Kızım bizi gördü!

evde cocuk varken hep kapı kılıtlenır
anıden korkup uyanıp yanınıza gelmek ısteyebılır
cocuk bu kapıyı calsa duymayabılırsınız
nıye dıkkatlı ozenlı davranmıyorsunuz
sımdı zıhnınden nasıl silincek?
acılen pedogoga gıtmelısınız!
bu konu ve yazıs anlatım tarzınızdan ben kım oldugunuzdan suphelendım...

Ayy çok kötü o_O oturup güzelce konuşun ya nasıl anlatılır ki psikolojik destek şart!

Acilen pedagog şart!
Biz burdan ne desek boş.
Psikolojisi alt üst olmuştur şimdi o yavrucagin.

Ayrica ne tür bir açıklama yaptınız merak ettim?
Doğru bir sekilde açıklama yapmaniz gerekirdi. Yalan soyluyorsun derken babasiyla mi kiyasladi acaba?

Yanında mi yatsaniz ya da kapıyı açık bırakıp bir sey yok gibisinden mesaj mi verseniz bilemedim. Neyse yanlış yonlendirmeyelim. Doktora götürün sabah ilk işiniz bu olsun.

cumartesı gunu doktor bı hanım, esının ılk evlılıgınden olan kızı ıle aynı durumu yasamıstı
sımdıkı konu sahıbıyle de aralarında 3 yas var tesaduftur
ondada aynı seyı yazmıstım
lutfen evde cocuk- mısafır- kım olursa olsun esınızle ıkınızden baska nefes alan varsa o kapıyı kılıtleyın.
sesınızı kendınızı de kontrol edın
kac yasında olursa olsun ısterse kuşlar getırmıs olsun
çocuk o

7 yaşındayken kendi anne babamı görmüştüm ve bir daha asla annemle uyumadım, uzun bir süre öpmesine de izin vermemiştim. Ayrılmış olmalarına rağmen yataklarının üzerine bile oturamam. Bence bir psikologa danışın nasıl konuşmanız gerektiği konusunda.

Diğer hesabınızdaki 'sizin kim olduğunuzu bilen tanıdıklarınız' eski eşinizden 5 yaşında bi kızınız olduğunu ve 10 günlük evli olduğunuzu, balayına gittiğinizi bilmiyor muydu?
Neden bu kadar ayrıntı verdiniz ki
Bir de ciddi olsa sadece iliskiye girerken gordu der. Yok zipliyodum yok inliyodum diye fantezi yapiyo. Kesin eksici. Forumla dalga gecmekten forumculari tanidilar yalandan ikinci uyelik diyo ki yeni uye diye banlatmayalim

Once siz bu konuda nasıl davranmaniz gerektiğini öğrenmek için Pedagog ile yalniz görüşün. İlk aşamada kızınızi götürmeyin. 5 yaşında ve suçluluk hissi olabilir " beni doktora götürüyorlar " şeklinde. Sevgi ile değil şiddet ile bagdastirmis esinizin size kötü davrandığını sanıp ona kızmış sizin de bunu saklamaya çalıştığınızi düşünmüş. Eşinizle mutlu görunmeniz endişeli olmamaniz onu rahatlatabilir.

X