Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal bence,yürümek için erken bir zaman zaten.9.5 aylik bir kizim var. inatla yere ayaklarini basmak istemiyor. bazen basip popoyu disari cikariyor. bazen de ben dik tutunca oturur pozisyona kivriliyor.. napcagim bilmiyorum. cocuk ortopedistine randevu aldim. korkuyorum benzer seyler yasayan var mi
yurumeyi gectim basmiyo bile cocuk basmak istemiyo anlamiyorum. 2 aylikken kalca cikigi testi yapildi bi si yoktu. desteksiz de oturuyor ama cocuk basmak istemiyor cildiracsgimGayet normal bence,yürümek için erken bir zaman zaten.![]()
ben de küçükken üşengeçlikten,hep popom üstünde sürüünerek yürümüşüm,sonra birden dikelip normal yürümeye başlamışım.Eğer ayağa kaldırdığınızda yüzünde acıı ifadesi yoksa ya da ağlamıyorsa bence hazır değildir ama doktora randevu almanız iyi olmuş.Emin olursunuz en azından.yurumeyi gectim basmiyo bile cocuk basmak istemiyo anlamiyorum. 2 aylikken kalca cikigi testi yapildi bi si yoktu. desteksiz de oturuyor ama cocuk basmak istemiyor cildiracsgim
zorlayinca basiyor once tekrar oturur pozisyona gecmek istiyor. bazen ayak ucuna basiyor. bazen de civi gibi basiyor iste endiselenmeye basladim artik. yurutec almamistim bu sebepten aldim gecen hafta onda da ayak ucunda basiyobazı bebekler geç yürür
tabi doktora götürün içinizde şüphe kalmasın
ellerinden tutunca da normal basmıyor mu dik bi şekilde
esime kalsa yok bisi si teyzesinin kzi 2 yasinda yurumus falan filan. ama benim icim rahat etmiyorben de küçükken üşengeçlikten,hep popom üstünde sürüünerek yürümüşüm,sonra birden dikelip normal yürümeye başlamışım.Eğer ayağa kaldırdığınızda yüzünde acıı ifadesi yoksa ya da ağlamıyorsa bence hazır değildir ama doktora randevu almanız iyi olmuş.Emin olursunuz en azından.![]()
yürüteç çok sağlıklı değilzorlayinca basiyor once tekrar oturur pozisyona gecmek istiyor. bazen ayak ucuna basiyor. bazen de civi gibi basiyor iste endiselenmeye basladim artik. yurutec almamistim bu sebepten aldim gecen hafta onda da ayak ucunda basiyo
Kimi cocuklar emekleden yururlermis senin kiz da oyle sanirim nasl tatlidir simdi o popo oyle9.5 aylik bir kizim var. inatla yere ayaklarini basmak istemiyor. bazen basip popoyu disari cikariyor. bazen de ben dik tutunca oturur pozisyona kivriliyor.. napcagim bilmiyorum. cocuk ortopedistine randevu aldim. korkuyorum benzer seyler yasayan var mi
biliyorum aslinda gelisimde bireysel farkliliklar diye bi si var kendim de ogretmenim. ama insanin kendi cocugu olunca cok farkli oluyormus.Icinizin rahat etmesi icin doktora goturun tabii ki ama bireysel farklilik diye bir sey var.
doğru olanı yapmışsın ız bende merak ettim sonucu yazarmısnız.9.5 aylik bir kizim var. inatla yere ayaklarini basmak istemiyor. bazen basip popoyu disari cikariyor. bazen de ben dik tutunca oturur pozisyona kivriliyor.. napcagim bilmiyorum. cocuk ortopedistine randevu aldim. korkuyorum benzer seyler yasayan var mi
Arkadasım bosuna stres yapıyorsun o fizyolojik olgunlaşmasıni tamamlayinca kendi basacak zaten sakin ol daha cok erken9.5 aylik bir kizim var. inatla yere ayaklarini basmak istemiyor. bazen basip popoyu disari cikariyor. bazen de ben dik tutunca oturur pozisyona kivriliyor.. napcagim bilmiyorum. cocuk ortopedistine randevu aldim. korkuyorum benzer seyler yasayan var mi
Dogrudur, benim de cocugum olsa sizin gibi telas yapardim eminim. Iciniz rahat etsin goturun doktora. Uzmeyin bosuna kendinizi.b
biliyorum aslinda gelisimde bireysel farkliliklar diye bi si var kendim de ogretmenim. ama insanin kendi cocugu olunca cok farkli oluyormus.
insallah o bassin da ben bosuna stres yapmis olayim. randevu en erken 4uneydi o tarihe aldim o zamana kadar nasil gececek bilmiyorum. hakikaten annelik cok zormusArkadasım bosuna stres yapıyorsun o fizyolojik olgunlaşmasıni tamamlayinca kendi basacak zaten sakin ol daha cok erken
Beniminsallah o bassin da ben bosuna stres yapmis olayim. randevu en erken 4uneydi o tarihe aldim o zamana kadar nasil gececek bilmiyorum. hakikaten annelik cok zormus