- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.897
- Konu Sahibi pink mother
Ogretmenim. Bu gibi cocukla cok karsilastim. Dis gorunusune guvenmeyen, hoslandigi erkek ona karsilik vermeyince durumu dis gorunusune baglayan ve bu yuzden bilincaltinda erkeklere ve erkeklerin "karar alma", "adim atma, olayi baslatma" gucune hayran olan kiz cocuklarimiz bu tip dusuncelere kapilabiliyor. Her kendini erkek gibi gosteren ogrencimin yakin arkadaslariyla ya da direkt kendisiyle hissettirmeden sohbetler ettim ve bu kaniya vardim. Kendini "guzel" bulmayan kiz cocuklarimiz erkeklesme icgudusuyle kendi kendini manipule edebiliyorlar, nasil olsa beni erkekler begenmiycek mantigiyla. Hatta bu kizlarda genel olarak sey vardir, takim sevdasi, genelde futbol ya da futbolcular. Belki farkli bi acidan bakmayi saglar diye yazdim.
Once hormonlarina baktirin sonra da terapilere baslayin bence. Yasinin oldukca kucuk olmasi elinizi kolunuzu baglamis. 17-18 olsa evet resit bir birey kendi kararini versin fakat hala cocuk sayilan yasta bunun ne ustune abarti bi sekilde dusup cocugu urkutun, ne de basibos birakin. Sakin olmanizda fayda var.
Once hormonlarina baktirin sonra da terapilere baslayin bence. Yasinin oldukca kucuk olmasi elinizi kolunuzu baglamis. 17-18 olsa evet resit bir birey kendi kararini versin fakat hala cocuk sayilan yasta bunun ne ustune abarti bi sekilde dusup cocugu urkutun, ne de basibos birakin. Sakin olmanizda fayda var.