biz almayalım. Herkse saygı duymayı öğrenebiliceğiniz günler dilerim size.Nefretin bile yetişme tarzının yanlışlığını kanıtlamak için yeterli. Nefretle büyütülen bir güruhsunuz, adınıza üzülüyorum… Seküler ailenin evladıyım, hayatımda böyle nefretler olsa dönüp ardıma bakardım, beni böyle zehirleyen ve ağzımdan salyalar akacak hale getiren ne ve kim diyeumarım hayatınızın geri kalanınındq saygı ve sevgiyle ilerleyebilirsiniz.